istina da je dani malo u banani u zadnje vrime, a adriano je konstantno dobar kad igra
imamo vremena i za rime 
istina da je dani malo u banani u zadnje vrime, a adriano je konstantno dobar kad igra
imamo vremena i za rime 
Čestitke najboljem igraču na svijetu na još jednom srušenom rekordu, bravo majstore.
Adriano je odličan prema naprijed, ali u obrani je kratak. I danas je ispao namještajući zaleđe, baš kao protiv Bilbaa.
Messi nije čovjek, vanzemaljac je. Onaj prvi gol izgleda tako jednostavno i prelako kad on to izvodi, prošetao se pored 4,5 igrača.
Adriano je odličan prema naprijed, ali u obrani je kratak. I danas je ispao namještajući zaleđe, baš kao protiv Bilbaa.
Messi nije čovjek, vanzemaljac je. Onaj prvi gol izgleda tako jednostavno i prelako kad on to izvodi, prošetao se pored 4,5 igrača.
Nekako se ne snalazi an toj poziciji, rađe bi Montoyu stavio. Svi super igraju, terba još povečat prednost ako je moguće :D
s obzirom da je lopta kod nad 70+%,prakticki nam i ne treba u obrani
ova na bein sports o falcau,zabio je 16,samo 7 iza messija 
Još jedan rekord koji je oboren danas...
I još 47 utakmica manje 
Tw Lineker (ex-player): "Messi scores another brilliant goal. Record in the bag, Balon d'Or in the bag, greatest ever, surely in the bag!"
Podhitno treba zabit još jedan... Betis se razmahao previše....
počela je malo obrana puštat, a Valdes me uvik nasmije, hahah
Treba zabit da, Betis je počeo laganini napadat, a i sudac se nekako ne snalazi. Dosta čudnih odluka je bilo.
Ja sam ovo vidio u golu.... 
Ja sam ovo vidio u golu.... 
Valdes je opet izvisio
Ajme meni Pedro
.... ovo će bit gusto do kraja....
Ali šta je je, utakmica je zakon. 
visi gol, veze u 2. poluvremenu nigdi!!
Kako visimo, jaoooo. Što prije da završi.
Dobar je ovaj betis. Sad vidim zašto je real pao kod njih.
Ovo bi i Sivonjić zabio.
Thiago uđe i šou napravi odma, kakva šteta.
Šteta što ovo nije ušlo....
najviše mi je žao Ville, čovik nikako da zaigra, a Alexis je loš od kraja prošle sezone
Kolko je danas Sanchez pokupio batina, sav će u modricama bit.
Betis je zaslužio bod, prvo poluvrijeme su bili loši, al drugo jako dobri... Barca je imala sreće ovog puta, ali nova 3 boda su tu! 
Betis je zaslužio bod, prvo poluvrijeme su bili loši, al drugo jako dobri... Barca je imala sreće ovog puta, ali nova 3 boda su tu! 
Mislim da je utakmica mogla biti i naša i njihova, istina nekako je bod svakome najpošteniji ali eto... Malo sreće i na našoj strani.
Dobar je ovaj betis. Sad vidim zašto je real pao kod njih.
Zbog čistog poništenog gola i nedosuđenog penala u 90'+. Just sayin'.
Gz Messiju na rekordu, ići će to i preko 95. :)
Slazem se,napeta tekma...3 boda u dzepu su najbitnija...i to ce nam biti najveci problem ako Messi ne bude zabijao pitanje je ko hoce,niko da ude u neku formu sto se golova tice...tako smo i prosle sezone gubili trofeje,kad Messija ne ide niko da se istakne...valjda ce se malo popraviti napadaci...i preocito je da u Barci postoji neki problem sto se tice Ville,bojim se da polako odlazi,nadam se da sam u krivu