Messi:" Hvala svima na podršci. Učini te sretnijim kad čuješ da se svi brinu o tebi."
Obožavam ga :D
Messi:" Hvala svima na podršci. Učini te sretnijim kad čuješ da se svi brinu o tebi."
Obožavam ga :D
Jedan od Twitter komentara:
"Ozljeda Messija donijela je više sreće Madridistama nego što im je Cristiano za 3 godine." tužno ali istinito... 
takoder sa twittera,"Rekord Benfice ove godine: ozilijedili su Puyola i Messija. Ima nešto u toj ekipi..."
točno to :)
Urnebesna slika...cijela Benfica ide na Messija i pol Barce u zaledu hahahahaha
Zato ja igram 1x na kladi... ako Barca tuče ja sretan, ako bude x ili 1 neću bit baš previše sretan, ali će me pare utješit... 
Teško gostovanje i onda za 2 tjedna protiv At.Madrida doma.
Hoce li Messi da igra sutra ?:D
danasnji Vecernji, sportski prilog...
"...na sredisnjem madridskom trgu najbolje se prodaje dres - Lionela Messija!" :))))))
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html
ali hajdemo radije pricati o tome sto je bilo prije 60 godina...
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html
ali hajdemo radije pricati o tome sto je bilo prije 60 godina...
lol psg ima 21 a barca 20 za tekucu sezonu,po kojoj logici?
Messi putuje sutra u Sevillu i bit će uvršten u sastav protiv Betisa :)
Također će i Alves i Alexis biti spremni :)
Tito Vilanova prisustvovao je press konferenciji uoči utakmice s Betisom, evo nekih njegovih izjava:
"Leo je trenirao dobro, bez ikakvih problema. Sutra ćemo još odlučiti hoće li će igrati. Ali ako je na spisku, to znači da je kandidat za igru i da može igrati. On uvijek želi igrati, a mi smo jači s njim. Messi voli ovaj sport."
"Betis je ekipa nam trenutno može donijeti dosta problema."
"Mi nemamo nikakvih problema oko ugovora s Abidalom. U ovom klubu, njegov ugovor nikada neće biti problem."
Tito Vilanova prisustvovao je press konferenciji uoči utakmice s Betisom, evo nekih njegovih izjava:
"Leo je trenirao dobro, bez ikakvih problema. Sutra ćemo još odlučiti hoće li će igrati. Ali ako je na spisku, to znači da je kandidat za igru i da može igrati. On uvijek želi igrati, a mi smo jači s njim. Messi voli ovaj sport."
"Betis je ekipa nam trenutno može donijeti dosta problema."
"Mi nemamo nikakvih problema oko ugovora s Abidalom. U ovom klubu, njegov ugovor nikada neće biti problem."
U drugim klubovima bi vjerovatno bio na transfer listi,ali ovdje ne.Tu su još Xavi i Puyol kojima se usprkos godinama nude novi ugovori.
Stvarno je poseban klub ova Barcelona.
U drugim klubovima bi vjerovatno bio na transfer listi,ali ovdje ne.Tu su još Xavi i Puyol kojima se usprkos godinama nude novi ugovori.
Stvarno je poseban klub ova Barcelona.
dok u nekim klubovima otpuštaju i najveće legende.... 
mozda uce na greskama. Nazalost i barca je imala takvih ispada, svjezi primjer je Ronaldo(onaj pravi brazilski) ali ima ih jos
Falcao, Turan, Luis Felipe i Gabi Fernandez su igrači Atletica koji ako dobiju žuti karton protiv Deportiva neće nastupati protiv Barcelone u narednom kolu. Nebi imao ništa protiv da Falcao dobije žuti... 
mozda uce na greskama. Nazalost i barca je imala takvih ispada, svjezi primjer je Ronaldo(onaj pravi brazilski) ali ima ih jos
Ronaldo nije legenda Barce, nije bio u klubu niti 2 godine.
ali je ipak u Barçi igrao najbolji nogomet u bogatoj karijeri.
ali je ipak u Barçi igrao najbolji nogomet u bogatoj karijeri.
to jest, ali nije legenda kluba u ovom kontekstu o kojem pričamo, u vezi napuštanja kluba i produženja ugovora, ipak je premalo vremena bio u klubu :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Real gubi od Valladolida :D
Real gubi od Valladolida :D
Neka tako ostane do kraja,barem cu ujutro imati sto citati u novinama 
Inače da nije izbila svađa sa Ronaldom i nekim Barcinim likom vrlo vjerojatno bi Ronaldo ostao u Barci... bilo bi fino vidjet Ronalda i Ronaldinha skupa kako igraju... 
http://www.cafe.ba/sport/84768_Mesi-simulirao-povredu.html
http://www.cafe.ba/sport/84768_Mesi-simulirao-povredu.html
ko je ovo pisao, Hexfire?
ko je ovo pisao, Hexfire?