Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Gledat ovaj Real je komedija. PEPE LOL 
ko da ga je netko snajperom u nogo pogodio! 
Ovaj Pepe je komedija od igrača koje valjanje po podu
..
Zašto CR nije ono zašio, nego se bacio? Ponekad mi je taj čovjek zbilja nejasan.
Sva sreča pa Ronaldo nije kalibar Messija da zabije iz situacije maloprije.
sinister_axe-Penaldo je htio da bude penal za Penal Madrid.
Zašto CR nije ono zašio, nego se bacio? Ponekad mi je taj čovjek zbilja nejasan.
baletan....
triba je dobit žuti zbog simuliranja.... preočito je bilo
nije mu to prvi puta danas, padali su i on i Ozil, i onda se još imaju pravo bunit!!
Hahhahahahahahaha
Vidi se na ponovljenoj snimci da ga je malo zakačio, ali na jedno 20-ak metara od gola.
EDIT: Ali mu je sljedeći korak bio normalan... izgleda da je skroz odsimulirao.
dobra tekma,još samo fali da Valencija da gol a tako su blizu
Mourinho se ljuti ko dijete od 10 godina, da nije smiješno bilo bi žalosno.
Zalosno je koliko vam zanima Real Madrid, najveci klub svih vremena, klub koji ce uvijek biti ispred vaseg UEFA kluba, al dobro, bolji je i Chelsea, samo sta mu visa sila nije pustila da prode..
Zalosno je koliko vam zanima Real Madrid, najveci klub svih vremena, klub koji ce uvijek biti ispred vaseg UEFA kluba, al dobro, bolji je i Chelsea, samo sta mu visa sila nije pustila da prode..
aj ca
Žalosno je tvoje komentiranje u ovoj temi i jadnjikovanje kao da si malo dijete.
Žalosno je tvoje komentiranje u ovoj temi i jadnjikovanje kao da si malo dijete.
Ne jadnjikujem.
Super! Istina mogla je i Valencia pobijedit, ali odlično i ovako.
Svaka cast golmanu.
Mic po mic i dođe Barca na 4 boda :)
Ocekujem atletico da ukrade 2 boda takoder.......
Ne jadnjikujem.
kada pričamo u realu u vašoj temi nevalja, kada pričamo u našoj nevalja, kada ne pričamo nevalja, pa daj se odluči više!! Golman Valencije je danas definitivno igrač utakmice!!
Biti će odličan el clasico tko bi rekao da će Barca sa 11 doči na samo 4 Realu. Bravo za golmana Valencije branio je fantastično, ali je i Casillas danas spasio Reala.
LOL, stvarno je bilo glumatanja... Pepe, Ozil, Di Maria, Ronaldo... smiješno i pomalo žalosno... (a gledao sam zadnjih pola sata možda?)
BTW. ovaj Benzema me uvijek iznova iznenadi... pa da je pet puta pucao s 5m ne bi zabio. xD A šteta što ona udarčina nije odsjela u rašljama.
pravi je uzitak gledati uplakana isfrustrirana lica realovaca koji znaju da su imali +10 i da ce sad izgubiti primeru... nadam se da ce atletico dati sve od sebe da pobijedi ovu omrazenu, bahatu i iritantnu momcad. highlightsi utakmice protiv valencije su: pepeovo histericno bacakanje u kojem je skoro slomio nogu arbeloi koji ga je dosao smiriti, christinino bacanje u 16tercu i cmizdrenje sto nije dobio penal, di marijino histericno bacakanje i pokusaj iznude kartona za valenciju, plakanje i negodovanje realovaca na apsolutno svaki kontra dosudjeni aut, korner, faul, pogled... 
i onda se neki rugaju busiju.........