- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pepe je dobar igrač nema tu što ali je kao razbojink na terenu.
Netko od njegovih suigrača je rekao nakon nekog incidenta nešto tipa: Pepe kao osoba nebi ni mrava zgazio, ali kad obuće dres on postaje ratnik.
Bit će gusto do kraja. Ima tu real dosta teški raspored pred sobom. Na neki način to je i dobro jer će sad el clasico odlučivati o prvaku, pa će igači biti još bolje motivirani.
Još ako se sastanu u finalu lige prvaka bit će to epska sezona po broju međusobnih susreta.
Nije to ratnik, to je moron.
Kad smo se već toliko raskokodakali o Realu... baš sam jučer s bratu rekao kako je velika Realova i Mourinhova sramota što su pustili i makli Raula iz kluba. I onda jučer nešto kasnije, sam Raul to potvrdi...
Pa on je i sada u svojim godinama bolji od Benzeme i Higuaina skupa.
A da ne pričam da je bio i ostao gospodin i igračina, nije tu bilo nikakvih udaranja, simuliranja i sličnih gluposti kakve danas krase zvijezde iz Madrida... bila su to neka druga vremena.
Evo malo C/P s wikipedije...
- Najbolji strijelac Real Madrida: 323 gola
- Najviše nastupa za Real]]: 741 utakmica
- Najbolji strijelac Real Madrida u La Ligi: 228 golova
- Najviše nastupa za Real Madrid u La Ligi: 550 utakmica
- Najbolji strijelac Real Madrida u Ligi prvaka: 66 golova
- Najbolji strijelac Lige prvaka: 71 gol
- Najviše nastupa za Real Madrid u Ligi prvaka: 132 utakmice
- Najviše nastupa u Ligi prvaka: 144 utakmice
- Najbolji strijelac Real Madrida u europskim natjecanjima: 67 golova
- Najbolji strijelac u europskim natjecanjima: 79 golova
- Najviše nastupa za Real Madrid u europskim natjecanjima: 135 utakmica
- Najviše nastupa u europskim natjecanjima: 162 utakmice
- Najbolji strijelac Real Madrida u UEFA-inim natjecanjima: 68 golova
- Najbolji strijelac u UEFA-inim natjecanjima: 79 gola
- Najviše nastupa za Real Madrid u UEFA-inim natjecanjima: 138 utakmica
BTW. to je kao da se Barca riješi Puyola i Xavija, MU Giggsa ili Scholesa, Liverpool Gerrarda...
Van Persie u Barcu, Afellay u Inter?
http://www.totalbarca.com/2012/transfer-rumours/transfer-talk-van-persie-to-barca-afellay-to-inter/#ixzz1rX5Clq7A
mene samo zanima što će nam još jedan napadač? gdje ćemo s njima?
Inter je zainteresiran i za Adriana također,a Barca i za Giovinca.
http://www.totalbarca.com/2012/transfer-rumours/transfer-talk-van-persie-to-barca-afellay-to-inter/#ixzz1rX5Clq7A
Van Perise je jako dobar, ali nama prvenstveno treba lijevi bek i stoper, pa ako ostane viška novaca onda možemo razmišljat o drugim pozicijama.
LOL stvarno što će vam tolko napadača, ne vidim logiku u kupovanju tolko napadača.
Afellayu možda bolje da ode, tak slabo igra u barci.
btw...zašto bi Adriano odlazio ako vam treba ljevi bek?
Van Perise je jako dobar, ali nama prvenstveno treba lijevi bek i stoper, pa ako ostane viška novaca onda možemo razmišljat o drugim pozicijama.
ma znam ja da je Van Persie dobar,ali već je tu puno napadača,i to vrhunskih.
Ja bi prvenstveno volio da dođe Jordi Alba,odličan lijevi bočni,potekao u La Masiji tako da mu vjerojatno neće trebati pnuo vremena da se uklopi tu,a na toj poziciji smo najtanji. Nešto se spominje i Hummels iz Borussije,isto tako dobar stoper. Treba se pojačati u obrani.
Kad smo se već toliko raskokodakali o Realu... baš sam jučer s bratu rekao kako je velika Realova i Mourinhova sramota što su pustili i makli Raula iz kluba. I onda jučer nešto kasnije, sam Raul to potvrdi...
BTW. to je kao da se Barca riješi Puyola i Xavija, MU Giggsa ili Scholesa, Liverpool Gerrarda...
Je, trebao je završiti karijeru u Realu, ali ne ispadne sve uvijek savršeno. Mogao je još uvijek pomoći momčadi, pogotovo sad kad je kriza rezultata. Pitanje je da li bi se izborio za prvu postavu, ali zaslužio je barem šansu.
S drugom rečenicom se ne slažem. "Rješavanje" Xavija na kraju ove sezone bi bio pravi potez uprave Barce. Što se Engleza tiče, oni ti baš nisu neki primjer. U Europi ne mogu igrat jer se ne mogu prilagoditi drugačijem stilu, a ako otiđu u neki drugi klub na otoku, navijači bi ih razapeli. Najjednostavnije je onda ostat u klubu gdje i jesi.
LOL stvarno što će vam tolko napadača, ne vidim logiku u kupovanju tolko napadača.
Afellayu možda bolje da ode, tak slabo igra u barci.
btw...zašto bi Adriano odlazio ako vam treba ljevi bek?
Affelay je ozljeđen od 9 mj. tek se sada oporavio i vratio treninzima, tako da će mu još trebat vremena da se vrati u formu.
ma znam ja da je Van Persie dobar,ali već je tu puno napadača,i to vrhunskih.
Ja bi prvenstveno volio da dođe Jordi Alba,odličan lijevi bočni,potekao u La Masiji tako da mu vjerojatno neće trebati pnuo vremena da se uklopi tu,a na toj poziciji smo najtanji. Nešto se spominje i Hummels iz Borussije,isto tako dobar stoper. Treba se pojačati u obrani.
Ja bi također volio vidjet Albu, bile su neke špekulacije da je barca zainteresirana za Nicolas N'Koulou iz Marseillea.
Je, trebao je završiti karijeru u Realu, ali ne ispadne sve uvijek savršeno. Mogao je još uvijek pomoći momčadi, pogotovo sad kad je kriza rezultata. Pitanje je da li bi se izborio za prvu postavu, ali zaslužio je barem šansu.
S drugom rečenicom se ne slažem. "Rješavanje" Xavija na kraju ove sezone bi bio pravi potez uprave Barce.Što se Engleza tiče, oni ti baš nisu neki primjer. U Europi ne mogu igrat jer se ne mogu prilagoditi drugačijem stilu, a ako otiđu u neki drugi klub na otoku, navijači bi ih razapeli. Najjednostavnije je onda ostat u klubu gdje i jesi.
daj mi objasni ovo ako je ikako moguće.
S drugom rečenicom se ne slažem. "Rješavanje" Xavija na kraju ove sezone bi bio pravi potez uprave Barce.Što se Engleza tiče, oni ti baš nisu neki primjer. U Europi ne mogu igrat jer se ne mogu prilagoditi drugačijem stilu, a ako otiđu u neki drugi klub na otoku, navijači bi ih razapeli. Najjednostavnije je onda ostat u klubu gdje i jesi.
ja očekujem da će Xavi igrat još minimalno 2-3 godine na vrhunskoj razini.
ja očekujem da će Xavi igrat još minimalno 2-3 godine na vrhunskoj razini.
ma lako za vrhunsku razinu,ali on je tu cijelu karijeru,ikona je kluba i pokazatelj ostalim igračima. Čovjek je već u godinama,i dalje je na vrhunskoj razini i cijelu karijeru je u Barci,dao bi se kladiti da će tu i završiti karijeru.
xavi ima 32g nije on tako star da ga se treba riješiti a niti je u nekakvom padu forme
ma lako za vrhunsku razinu,ali on je tu cijelu karijeru,ikona je kluba i pokazatelj ostalim igračima. Čovjek je već u godinama,i dalje je na vrhunskoj razini i cijelu karijeru je u Barci,dao bi se kladiti da će tu i završiti karijeru.
ma naravno da je ikona, legenda i vođa o tome se sve zna. Ja također očekujem da će završit karijeru u Barci, te možda jednoga dana postat trener čak možda i bolji od Guaridiole.
I Xavijev stil igre nije baš toliko fizički iscrpljujuć. Xavi igra najviše glavom. Ja ne znam kada je on zadnji put bezveze izgubio loptu ili bezveze dodao. Čak i kada ga okruži više igrača on se nekim (naoko)jednostavnim potezom uvijek izvuče iz gužve. To je meni vrhunac nogometa i nogometna veličina Xavija. On je nezamjenjiv.
Za Hummelsa se bori pola europe. United nudi 32m za njega, ali on uprono govori da želio ostati u Dortumdu. Klub je isto izjavio da za njega i gotzea želio 120 milja.
I on je više nego dobar stoper
Nitko mi nije odgovorio zašto bi Adriano otišao ako barce treba ljevi bek?
EDIT:
Xavi nesmije ići nigdje, on je legenda kluba kao Giggs,Scholes, Totti, Del Piero,Zanetti, Gerrard. Primjer drugim igračima.
I Xavijev stil igre nije baš toliko fizički iscrpljujuć. Xavi igra najviše glavom. Ja ne znam kada je on zadnji put bezveze izgubio loptu ili bezveze dodao. Čak i kada ga okruži više igrača on se nekim (naoko)jednostavnim potezom uvijek izvuče iz gužve. To je meni vrhunac nogometa i nogometna veličina Xavija. On je nezamjenjiv.
taj potez je Xavi 360 turn!! 
Naravno. Recimo da dođe astronomska ponuda za njega, od M. Citya npr. zar bi bilo stvarno toliko glupo da ga se proda. Naravno, ako Xavi to želi (zato je rješavanje bilo u navodnicima). Recimo da može igrat još godinu - dvije na ovoj razini i želi si dokazat da može igrati vrhunski i u nekoj dugoj ligi (dosta upitno btw).
Mislim da mogu bez problema dobit preko 50 milijuna eura za njega. Ulože u školu, pokriju dio dugova, dovedu pojačanja. Fabregas ga može solidno zamijenit i date šansu drugim mladim igračima.
Ne pričam tu o nekakvom tjeranju igrača, nego čist onak logičko razmišljanje u slučaju da dobiju ponudu za njega.
Nije Barca ko Real da proda svoje dijete koje je cijeli život tu (čitaj Raul). To bi za mene bio promašaj stoljeća...
Za Hummelsa se bori pola europe. United nudi 32m za njega, ali on uprono govori da želio ostati u Dortumdu. Klub je isto izjavio da za njega i gotzea želio 120 milja.
EDIT:
Xavi nesmije ići nigdje, on je legenda kluba kao Giggs,Scholes, Totti, Del Piero,Zanetti, Gerrard. Primjer drugim igračima.
neznam baš da će otići Adriano jer fali igrača na toj poziciji,ali piše gore u tekstu da je Inter zainteresiran. Vjerojatno ga neće prodati,jer i u slučaju da kupe Albu,opet treba backup igrač na toj poziciji,a u slučaju prodaje ga nema jer je prodan Maxwell a Abidal je također otpao nezna se još na koliko vremena i hoće li uopće biti u mogućnosti nastaviti karijeru.
Naravno. Recimo da dođe astronomska ponuda za njega, od M. Citya npr. zar bi bilo stvarno toliko glupo da ga se proda. Naravno, ako Xavi to želi (zato je rješavanje bilo u navodnicima). Recimo da može igrat još godinu - dvije na ovoj razini i želi si dokazat da može igrati vrhunski i u nekoj dugoj ligi (dosta upitno btw).
Mislim da mogu bez problema dobit preko 50 milijuna eura za njega. Ulože u školu, pokriju dio dugova, dovedu pojačanja. Fabregas ga može solidno zamijenit i date šansu drugim mladim igračima.
Ne pričam tu o nekakvom tjeranju igrača, nego čist onak logičko razmišljanje u slučaju da dobiju ponudu za njega.
od prodaje Xavija bi se u svakom slučaju više izgubilo nego dobilo.
od prodaje Xavija bi se u svakom slučaju više izgubilo nego dobilo.
Kratkoročno da, ali dugoročno mislim da ne. U svakom slučaju, ko i svaka odluka, ima svoje pozitivne i negativne strane. Vidjet ćemo ovog ljeta dal bude šta od toga.
Da se pita Xavija, sumnjam da bi on igdje išao.
EDIT:
Pa za Adriana piše da je Inter zainteresiran, ne da ga Barca prodaje... I City je zainteresiran za Messija pa to ništa ne znači.
E da, sjetih se kasnije da sam Del Piera zaboravio. Lik je isto legenda. Sjećam se da su prije par godina kod mene bili neki Talijani, navijači Juvea... i to baš nakon izbacivanja Juvea iz Serie A. Jedan od njih mi je rekao što je Del Piero izjavio tom prilikom (možda nije citat 100% točan, ali ovako nekako): "Vitez nikad ne napušta staru damu u nevolji." A vjerujem da svi znaju tko/što je stara dama... vjerojatno je imao i on ponuda, klub se raspao, igrači razbježali, on je ostao. Takvom igraču ne da ćeš ga se riješiti, možeš mu spomenik dignuti nakon karijere.
Druga je stvar da Xavi želi otići, a to sumnjam. Bilo bi glupo zadržavati ga protiv njegove volje. Nekako sumnjam da je Raul baš želio otići u Schalke.
hahahaha a vidi Piquea,zgažen totalno :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Prodati mozak ekipe? Da, stvarno bi to bila dobra odluka.
prodati Xavija pa makar imao 39 godina bio bi kretenizam. jedino pravo rjesenje je da karijeru zavrsi u barçi.
kad se sjetim kako je real otjerao svoje legende, hierra i raula (koji btw i dan danas rastura u schalkeu), to je bila prava sramota.
sto se lijevog beka tice, navodno je blizu bale sto je napadacki dobro rjesenje, ali on nije nesto sklon obrambenim zadacima pa ne znam kako bi to izgledalo.
barça je navodno zagrizla i za malog jordija albu iz valencije.
Večeras prilika za doći na samo bod zaostatka (bar nakratko), Barca - Getafe 21.00h: