Zato jer apsolutno nikoga nije briga za Fiorentinu, a kamoli za Wigan. Usporedba ti je bezvezna.
ali zato svi kompleksasi vole kenjati po barçi?
Zato jer apsolutno nikoga nije briga za Fiorentinu, a kamoli za Wigan. Usporedba ti je bezvezna.
Ne kužim.
Ne kužim.
daj si vremena ;)
jbt kakav gust raspred,sljedeće kolo već sad u utorak protiv Getafea.
Ok možda ljude boli briga za Fiorentinu i Wigan, ali evo jedan primjer od pretprošlog tjedna. Znači prije 2 tj. igrala se utakmica Manchester United - Fulham, kao što svi znate napeta je borba za prvo mjesto u Premiershipu. U 91-92' min nije dosuđen čisti penal za Fulham, te je United na kraju pobjedio 1:0. Dan poslje toga nitko to nije niti spomenuo, niti se pričalo kasnije o tome. Da se takva situacija dogodila Barci u Premieri, te da je Barca kako vi to volite reći "pogurana" od strane sudaca u 90++ min, ja mislim da bi izbio 3 svj. rat radi toga, a prve puške u rukama bi imali Mourinho i Ronaldo. Sudačkih grešaka ima svugdje, ali to ljude previše ne zanima, jer su njima bitne samo utakmice kada Barca igra, te svi jedva čekaju da sudac pogriješi, da mogu srat po Barci (uefi, potplačivanju sudaca,...) naredne 3-4 godine. Ljudi jednostavno nemogu podnijet da je Barca najbolji klub zadnji par godina i to je to.
Evo malo humora na racun C.Ronalda. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559310_362304563815674_183954451650687_1072667_563738583_n.jpg
Pisalo se o tome i to dosta. to kaj ti ne čitaš druge forume je tvoj problem. Isto se pisalo i u novinama, ne da je to potplačeno, ali se pisalo da ih je pogurao sudac. Ferguson je dan kasnije čak sam izjavio da su pobijedili zahvaljujuci sucu.
Ne kužim.
daj si vremena ;)
Ne, objasni mi kakve veze ima tvoj komentar s raspravom. Ako si htio samo napisat glupost i ispast seljak, to si uspio. Ako se iza toga krije nešto dubokoumnije onda mi pojasni.
Ne, objasni mi kakve veze ima tvoj komentar s raspravom. Ako si htio samo napisat glupost i ispast seljak, to si uspio. Ako se iza toga krije nešto dubokoumnije onda mi pojasni.
lol... petero ljudi je uspjelo shvatiti nesto vrlo jednostavno. ja iskreno mislim da ti sad samo provociras pa necemo siriti temu i ici offtopic i dalje.
sretan uskrs zelim ;)
lol... petero ljudi je uspjelo shvatiti nesto vrlo jednostavno. ja iskreno mislim da ti sad samo provociras pa necemo siriti temu i ici offtopic i dalje.
sretan uskrs zelim ;)
Znači priznaješ da ni sam ne znaš što si htio reči. I rofl na ovo za 5 ljudi. Sretan Uskrs i tebi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Stvarno lijepa vijest La Masia je puna talenata. Možda bi jedino Ajaxova škola mogla konkurirati Barcinoj da ima veče financijske mogučnosti.
Stvarno lijepa vijest La Masia je puna talenata. Možda bi jedino Ajaxova škola mogla konkurirati Barcinoj da ima veče financijske mogučnosti.
Njihova škola ne da može konkurirati nego jest najbolja. Kao što sam postao u sve o nogometu temu, ove godine se igrala prva liga prvaka za mlade igrače (next gen series).
Ajaxovi mladi su barcelonine dosta dobro naprašili, rezultat je nakraju bio 3-0. Iako je inter nakraju zaustavio ajax, dobili su ih na penale nakon rezultata 1-1 u finalu, gledao sam malo utkamicu i to je strava kako "mladi" ajax igra.
Ovdje možete pogledati rezultate svih utakmica.
La Masia jest nabolja u španjolskoj to nema dvojbe, ali u europi, a mislim da i šire je najbolja ajaxova škola nogometa.
btw...pa ajaxova akademija nogometa postojala je prije barcelonine ako se ne varam
La masia je napravljena po uzoru na ajax.....
La masia je napravljena po uzoru na ajax.....
Da baš sad gledam. Cruyff je dao prijedlog barceloninom predsjedniku da napravi školu kakvu ima i ajax.
Još je nula. 
Još je nula. 
Tko je bolji?
Jack Sparrow-nisi me baš razumio... Ajaxova škola jest prva koja je počela raditi na principu La Masie. No ipak je La Masia u zadnjih 8 godina izbacila puno veče talente u svijet nogometa. Ajax je i dalje jedinstven što se toga tiče, ali nema financijsku moč Barce. Ajaxu več niz godina fali neki veči rezultat u Europi. Također kada stvore talenta u Ajaxu ga prodaju vrlo mladog jer im fali para. Što govori o tome da im je struktura kluba pala u odnosu na njihove bolje dane. Barca i Ajax se često uspoređuju jer rade na istom principu iako je Barca u jačoj ligi i puno je uspješnija trenutačno.
Još je nula. 
Tko je bolji?
Valencia.
0-0 na poluvremenu,stativa aduriza iz blizine
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Evo tko je sve proizašao iz njihove škole, kopirao sam to iz wikipedije, sad ako oni lažu lažem i ja
Sjaak Swart, Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp, Frank and Ronald de Boer, Edgar Davids, Clarence Seedorf, and Patrick Kluivert, as well as current Oranje regulars Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, John Heitinga, Nigel de Jong, Maarten Stekelenburg, and Gregory van der Wiel.
Sad malo gledam i sve su to dosta stariji igrači, dobro ne svi ali večina. Izgleda da su malo zastarili u zadnjih nekoliko godina
Istina, Ajaxova škola je poznata. Ali kao što je gore rekao kolega nisu kao prije pa ne mogu konkurirati vodećim klubovima Europe i svi im igrači odlaze u veće klubove.
OMG koji udarac i koja situacija pred golom Valencie. 
Vrhunska utakmica.
Istina, Ajaxova škola je poznata. Ali kao što je gore rekao kolega nisu kao prije pa ne mogu konkurirati vodećim klubovima Europe i svi im igrači odlaze u veće klubove.
Ma da to je istina oni proizvode i onda ih prodaju. Za razliku od barcelone i nekih drugih klubova.
Nego što kažete na glasine da Afellay odlazi iz barcelone?
Realovci počeli gubiti živce na terenu,Pepe opet glumi karate kida...
Gledat ovaj Real je komedija. PEPE LOL 
Nego što kažete na glasine da Afellay odlazi iz barcelone?
Ja bih volio da ode. Jako dobar igrač al propada u Barci. Jeli on bio ozljeđen ili nešto?