FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.995.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

http://www.cafe.ba/sport/84768_Mesi-simulirao-povredu.html {#} {#} 

{#}

Inače samo sam čekao kad će netko napisati da je bilo simuliranje. Čim se brzo i sumnjivo oporavio.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Jako dobar igrač i samo još jedna potvrda u nizu da je La Masija Barcelonino "blago".

16 godina
FC Barcelona

vjerojatno najveći talent u Španjolskoj, ali ako si ne posloži neke stvari u glavi, nikad neće ostvariti karijeru kakva se od njega očekuje, bar ne u Barci, puno je stručnjaka i bivših igrača i trenera Barce već to potvrdilo. Jer za takvog lika kakvim se on trenutno predstavlja i kako se ponaša, tu nema mjesta. Sreća što je još premlad pa se stigne popraviti i dobro ga odgojiti za Barcin sistem koji ne trpi stavljanje sebe ispred ekipe i spuštenu glavu dolje prema lopti, bez pogleda prema suigračima.

mada moram priznati da se ove sezone popravio, puno je bolji i korisniji nego prošle sezone, bar u onim utakmicama koje sam ja gledao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 2:30 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Lijepo ih je vidjeti ovako nasmijane: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/image_gallery/training-session-08-12-12

Ajmo večeras po pobjedu. Mes que un club

16 godina
FC Barcelona
počelo je polako, izgleda da ljudi zaista nemaju nikakvog srama. A o tome koliko je ovo zapravo glupa izjava da i ne govorim:
http://www.24sata.hr/nogomet/sergio-ramos-vrijeme-je-da-suci-pogrijese-i-u-nasu-korist-292878
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
počelo je polako, izgleda da ljudi zaista nemaju nikakvog srama. A o tome koliko je ovo zapravo glupa izjava da i ne govorim:
http://www.24sata.hr/nogomet/sergio-ramos-vrijeme-je-da-suci-pogrijese-i-u-nasu-korist-292878

Samo sam to i cekao,vidjeli su da Barca nikako da pogrijesi,da ispusti bodove,razlika je velika pa su poceli sa klasicnim izjavama,Prevoditelj ce poceti docekivati suce, itd...tog me je i strah,koliko god Barca bila dobra ako ih suci uzmu na pik,mozemo racunati da Real brzo bude na par bodova razlike

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 12:18 (barcafan12).
15 godina
antimadridista kaže...

Ne stoji mu kao profesionalnom igracu ta izjava,kao da je sa njom želio reci "Molimo vas suci pomozite nam"

16 godina
FC Barcelona
Carles Rexach: "Kada je Tito zbog ozljede završio karijeru, ponudio sam mu da trenira djecu. Tamo su bili Messi, Pique, Cesc i ta ekipa nije izgubila niti jednu utakmicu u čitavoj godini. Jednog dana mi je došao Tito i rekao mi: "Charly, imam jednog igrača koji je fenomen i nikada nisam vidio igrača poput njega!" Pitao sam ga kako se zove, a on mi odgovori "Messi". Zato uvijek kažem da je Barça velika obitelj, svi su odrasli zajedno, jako poštuju jedni druge. Za nekoliko godina će Xavi zamijeniti Pepa, kotač se kreće. Uvijek sam smatrao da 50% velike ekipe trebaju činiti domaći igrači, jer svi se oni dobro nadopunjuju."

jedna informaija:
Kako je Man City danas izgubio od Uniteda 2:3, Barcelona je ostala jedina ekipa u Top 5 liga koja nije izgubila ligašku utakmicu. Nadajmo se da će i večeras ostati tako :)
16 godina
Neki link na tekmu?
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav:  Valdés, Adriano, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi.

16 godina
FC Barcelona

odličan sastav, Puyol i Pique u obrani, veza dobra, Messi igra. Mislim da je ovo trenutno najbolji mogući sastav.

evo link:
http://livefootball.ws/8524-betis-barcelona.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 20:22 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Falcao 5 golova, još 15min ima da dobije žuti :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam šta priča ovaj komentator na SK Prime... da je Falcao prvi strijelac sa 16 golova, a Messi drugi sa 14... ili sam ga ja nekaj krivo shvatio?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mesiii 0-1 !

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ga, Messi je zabio za 0:1{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 21:19 (Tomislav95).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako jednostavno,a opet ljepo.

16 godina
neaktivan

Španjolski BeIN Sports HD bolja slika nego stream gore.

Grande MESSIIIIIIIIIIIIIIII.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pao je rekord{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
FC Barcelona

Bilo je samo pitanje vremena. :D

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

<Hex mode on>

I vi zaista mislite da taj Messi zaslužio zlatnu loptu? Čovjek zabio par golova... FFFFUUUUU

<Hex mode off>

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pao je i Cesar i Muller. Svaka mu čast, kakav gospodin <3

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Next year Messi will try to beat his own records Lol 

:D

17 godina
FC Barcelona

mene jednostavno svaki put kad gledam oduševi Iniesta, taj čovik je genijalac!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Makić kaže...

mene jednostavno svaki put kad gledam oduševi Iniesta, taj čovik je genijalac!!

Odličan danas kao i cijela ekipa :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

1:2 :(

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad će Messi to dovršit :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovaj adriano je odlican ove sezone,cak bi reka da je bolji od alvesa ove sezone(iako se ovaj nije bas naigra al opet)

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
FC Barcelona

istina da je dani malo u banani u zadnje vrime, a adriano je konstantno dobar kad igra

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice