FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 6.996.476
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Makić kaže...

istina da je dani malo u banani u zadnje vrime, a adriano je konstantno dobar kad igra

imamo vremena i za rime {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestitke najboljem igraču na svijetu na još jednom srušenom rekordu, bravo majstore.

16 godina
FC Barcelona

Adriano je odličan prema naprijed, ali u obrani je kratak. I danas je ispao namještajući zaleđe, baš kao protiv Bilbaa.

Messi nije čovjek, vanzemaljac je. Onaj prvi gol izgleda tako jednostavno i prelako kad on to izvodi, prošetao se pored 4,5 igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 21:54 (antimadridista).
15 godina
Odlicna tekma. Messi, hvala.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Adriano je odličan prema naprijed, ali u obrani je kratak. I danas je ispao namještajući zaleđe, baš kao protiv Bilbaa.

Messi nije čovjek, vanzemaljac je. Onaj prvi gol izgleda tako jednostavno i prelako kad on to izvodi, prošetao se pored 4,5 igrača.

Nekako se ne snalazi an toj poziciji, rađe bi Montoyu stavio. Svi super igraju, terba još povečat prednost ako je moguće :D

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

s obzirom da je lopta kod nad 70+%,prakticki nam i ne treba u obrani 

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ova na bein sports o falcau,zabio je 16,samo 7 iza messija {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još jedan rekord koji je oboren danas... 

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Još jedan rekord koji je oboren danas... 

I još 47 utakmica manje {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Tw Lineker (ex-player): "Messi scores another brilliant goal. Record in the bag, Balon d'Or in the bag, greatest ever, surely in the bag!"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:02 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Podhitno treba zabit još jedan... Betis se razmahao previše....

17 godina
FC Barcelona

počela je malo obrana puštat, a Valdes me uvik nasmije, hahah

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba zabit da, Betis je počeo laganini napadat, a i sudac se nekako ne snalazi. Dosta čudnih odluka je bilo.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam ovo vidio u golu.... {#}

17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ja sam ovo vidio u golu....  {#}

Valdes je opet izvisio{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajme meni Pedro {#}.... ovo će bit gusto do kraja....

16 godina
FC Barcelona

Ali šta je je, utakmica je zakon. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
FC Barcelona

visi gol, veze u 2. poluvremenu nigdi!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako visimo, jaoooo. Što prije da završi.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Dobar je ovaj betis. Sad vidim zašto je real pao kod njih. 

16 godina
FC Barcelona

Ovo bi i Sivonjić zabio.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago uđe i šou napravi odma, kakva šteta.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta što ovo nije ušlo.... 

17 godina
FC Barcelona

najviše mi je žao Ville, čovik nikako da zaigra, a Alexis je loš od kraja prošle sezone

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kolko je danas Sanchez pokupio batina, sav će u modricama bit.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Betis je zaslužio bod, prvo poluvrijeme su bili loši, al drugo jako dobri... Barca je imala sreće ovog puta, ali nova 3 boda su tu! {#}

16 godina
Balvan8 kaže...

Betis je zaslužio bod, prvo poluvrijeme su bili loši, al drugo jako dobri... Barca je imala sreće ovog puta, ali nova 3 boda su tu! {#}

Mislim da je utakmica mogla biti i naša i njihova, istina nekako je bod svakome najpošteniji ali eto... Malo sreće i na našoj strani.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Dobar je ovaj betis. Sad vidim zašto je real pao kod njih. 

Zbog čistog poništenog gola i nedosuđenog penala u 90'+. Just sayin'.

Gz Messiju na rekordu, ići će to i preko 95. :)

16 godina
FC Barcelona
uf, uznojio sam se :)

kakva utakmica, drugo poluvrijeme Betis pritisnuo i bilo bi itekako zasluženo da su izjednačili, odavno nisam vidio da je netko ovako dobro odigrao protiv Barce, bez onih bunkeraških taktika, čisto napadački i pravi nogomet.
a onda oni promašaji Albe i Thiaga, čovjek se zapita jeli uopće itko od ovih igrača sposoban zabiti osim Messija?

sve u svemu zaslužena pobjeda, nova 3 boda su tu, idemo dalje!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
uf, uznojio sam se :)

kakva utakmica, drugo poluvrijeme Betis pritisnuo i bilo bi itekako zasluženo da su izjednačili, odavno nisam vidio da je netko ovako dobro odigrao protiv Barce, bez onih bunkeraških taktika, čisto napadački i pravi nogomet.
a onda oni promašaji Albe i Thiaga, čovjek se zapita jeli uopće itko od ovih igrača sposoban zabiti osim Messija?

sve u svemu zaslužena pobjeda, nova 3 boda su tu, idemo dalje!

Slazem se,napeta tekma...3 boda u dzepu su najbitnija...i to ce nam biti najveci problem ako Messi ne bude zabijao pitanje je ko hoce,niko da ude u neku formu sto se golova tice...tako smo i prosle sezone gubili trofeje,kad Messija ne ide niko da se istakne...valjda ce se malo popraviti napadaci...i preocito je da u Barci postoji neki problem sto se tice Ville,bojim se da polako odlazi,nadam se da sam u krivu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice