FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.041.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Gozz kaže...
sylar79 kaže...
antimadridista kaže...
baš super što su se ovi iz kluba odlučili prisjećati legendi, evo danas izašao video o Kluivertu.

kako sam volio tog napadača, u to vrijeme Barca je vjerojatno bila u najgorem razdoblju u povijesti kluba što se tiče rezultata, ali svejedno su igrali odličan nogomet.
Ja sam na njega bio alergican. Mozda zato sto je bio jedan od nekih 8 nizozemaca u barci.
Tu su jos bili i Reiziger, Zenden, Bogart, Cocu, Hesp, braca De Boer. Osim Cocua i Franka de Boerea nijedan od njih za mene
nije bio vrijedan da nosi taj dres.

Nemoj zezat da Overmars nije bio vrijedan barcina dresa?

Overmars nije igrao u Van Gaalovoj barci. On je dosao sa onim parama koje su dobili od prodaje Figa. Tako da njega u tu barcu ne racunam jer je trener tad bio Serra Ferrer.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

piqueov milan {#} {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

piqueov milan {#} {#}

Vidi Milanovu mamu {#}

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
rookica19 kaže...

piqueov milan {#} {#}

Vidi Milanovu mamu {#}

.

Battlelog: Login_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 15:25 (Bruno_K!ng).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo bi mogao biti sastav danas, Valdez se vraća nakon 4 utakmice suspenzije.

16 godina
FC Barcelona
Barça: Valdes; Alves, Bartra, Adriano, Montoya; Xavi, Song, Thiago; Alexis, Cesc, Tello.
Klupa: Oier, Pique, Abidal, Dos Santos, Sergi Roberto, Pedro, Villa
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

0-1. . .20 minuta tiago alcantara

16 godina
protjeran

Nista od tiki take al opet lijepo igramo. Moglo bi biti jos golova.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

odlični Thiago i Bartra zasad, bravo. A Danija opet vrijeđaju i hukaju mu, to je izgleda od ove godine postao trend na šapnjolskim stadionima, stvarno sramota...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 19:40 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poluvreme: Zaragoza 0-2 Barca :D Odlicna igra,posebno me odusevljavaju Bartra i Thiago :D Dani odlican :) Visca Barca !{#} 

16 godina
protjeran

Moze se i bez glavni igraca. 

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona
ali Tello stvarno podsjeća na Henrya, ne mislim po kvaliteti jer još puno mora raditi da bi bio upola veličine Henrya, ali onako pokreti, trčanje, udarac, baš podsjeća na njega. Koliko je on napredovao u odnosu na prošlu sezonu...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakav potez Alexisa, šteta što je prečka.. 

14 godina
FC Barcelona

Protiv Bayerna: Tello Messi Sanchez ili Tello Villa Messi.

Treba na krilu proći pored onog Lahma, pa zato Messi ili Alexis desno.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 20:46 (KiX777).
15 godina
antimadridista kaže...
ali Tello stvarno podsjeća na Henrya, ne mislim po kvaliteti jer još puno mora raditi da bi bio upola veličine Henrya, ali onako pokreti, trčanje, udarac, baš podsjeća na njega. Koliko je on napredovao u odnosu na prošlu sezonu...

To sam bas ja htio rec {#}

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

fabregas previše oscilira, jednu tekmu odigra odlično a onda ga nema nigdje..........

bartra je dobar u ovim malim utakmicama ali protiv bayerna je to skroz nešto drugo.

mislim da ce barca stvarno trebat razmislit o nekom stoperu dogodine.......neki visoki i brzi. . . .napr. Tiago silva.....

i jos da neymara uspiju dovest. . . . . . .. to bi bilo dobro.............uuuuuuuu..........

bayern je tempiran odlicno sto  se fizike tiče   a barca tu ima problema.. .. . . . .ove sezone su pali u trci. . ....

a dva tjedna je premalo za podic fizičku spremu. . . . . . . 

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Lijepo si to primjetio. Više ne dribla stalno na isti način i na istu stranu. Teže ga je za "pročitat" i ima puno više rješenja.

A i udarac mu se popravio. Tello bi mogao postati svjetska klasa. Treba mu dati priliku.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerovatno najsretniji klinac na svijetu,mada jos toga nije ni svjestan {#}

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/479895_596702470349351_1812469214_n.jpg

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mali  tezi  nekoliko stotina milijuna eura xD

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Bayern jedini ove sezone može konkurirati Barceloni po dodavanjima.

Kod njih svaki igrač zna driblat i davat pametne pasove.

Ja sam isčekivao ovaj par u finalu, ali šta je tu je. Ovaj put neću nikog favorizirat (oba kluba su mi podjednako draga, iako Barca dulje)

Bayern ima možda najbolju obranu ove sezone, a dobro su sredili vezni red tako što igraju sa dva zadnja vezna (Alaba i Schweinsteiger).

Sve u svemu, vrlo teška utakmica, ili neće biti golova ili će biti puno golova.

schweinsteiger i martinez, alaba igra lijevog boka .... al definitivno bayern bi mogao ove sezone osvojiti ligu prvaka neunistivi su, najbolji klub u ovoj godini definitivno ( micem prednost barci jer mislim da ce tesko bez puyola i ekipe u obrani ) bayern je kompletan , steta sto mario ne igra ali kada pogledate napadace gomeza i pizzara.... sve je jasno 

BMW
16 godina
FC Barcelona

sinoć je Barca odigrala 300. utakmicu zaredom u kojoj je imala veći posjed lopte od svog protivnika. Zadnja utakmica u kojoj je Barca imala manji posjed lopte od svog protivnika bila je još davne 2008. godine pod vodstvom Rijkaarda, u porazu od Real Madrida 4-1.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 17:19 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sinoć je Barca odigrala 300. utakmicu zaredom u kojoj je imala veći posjed lopte od svog protivnika. Zadnja utakmica u kojoj je Barca imala manji posjed lopte od svog protivnika bila je još davne 2008. godine pod vodstvom Rijkaarda, u porazu od Real Madrida 4-1.

Jeli dok spavas sanjas barcelonu ? brate svakakvih cudesa sam vidio .....

odsad te zovem "statisticar"

16 godina
neaktivan
Imas takvih i u svojoj temi koji rade triple post za razliku od njega, ajde se lijecit.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

koji je točno tvoj problem, jeli te tko pitao nešto?

i da, obožavam ove čudesne statistike koje pojedince poput tebe očito diraju pa ih moraš i komentirati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 18:04 (antimadridista).
16 godina
carcharodon kaže...

Ne razumijem stvarno u čemu je tvoj problem?

Razne statistike se redovito objavljuju na Barceloninoj facebook stranici (twitter itd.) i on ih samo kopira za nas ovdje koji možda i ne boravimo toliko na FB.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

koji je točno tvoj problem, jeli te tko pitao nešto?

i da, obožavam ove čudesne statistike koje pojedince poput tebe očito diraju pa ih moraš i komentirati.

Diraju me toliko da spavat nocima ne mogu ROFL hebe mi se za mrtvu statisiku nego mi nije jasno kako netko moze toliko biti OPSJEDNUT a ti si opsjednut pojmom barcelona i sve sto ide uz nju,gledam hebote vi pratite sta se kod tih igraca u privatnom zivotu dogada stvarno jadno,kladim se u zivot da dezurate na twiteru i fb ne bi li vidjeli novu obavjest nekog od njih xD

18 godina

osobno statistika mi je ok, ali drzim da su neke stvari tipa taj gore navedeni podatak totalno blesave.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
carcharodon kaže...
Diraju me toliko da spavat nocima ne mogu ROFL hebe mi se za mrtvu statisiku nego mi nije jasno kako netko moze toliko biti OPSJEDNUT a ti si opsjednut pojmom barcelona i sve sto ide uz nju,gledam hebote vi pratite sta se kod tih igraca u privatnom zivotu dogada stvarno jadno,kladim se u zivot da dezurate na twiteru i fb ne bi li vidjeli novu obavjest nekog od njih xD

ne razumijem jednostavno zašto tako kompliciraš i čemu ovakvi postovi? gledaj, postoji Internet, ako te zanima neki klub, onda pratiš i određene stranice par puta dnevno da vidiš jeli ima što novo i samo zalijepiš tu ono što želiš. Ti to iz nekog razloga zamišljaš kao da ja imam privatni let za Barcelonu svakog dana i kampiram ispred kuće igrača pa ovdje prenosim informacije.

Nije mi samo jasno čemu potreba za komentiranjem ako vidiš nešto što osobno misliš da je nebitno? preskoči i gotovo, a takvih "kladim se u život da dežurate na twitteru", "jeli dok spavaš sanjaš barcelonu" i sličnih komentara bi bilo dobro da nas poštediš...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 1:41 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

osobno statistika mi je ok, ali drzim da su neke stvari tipa taj gore navedeni podatak totalno blesave.

prestani pratit onda Barcu ako je uopce i pratis,nama istinskim fanovima je svaka statistika,informacija ili bilo sto vezano uz Barcu jako dragocjena i dobrodosla...odi na Realovu temu pa probaj nac ovakve neke zanimljivosti ili vijesti,bolje pisati tone ovakvih sitnih detalja nego biti opsjednut drugim klubom i igracima kao sto je slucaj u onoj temi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice