Lijepo je vidjet takvo nešto. Vozača koji je vozio autobus dočekali ko zvijezdu. Pljesak, grljenje , bacanje u zrak.
Vidi se da su naši igrači prvo osobe, a tek onda nogometaši.
Svaka čast.
Lijepo je vidjet takvo nešto. Vozača koji je vozio autobus dočekali ko zvijezdu. Pljesak, grljenje , bacanje u zrak.
Vidi se da su naši igrači prvo osobe, a tek onda nogometaši.
Svaka čast.
Iniesta objasnio svoju igru
ja bi jedino htio da malo više puta puca, ali i ovako je dobro.
http://barcabih.com/barca-news/intervjui/695-don-andres-kako-vladati-sredinom-terena
Iniesta objasnio svoju igru
ja bi jedino htio da malo više puta puca, ali i ovako je dobro.
http://barcabih.com/barca-news/intervjui/695-don-andres-kako-vladati-sredinom-terena
Da je bolje, ne bi valjalo 
Svida mi se,radi Ville u 1. i zanima me stoperski par kako bi funkcionirao

EDIT: Klupa: Pinto, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Pedro, Alexis.
dobro si se nadao, abidal igra odlicno
Jako lose,dosadna tekma...Tello za razliku od prosle tekme,jako los danas,Abidal odlican...nadam se nekim izmjenama i boljem 2.pol
Navas igrač utakmice do sada...
zasto forsira adriana igrat na dc kad ima bartru... ne kuzim
zasto forsira adriana igrat na dc kad ima bartru... ne kuzim
vjerojatno ga čuva za utorak.
Jel moze koji link za tekmu?
B-A-R-C-A
Komentator na SK Primeu: ''Adriano je zatražio od UEFE da ugradi federe u kopačke kako bi se mogao suprotstaviti snažnim igračima Bayerna u skoku.'' 
Šta je to u psihi da ih nebi Bog natjerao na šut izvana...
Edit:ah ma ovo oni namjerno jer je Bayernov skaut na tribinama :D
pobedaaa :D !! Visca Barca!! 
Tezak mec,ali nova 3 boda su tu i jos jedan korak blize tituli !! :D
Svaka čast pobjedi, ali ovo je izgledalo slabo.Usporeno, pasivno, sa premalo kretanja.
Nadam se da tako nećemo igrat protiv Bayerna u Munchenu jer se nećemo lijepo provest.
Igrat ce oni puno bolje u utorak.
ja nasu sansu vidim u tome sto nema mandžukica. osim ako nekim cudom gomez ne bude igrao kao on.
U svakome slučaju biti će teško, ja bi bio sretan porazom od recimo 2:1 ili 3:2, dok bi X sa postignutim golom bio velik ko kuća... Bayern trpa na svim stranama, kup, LP, prvenstvo... a Barci je obrana loša, Pique kada igra bez Puyola je jednostavno zbunjen...
Pa ne mozete ovo usporedjivati sa LP. Ja ocekujem dobar rezultat u utorak. Recimo 2:2. Znam da ce biti tesko, ali pesimizam ne sluzi nicemu...
ja nasu sansu vidim u tome sto nema mandžukica. osim ako nekim cudom gomez ne bude igrao kao on.
Ne znam koliko je mjerodavno ali igrali su finale kupa protiv wolfsburga, Gomez je zamijenio Mandžukića u 77'. Slavio je hat-trick u 86'. :)