FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Zuja007 kaže...
Đapa club kaže...
Zuja007 kaže...

Zalosno je koliko vam zanima Real Madrid, najveci klub svih vremena, klub koji ce uvijek biti ispred vaseg UEFA kluba, al dobro, bolji je i Chelsea, samo sta mu visa sila nije pustila da prode.. 

Žalosno je tvoje komentiranje u ovoj temi i jadnjikovanje kao da si malo dijete.

Ne jadnjikujem.

TI si zadnji koji bi trebao ukazivati na gramatičke pogreške, jer se većina tvojih postova može jedva pročitati, a kamoli razumjeti.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:31 (sinister_axe).
16 godina
neaktivan
A dok barcina cijela klupa utrcava na teren na svakoj utakmici na svaku odluku suca to je normalno?
Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
FC Barcelona

Hvala bogu da je sudac bio pri sebi i nije pao na one pokušaje simuliranja Ronalda 2 puta i Ozila jedamput. Čim Real igra 11 na 11 sa nekim malo jačim klubom odma im je frka!!! Visca Barca!

15 godina
FC Barcelona

iz nekog razloga,neznam ni ja zašto, Realu su zadnjih nekoliko godina gostovanja na drugi kraj grada uvijek bila mačji kašalj i pobijeđivali bi sa nekoliko golova razlike,nadajmo se da neće ove godine. Ja najviše očekujem od Bilbaa,Baski su uvijek davali sve od sebe da ih zaustave,a kvalitetu imaju,to smo već vidjeli.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
mrzech kaže...

pravi je uzitak gledati uplakana isfrustrirana lica realovaca koji znaju da su imali +10 i da ce sad izgubiti primeru... nadam se da ce atletico dati sve od sebe da pobijedi ovu omrazenu, bahatu i iritantnu momcad. highlightsi utakmice protiv valencije su: pepeovo histericno bacakanje u kojem je skoro slomio nogu arbeloi koji ga je dosao smiriti, christinino bacanje u 16tercu i cmizdrenje sto nije dobio penal, di marijino histericno bacakanje i pokusaj iznude kartona za valenciju, plakanje i negodovanje realovaca na apsolutno svaki kontra dosudjeni aut, korner, faul, pogled... {#}

Nažalost, od svega što su mogli kopirati od igrača Barcelone, uzeli su najgore.

16 godina
FC Barcelona

bas me zanima tko je sad kriv za nulu protiv valencije? barcelona? ovrebo? mamic?

16 godina
antimadridista kaže...

iz nekog razloga,neznam ni ja zašto, Realu su zadnjih nekoliko godina gostovanja na drugi kraj grada uvijek bila mačji kašalj i pobijeđivali bi sa nekoliko golova razlike,nadajmo se da neće ove godine. Ja najviše očekujem od Bilbaa,Baski su uvijek davali sve od sebe da ih zaustave,a kvalitetu imaju,to smo već vidjeli.

Franco im na žulj stao. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
Hexfire kaže...
mrzech kaže...

pravi je uzitak gledati uplakana isfrustrirana lica realovaca koji znaju da su imali +10 i da ce sad izgubiti primeru... nadam se da ce atletico dati sve od sebe da pobijedi ovu omrazenu, bahatu i iritantnu momcad. highlightsi utakmice protiv valencije su: pepeovo histericno bacakanje u kojem je skoro slomio nogu arbeloi koji ga je dosao smiriti, christinino bacanje u 16tercu i cmizdrenje sto nije dobio penal, di marijino histericno bacakanje i pokusaj iznude kartona za valenciju, plakanje i negodovanje realovaca na apsolutno svaki kontra dosudjeni aut, korner, faul, pogled... {#}

jeste tužni? U Barceloni se bar ne mlate međusobno hahahahah

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
mrzech kaže...

bas me zanima tko je sad kriv za nulu protiv valencije? barcelona? ovrebo? mamic?

{#}

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Severina!

16 godina
Hexfire kaže...

da, zato jer samo barcelonini igraci simuliraju, jel? nitko drugi to ne radi?

ovo danas sto su radili christina, di maria i pepe je za enciklopedijski primjerak sramotnog simuliranja, preglumljavanja i histeriziranja. gledao sam SP zena i ponasale su se muzevnije {#}

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Čekamo izjave Mourinha... on će najbolje znati... {#}

15 godina
mrzech kaže...
Hexfire kaže...

ovo danas sto su radili christina, di maria i pepe je za enciklopedijski primjerak sramotnog simuliranja, preglumljavanja i histeriziranja. gledao sam SP zena i ponasale su se muzevnije {#}

zaboravio si i međusobnu tuču Arbeloe i Pepea. {#}

16 godina
neaktivan
Pa reko ti je da su to pokupili od njih, jer su oni ipak najbolji u tome
Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

4 boda su i dalje velika razlika.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Hexfire kaže...

Kad to nisu žene... xD

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mrzech kaže...
Hexfire kaže...

Ono jedino ti mozes shvatiti kao tucu. A mozda je bila tuca, vremenska nepogoda, tko ce ga znati.

15 godina
VirtUoso kaže...

da,ali još jedan kiks Reala i onda odlučujemo sami o sebi,to je ono do čega smo htjeli doći.

15 godina
mrzech kaže...
Hexfire kaže...

Dovedite onda koju u Barcu da vam pomogne.

14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Pa reko ti je da su to pokupili od njih, jer su oni ipak najbolji u tome

Ipak simulacije Realovih igrača izgledaju u najmanju ruku jadno. Neka se barem potrude kad padaju ili nađu nekoga da ih nauči ako Mou nije u tome uspio.

15 godina
protjeran
FC Barcelona
Mourinhova narav je ta da se žali na suce, to je prenio i na neke igrače, a to je naveća moguća pogreška.Kao prvo momčad i trener nemaju više toliki respekt od strane sudaca, a kao drugo, to žaljenje na suđenje samo donosi nepotrebnu nervozu među igrače tokom igre.Samo mi je žao što ne igraju nogomet i što ne pokazuju ono u čemu su najbolji.Mou je iz njih izvukao ono najbolje, ali je nažalost kod nekih igrača isplivala ona loša strana. P.S. Ova poruka ide u ovu temu kad vidim da ste svi tako o Realu raspisali.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
16 godina
antimadridista kaže...

nisam, pa napisao sam gore "highlightsi utakmice protiv valencije su: pepeovo histericno bacakanje u kojem je skoro slomio nogu arbeloi koji ga je dosao smiriti" 

15 godina
FC Barcelona

hmmm, i u španjolskoj se prvenstvo zakompliciralo... najbolje lige svijeta su stvarno neizvjesne i zanimljive ove sezone...

uh kako će el classico biti zanimljiv. jedva čekam...

nadam se da će barca osvojiti i ove godine primeru, nisam baš neki zadrti navijač katalonaca ali volim lijep nogomet pa zato moj glas ide njima.

0_o
16 godina
Hexfire kaže...

Dovedite onda koju u Barcu da vam pomogne.

mislim da bi barça tesko dovela christiana ronalda u svoje redove, a i ne treba im {#}

17 godina
FC Barcelona

Ne kužim koji racku realovci sada tu komentiraju tekmu svog kluba?

Imate fino svoju temu i tamo si kukajte curice {#}

Prvenstvo još nije gotovo, mogu se i jedni i drugi još 3 puta zamijeniti na ljestvici tako da...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
FC Barcelona

Iz nekog čudnog razloga oni razglabaju u našoj temi. Imate svoju temu pa tamo kukajte i plačite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:43 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prijedlog, zašto se ne povežu teme Reala i Barce? xD

Ne mislim da se spoje, nego ono da dole bude link na onu drugu... Pitam se jel se ovoliko o večerašnjoj tekmi tamo piše, a ne da mi se tražiti... :D

16 godina
VirtUoso kaže...

Istina, ali ako uzmemo pretpostavku da je el classico barcelonin, dolazi se do 1 boda, e to je već malo, čak i još jedan remi igra ulogu u tom.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Prvenstvo još nije gotovo, mogu se i jedni i drugi još 3 puta zamijeniti na ljestvici tako da...

Moze i doci slon, i pojesti misa. Tko ce ga znati.

15 godina
Zuja007 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Moze i doci slon, i pojesti misa. Tko ce ga znati.

tvoji komentari u kojima pokušavaš ispasti pametan su legendarni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice