Nikad niko nije osvojio 2 triplete osim Barce
A ni nagradu za glupost kao ti.
martix777 kralj jefitinih fraza i ispraznih komentara. Odustani
Barcelonista kralj trolanja i pokazivanja nogometnog neznanja, što i govori tvoja profilna slika.
Barcelonista kralj trolanja i pokazivanja nogometnog neznanja, što i govori tvoja profilna slika.
Pravo da ti kazem, tvoja slika puno vise govori.
Nisi jedini, al taj "znalac" ga bude ostavio na klupi ili tribinama.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Rafinha umjesto Dembelea, e moj nosonjo...
@toxic imate sreće što ne igra Messi dobili bi 3 4 komada ladno... Ovako imate neke lude šanse za nerješen rezultat.
Rafinha umjesto Dembelea, e moj nosonjo...
@toxic imate sreće što ne igra Messi dobili bi 3 4 komada ladno... Ovako imate neke lude šanse za nerješen rezultat.
Ja nemam pojma što je s ovim debilom Valverdeom. Još keca igram na kladuši navijački na Barcu, sad su šanse još umanjene sa sakatim Rafinhom u napadu.
Budući da je Rafinhu stavio na desno krilo, trebo je Suareza, Luisa, stavit na defanzivnog veznog, a Malcomu dat šansu da se okuša u tandemu s Piqueom, između vratnica je trebao Coutinho bit - Coutinho ima briljantnu visinu i slovi za najvišeg igrača Barce
Hajmo, nastavite sa tim komentarima. Sto ste stali, nema razloga
Hahahahhahahahahahahahah
LOL
Rafinha zabio gol, ali zato u trku 1 na 1 ne može opapriti 34verogodišnjem stoperu Mirandi. Toliko o tome.
ps.
Rafinhin gol je 80% Suarezov.
Očajna igra al fakat. Prvih 20 minuta se nisu mogli sastat sa loptom. Treba nam 2-3 vezna igrača koji će kreirati igru.
LOL
Rafinha zabio gol, ali zato u trku 1 na 1 ne može opapriti 34verogodišnjem stoperu Mirandi. Toliko o tome.
ps.
"Ja nemam pojma što je s ovim debilom Valverdeom. Još keca igram na kladuši navijački na Barcu, sad su šanse još umanjene sa sakatim Rafinhom u napadu. "
Sine, stani pred ogledalo i zapitaj se sto je sa tobom mozda ces imat pojma tad
LOL
ps.
Upravo to, pogodio ga u trepavicu, samo je nogu trebao postavit.
I oni bi da su navijaci Barcelone. Joj ocaja. Ovo nigdje ne postoji.
On meni ima iste poteze kao Alen Halilović, puno držanja lopte malo tog dobrog napravi. Izgleda opasno zbog ljeve noge a nije.
Barcelonista stari evo ti koristan link.
A kako ovo nazvati: "Budući da je Rafinhu stavio na desno krilo, trebo je Suareza, Luisa, stavit na defanzivnog veznog, a Malcomu dat šansu da se okuša u tandemu s Piqueom, između vratnica je trebao Coutinho bit - Coutinho ima briljantnu visinu i slovi za najvišeg igrača Barce"
Sarkazam na mjestu
Zato je tu trener i igraci da ti brzo obesmisle sarkazam. Kad to priznas, mozes se svrstati u mislece osobe.
Mali Xavi će bit igračina, vidi se da ima tu 'žilu'
Mali Xavi će bit igračina, vidi se da ima tu 'žilu'
3 kriva dodavanja i jedno od njih skoro gol primili. Nije baš da je dobar.
Jesi brojao i prava dodavanja? Nemaš ti to oko za igru. De molim te, mali ubija. Rakitić je preloš danas.
Jesi brojao i prava dodavanja? Nemaš ti to oko za igru. De molim te, mali ubija. Rakitić je preloš danas.
Tri sam naglasio jer su izgubljene lopte blizu šesnaest metara, trebao bi znati bolje. Opet nelogične izmjene, ovaj frizirani je samo kad se vodi 4-5 nula a ne kod 1-0.
Vidal odmah ostavio traga. Buskec daleko najbolji na terenu. Rapsodija fudbala.
Masterclass by Valverde