FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
@Jack Sparrow - ma ne,naravno da je istina rekao sam,glavni prolem je što Ajax nije kvalitetan da ih zadrži. Ove što si naveo su većinom već stariji igrači,dok Barcina škola prije i nije bila toliko kvalitetna,možeš gledati stare sastave,to su sve redom Nizozemci i ostali,a iz Barcine škole skoro nitko. Sad je puno drugačije: Valdes,Puyol,Xavi,Iniesta,Messi,Busquets,Pedro itd. vjerojatno sam ih zaboravio dosta,i još puno koji su po drugim vrhunskim klubovima (Arteta,Romeu,Alba itd.) Doboljno je samo pogledati utakmicu Barce B da se vidi kakvih talenata tamo ima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 22:50 (antimadridista).
17 godina
Re: FC Barcelona
sinister_axe kaže...

Gledat ovaj Real je komedija. PEPE LOL {#}

ko da ga je netko snajperom u nogo pogodio! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Pepe je komedija od igrača koje valjanje po podu {#}..

15 godina
FC Barcelona
Pepe počeo tući vlastite igrače lol.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Zašto CR nije ono zašio, nego se bacio? Ponekad mi je taj čovjek zbilja nejasan.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sva sreča pa Ronaldo nije kalibar Messija da zabije iz situacije maloprije.

sinister_axe-Penaldo je htio da bude penal za Penal Madrid.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:01 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Zašto CR nije ono zašio, nego se bacio? Ponekad mi je taj čovjek zbilja nejasan.

baletan....

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

triba je dobit žuti zbog simuliranja.... preočito je bilo

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
sinister_axe kaže...

nije mu to prvi puta danas, padali su i on i Ozil, i onda se još imaju pravo bunit!!

17 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Hahhahahahahahaha

The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona

Vidi se na ponovljenoj snimci da ga je malo zakačio, ali na jedno 20-ak metara od gola.

EDIT: Ali mu je sljedeći korak bio normalan... izgleda da je skroz odsimulirao. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:01 (sinister_axe).
14 godina
FC Barcelona

dobra tekma,još samo fali da Valencija da gol a tako su blizu

15 godina
FC Barcelona
bio je kontakt na 20m ali se on bacio u 16 i mislio dobiti penal. Kako ne.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mourinho se ljuti ko dijete od 10 godina, da nije smiješno bilo bi žalosno.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zalosno je koliko vam zanima Real Madrid, najveci klub svih vremena, klub koji ce uvijek biti ispred vaseg UEFA kluba, al dobro, bolji je i Chelsea, samo sta mu visa sila nije pustila da prode.. 

16 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Zalosno je koliko vam zanima Real Madrid, najveci klub svih vremena, klub koji ce uvijek biti ispred vaseg UEFA kluba, al dobro, bolji je i Chelsea, samo sta mu visa sila nije pustila da prode.. 

aj ca

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:13 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Žalosno je tvoje komentiranje u ovoj temi i jadnjikovanje kao da si malo dijete.

15 godina
FC Barcelona
Hvala ti Guaita! Hvala Valencia!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:23 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Zuja007 kaže...

Žalosno je tvoje komentiranje u ovoj temi i jadnjikovanje kao da si malo dijete.

Ne jadnjikujem.

16 godina
FC Barcelona

Super! Istina mogla je i Valencia pobijedit, ali odlično i ovako.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka cast golmanu.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
FC Barcelona

Mic po mic i dođe Barca na 4 boda  :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocekujem atletico da ukrade 2 boda takoder.......

17 godina
Zuja007 kaže...

Ne jadnjikujem.

kada pričamo u realu u vašoj temi nevalja, kada pričamo u našoj nevalja, kada ne pričamo nevalja, pa daj se odluči više!! Golman Valencije je danas definitivno igrač utakmice!!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Biti će odličan el clasico tko bi rekao da će Barca sa 11 doči na samo 4 Realu. Bravo za golmana Valencije branio je fantastično, ali je i Casillas danas spasio Reala.

15 godina
FC Barcelona
Ma pustite ih,oni sad govore kako se mi veselimo i kaako pričamo o Realovim utakmicama,a njih 4 dobili suspenzije zbog Barcine utakmice :D
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

LOL, stvarno je bilo glumatanja... Pepe, Ozil, Di Maria, Ronaldo... smiješno i pomalo žalosno... (a gledao sam zadnjih pola sata možda?)

BTW. ovaj Benzema me uvijek iznova iznenadi... pa da je pet puta pucao s 5m ne bi zabio. xD A šteta što ona udarčina nije odsjela u rašljama.

16 godina
FC Barcelona

pravi je uzitak gledati uplakana isfrustrirana lica realovaca koji znaju da su imali +10 i da ce sad izgubiti primeru... nadam se da ce atletico dati sve od sebe da pobijedi ovu omrazenu, bahatu i iritantnu momcad. highlightsi utakmice protiv valencije su: pepeovo histericno bacakanje u kojem je skoro slomio nogu arbeloi koji ga je dosao smiriti, christinino bacanje u 16tercu i cmizdrenje sto nije dobio penal, di marijino histericno bacakanje i pokusaj iznude kartona za valenciju, plakanje i negodovanje realovaca na apsolutno svaki kontra dosudjeni aut, korner, faul, pogled... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 23:29 (mrzech).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

i onda se neki rugaju busiju.........

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice