FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Veoma su uočljivi u ovim dresovima! Evo gola!!!! {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rafinha :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 19:55 (Tommy_123).
17 godina
FC Barcelona

2:0 Messi... nisam vidio da li je bio penal ili? 

16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

2:0 Messi... nisam vidio da li je bio penal ili? 

mislim da je Alexis odglumio... bez obzira na 2:0 ili 1:0, barça uvjerljivo nadmocna

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

evo sudac kompenzirao na drugoj strani... smijesan penal za PSG i 2:1 za Barçu :)

17 godina
mrzech kaže...

mislim da je Alexis odglumio... bez obzira na 2:0 ili 1:0, barça uvjerljivo nadmocna

Vidio sam da se svi bune malo previše, pa mi se čini da nije bio... valjda će uskoro biti neka snimka.

17 godina
mrzech kaže...

evo sudac kompenzirao na drugoj strani... smijesan penal za PSG i 2:1 za Barçu :)

hahaha, pa nemrem vjerovat... sad mi je zbrejko stream, dok sam se vratio natrag vidim 2:1 {#}

16 godina
Balvan8 kaže...

hahaha, pa nemrem vjerovat... sad mi je zbrejko stream, dok sam se vratio natrag vidim 2:1 {#}

ne brejka mi uopce ovaj stream koji sam stavio na prosloj stranici... probaj taj

17 godina
mrzech kaže...

ne brejka mi uopce ovaj stream koji sam stavio na prosloj stranici... probaj taj

sada sve radi... meni paše ovaj rezultat igrao sam oba daju gol +3 {#}

16 godina
FC Barcelona

zavrsilo 2:2, izgleda da ce pucati penale :D

15 godina
FC Barcelona
šteta što nije pobjeda, ali nema veze, dobra utakmica. Treba reći da nije bio penal za Barcu, a i onaj koji je dosuđen za PSG mi je smiješan.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Pinto je luuud!! {#}

16 godina
FC Barcelona

pinto brani 2 zaredom! :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pinto mi te volimo...hahaha kralj

15 godina
Nis imao priliku gledati sinocnju tekmu, ali sam maloprije pogledao sazetke golova i jedanaesteraca. Dajte mi recite kako je Barca igrala?
15 godina
Nis imao priliku gledati sinocnju tekmu, ali sam maloprije pogledao sazetke golova i jedanaesteraca. Dajte mi recite kako je Barca igrala?
16 godina
jurica_m kaže...

vidi se da su jos daleko od 100 %, ali igrali su kao i proslih sezona. tika-taka uz veliki posjed lopte... vidjet cemo kako ce to izgledati kad budu u najjacem sastavu. jucer su tek u 2. pol usli Iniesta, Xavi, Pedro... i vidjelo se da su daleko od top forme.

isto tako, PSG jos nije uigran i oni ce sigurno djelovati puno puno bolje kad pocne sezona.

po informacijama lijecnika, Villa ce biti 100% spreman za otprilike mjesec i pol. to je isto dobro da ga se ne baca odmah u vatru.

evo highlights i penali...

p.s. ovi narancasto zuti dresovi su koma... mozda su takvi da zbune protivnika :)

15 godina
FC Barcelona
da, ali kad se usporedi sa prošlogodišnjom predsezonom, ovo je zasad puno bolje. Prošle sezone smo na ovom nivou bili tek na utakmicama superkupa sa Realom, a sve prijateljske utakmice su bile katastrofa odigrane i sa nikakvim igrom, a ove godine su sve odigrane solidno i mislim da će svi biti puno spremniji za superkup i početak sezone nego prošle godine.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

ovakvih usporedbi nikad dosta...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogu vam reći da su mi se svidjeli dresovi, baš je nekako ''moćno'' gledati ih. {#}

Možda pokupim jedan u Španjolskoj.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

Evo još jedne lijepe priče koja se veže uz Barcelonu. Riječ je o 11-godišnjem Gabrielu koji nema stopala a san mu je trenirati sa Barcelonom, što mu je i omogućeno u njihovom kampu u Rio de Jaineru. 

Joaquim Estrada, one of the administrators at the Barcelona academy said: "We've never had a case like this, but its no problem as we have room for everyone here."

16 godina
FC Barcelona

malo statistike...

Most Champions League goals: Barcelona 372 - Real Madrid 353 - Man United 341

17 of the 25 players in FC Barcelona's first team for the 2012/13 season are homegrown

14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Evo još jedne lijepe priče koja se veže uz Barcelonu. Riječ je o 11-godišnjem Gabrielu koji nema stopala a san mu je trenirati sa Barcelonom, što mu je i omogućeno u njihovom kampu u Rio de Jaineru. 

Joaquim Estrada, one of the administrators at the Barcelona academy said: "We've never had a case like this, but its no problem as we have room for everyone here."

RESPCET za malog!! i sve pohvale Barci što mu je dala priliku.

15 godina
FC Barcelona

Čak 17 od 25 igrača u Barçinoj prvoj ekipi za sezonu 2012/13 je poniklo u La Masiji! To su: Valdes, Pique, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Busquets, Pedro, Alba, Montoya, Cuenca, Fontas i Muniesa.

edit: vidim da je mrzech već napisao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 23:31 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

moguci brojevi na dresovima za novu sezonu

16 godina
antimadridista kaže...

Čak 17 od 25 igrača u Barçinoj prvoj ekipi za sezonu 2012/13 je poniklo u La Masiji! To su: Valdes, Pique, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Busquets, Pedro, Alba, Montoya, Cuenca, Fontas i Muniesa.

edit: vidim da je mrzech već napisao...

evo i slike :)

Tello jos nije u A momcadi, zato ga nema na popisu.

16 godina
FC Barcelona

Today 76 years ago, in 1936, Barcelona president Josep Sunyol (38) was killed near Madrid by the fascist troops of later dictator Franco

15 godina
FC Barcelona
David Villa nalazi se na popisu igrača za sutrašnju utakmicu protiv Uniteda. Evo i cijeli popis igrača:
Valdes, Pinto Alves, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Puyol, Fontas, Alba, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Afellay, Pedro, Messi, Alexis, Villa, Ilie, Sergi Roberto, Tello i Rafinha.

jedva čekam vidjeti Villu u akciji, nadam se da dobiva nekoliko minuta, a i također jedva čekam vidjeti Albu u Barcinom dresu.
17 godina
FC Barcelona

Danas u 20h utakmica protiv Manchester Uniteda.

link: http://livefootball.ws/9320-manchester-united-barcelona.html

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice