FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.803.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
FC Barcelona

paulinho je ocajan ove godine, lahoz nije normalan, ovo je po meni crveni za golmana las palmasa

10 godina
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...

paulinho je ocajan ove godine, lahoz nije normalan, ovo je po meni crveni za golmana las palmasa

Ocajni su svi, nema neke igre, dosadno za gledati. Ali dobro ovo bi trebali proci sa 30% snage, pa ocito su se tako i postavili. Ja cekam Dembelea njemu treba svaka moguca utakmica, pogotovo ovakve gdje nije pod pritiskom.  

Barcelona - Mes que un club
15 godina

Trener sam sebi otežava. Umjesto najjačeg sastava i zabijanja barem 2-3 gola on uvede kombinirani sastav i sad ih nema nigdje. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sramota

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Ekipa od 960 mil eura.. Igra niđe veze.. Zabit samo jedan gol ekipi koja prima 2-3 gola po susretu je žalosno i smiješno. 

13 godina
protjeran
digne svaki put kad igra sjebe barem 1 gol, igra uzasna
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramotno suđenje, sramotan sastav Valverdea i realan rezultat na kraju. Protiv Atletica sada od prve minute krenuti na sve ili ništa, nedo mu Bog da ne izvede i Coutinha i Dembelea od prve, ne zanima me kako, ali ovo danas mu je jako veliki kiks, naravno uz poguranac Lahoza.

11 godina
Coutiho 3 puta zaredom krene driblat, 3 puta mu oduzmu loptu... Vidal i Digne, nemam komentara, po kojem kriteriju su oni dovedeni?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mah, al bitno da Coutinho sjedi na klupi dok Vidal ni sam ne zna šta igra. Pa jebote zar je tolika znanstvena fantastika staviti Coutinha u prvi sastav ionako mu je liga jedina prilika da se uklopi. Paulinho totalna suprotnost od igrača s početka sezone, Digne najgori bek u Barci ikad... Ovako važna utakmica , a on kemija sa sastavom, dolazi Atletico koji je u dobroj formi na čelu sa Griezmanom, a ni prednost više nije značajna kao do prije koji tjedan. 

Valverdea je počeo glumiti Enriquea i to mi se nimalo ne sviđa. 

I prije me itko napadne zašto nisam ništa govorio dok je Barca pobjeđivala odmah ću reć da je to plod dobre forme Messija i Suareza na koje se cijela Barcina igra i oslanja, čim njih ne ide nema ni rezultata. Jedino što ću Valverdeu priznati je obrana koju je učinio među najboljom na svijetu dok sve ostalo je zasluga forme igrača, a ne neke njegove taktike.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 23:13 (barcafan12).
10 godina
barcafan12 kaže...

nedo mu Bog da ne izvede i Coutinha i Dembelea od prve

I ti si slijep? Dembele neka ide u Lazio na posudbu. Nije ovo za njega. Coutinho će proigrati, a onaj preplašenko nikad. Gdje su statistike? Ja tvrdim da Dembele nije ni na 50% točnih dodavanja zadnjih 5 njegovih utakmica, driblinzi 2/11. Sramota za barcine skaute.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bi samo jedmom jos da vidim da Barcu vodi trener koji ne izmislja toplu vodu i koji nije rob svojim glupostima.
Jbalo go njegovih 442 i Digne i Vidal, a bome i Paulinho. U utakmici protiv protivnika koji prima dosta golova mi izvedemo
ovo sranje. Zasto. cemu ovo Valverde. Cemu forsiranje 442 sastava u utakmici gdje igras protiv ekipe sa drugom 

najgorom obranom lige koja se bori za sam ostanak. 
Valverde velika kukavice. Rekao sam jednom, reci cu opet 442 sa messiem i suarezom naprijed nije formacija koju trebamo igrati
pogotovo protiv ekipa kao las Palmas. Danas je izgledalo kao da igramo bez napadaca. Messi u sredini, Suarez sam naprijed,
a nekad ni njega naprijed nije bilo.
Kukavicki je postavio igru, igre nije ni bilo. Cijelo drugo poluvrijeme Barca bez prave prilike. Sramota Valverde, sramota.
Vise bi volio da smo i izgubili, ali da smo igrali napadacki, nego ovo sranje koje je bolno za gledati. 

Drago mi je da dovodimo Griezmana (ukoliko je to istina), jer je vrijeme da i Suarez zna da ima zamjenu i da bude malo na klupi.
Kod njega nema toplo hladno, vec il je tu il nije. Mada ni njega ne mogu krivit, jer ga idiot od valverdea stavlja da igra, nesto sto ni

sam Valverde ne zna sta. Malo lijevo, malo sredina, malo sam naprijed malo neko doluta. 

Digne, Vidal, pa i Paulinho slobodno mogu iz Barce. Paulinho je zbog svojih golova dobio povjerenje, ali igra i tehnika mu nisu
na nivou. Ne znam po cemu Vidal ima prednost nad Denisom Suarezom, da ovaj bar priliku vise ne dobiva. Dobiveno prvenstvo mi 
sada dovodimo u pitanje, jer ako slucajno izgubimo od Atletica, past ce moral i lako moguce da i dalje nastavimo kiksati.

Nije ovo sad prva losa utakmica, vec dugo vremena mi ne igramo kako treba, ali izvucemo rezultat na individualnu kvalitetu i na messia.
Ovih 442 vise postaje teret nego nesto sto nam pomaze.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

I ti si slijep? Dembele neka ide u Lazio na posudbu. Nije ovo za njega. Coutinho će proigrati, a onaj preplašenko nikad. Gdje su statistike? Ja tvrdim da Dembele nije ni na 50% točnih dodavanja zadnjih 5 njegovih utakmica, driblinzi 2/11. Sramota za barcine skaute.

Jesi ti gledo Dembelea u Dortmundu?? Na temelju cega sudis dembelea u Barci di je vise bio ozljeden.
Ajde bar budi posten pa pricekaj da odigra u kontinuitetu nesto utakmica. Coutinho nece proigrati dok 
Valverde ga voza ko majmuna. Malo vamo, malo tamo. Prosla utakmica je bila dobra i za Coutinha i
za Dembelea. I sta danas napravi Valverde, obojicu ostavi na klupi, a uvede panja Vidala. Pa daj me nemoj zezat.
Rotacije su dobre da se odmore igrace, ali previse rotacija i pogotovo krivih rotacija nije dobro za momcad.
A upravo to Valverde radi. Nista tu krivi ni dembele nisu ni coutinho.

11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

što ću Valverdeu priznati je obrana koju je učinio među najboljom na svijetu dok sve ostalo je zasluga forme igrača, a ne neke njegove taktike.

Na zalost ni ta obrana nije bas tako dobra. Izgleda dobra jer smo primili malo golova. Ali ako se prati kroz cijelu sezonu
dosta nas je spasavao i Tewr stegen i nesposobnost protivnika da zabije gol iz dobrih prilika. Uostalom, obrana nam je cvrsca i

iz razloga jer vise ne igramo napadacki 433, vec nekih 442 sto nit smrdi nit mirisi, ali svakako formacija koja vise pomaze obrani.

14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
barcafan12 kaže...

nedo mu Bog da ne izvede i Coutinha i Dembelea od prve

Sve sam to i ja napisao par postova prije ali kad su ga već platili 100+ milijuna neka igra kako god zna, ovako ostavljajući ga na klupi ili davajući mu po 10 minuta je gore nego da uopće ne igra. Kako da taj dečko onda napreduje ako neće dobivati prilike barem protiv ovakvog protivnika. Ionako ja mislim da su pojeli g*vno kupivši ga ali pojest će još veće ako mali neće igrati.

Kako god protiv Atletica najjači mogući sastav, sve ostalo ne dolazi u obzir. Pobjedom se moraju opet odvojiti na lijepu prednost, sve ostalo ću smatrati neuspjehom.

10 godina

Šta se stalno vadite na ozljede i u kontekstu na njegov "štrajk" u Dortmundu gdje je navodno odbio igrati pa nije pripremljen za sezonu, gluposti. U Dortmundu budi siguran da trljaju ruke, jer su dobili ogromne novce za igrača koji se neće uklopiti u barci. Previše kredita dajete liku koji iz utakmice u utakmicu je sve lošiji.

Ja ništa nebi rekao da on imalo napreduje, nego baš naprotiv. Pa jebote budi ti pošten prema sebi, nisi slijep pokraj zdravih očiju.

11 godina
FC Barcelona

Coutinho i Dembele su trebali igrati danas cijelu utakmicu, a Messi, Suarez i Iniesta biti na klupi zbog utakmica koje dolaze i to definitivno u sastavu 4-3-3.

Sve prethodne kikseve sam donekle i razumio zbog vremenskih prilika, umora i trećih stvara, ali danas zašto ne odmarat igrače koji ti trebaju.

Inače trener radi odličan posao ove sezone, ali sada ga prvi put moram popljuvat

10 godina
marsovac zemaljski kaže...

Coutinho i Dembele su trebali igrati danas cijelu utakmicu, a Messi, Suarez i Iniesta biti na klupi 

Lako je biti general poslije bitke. Mogla je Barca dobiti ovo i 6:1 kao prošlu tekmu da su bili imalo raspoloženiji, pa bi ti napisao kako je Valverde kralj i da je rotacija uspjela i da je dobar posao obavljen. Sutra da igraju ponovo sa istim sastavom i formacijom, razbili bi ih, to je tako. 

11 godina
matrix777 kaže...
marsovac zemaljski kaže...

Coutinho i Dembele su trebali igrati danas cijelu utakmicu, a Messi, Suarez i Iniesta biti na klupi 

Lako je biti general poslije bitke. Mogla je Barca dobiti ovo i 6:1 kao prošlu tekmu da su bili imalo raspoloženiji, pa bi ti napisao kako je Valverde kralj i da je rotacija uspjela i da je dobar posao obavljen. Sutra da igraju ponovo sa istim sastavom i formacijom, razbili bi ih, to je tako. 

Negdje sam pročitao da je trener najavio da će odmarat neke igrače danas, pa na kraju nije.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Šta se stalno vadite na ozljede i u kontekstu na njegov "štrajk" u Dortmundu gdje je navodno odbio igrati pa nije pripremljen za sezonu, gluposti. U Dortmundu budi siguran da trljaju ruke, jer su dobili ogromne novce za igrača koji se neće uklopiti u barci. Previše kredita dajete liku koji iz utakmice u utakmicu je sve lošiji.

Ja ništa nebi rekao da on imalo napreduje, nego baš naprotiv. Pa jebote budi ti pošten prema sebi, nisi slijep pokraj zdravih očiju.

Covjece jesi ti normalan??? Kazes da Dembele ne napreduje, a sta si ti ocekivao. Da u ovih 5 nepunih utakmic sto je odigrao
on odigra kao Messi?? Daj me nemoj.. Sjeti se kako je Suarez igrao kad je dosao u Barcu, 2 mjeseca se cekalo da krene, a Suarez je vec 
bio formiran igrac, ne igrac u razvoju. Sjeti se Neymara kad je dosao i njega se cekalo dosta. Sjeti s Modrica kad je u Real dosao,
prvih 5 mjeseci su mislili da je najveci promasaj Reala,a onda nisu vise mogli bez njega. A ti Dembeleu presudio nakon par utakmica. 
Ti ocekujes da on napreduje nakon 5 utakmica. Ma bravooo...

Sto se tice Dortmunda, naravno da trljaju ruke, prodali su velikog talenta za preko 100 milijuna eura. Ali ne mozes reci da kod njih nije
igrao jako, jako dobro. Na Barci je sada da ga oblikuje kao i igraca i pomogne mu u razvijanju, a to nece moci ako jebeni Vidal igra
mjesto njega. A vidal ko panjina. 

Ajde ti budi fer pa pricekaj bar jednu sezonu dok ne kazes da je Dembele promasaj. I jos nesto, ako panjevi kao Gomes i vidal mogu 
vec par godina dobivat kredite, pa moze onda i dembele bar jednu sezonu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 23:37 (danny_2).
11 godina
neaktivan
matrix777 kaže..
Sutra da igraju ponovo sa istim sastavom i formacijom, razbili bi ih, to je tako. 

S ovim se osobno ne bih slozio. U formaciji 442 di od 4 vezna nama igraju Busquest, paulinho i Vidal u vezi u isti tren,
tesko da bi sutra nbilo ista drugacije. Jer nije Barca danas igrala dobro, ali eto nisu pobjedili jer nisu srece imali.
Vec je Barca igrala jadno, bez prave prilike skoro. U ovoj formaciji sa ovim igracima, Messi se konstantno mora 

spustati u vezu i pšomagati kreirati, pa suarez ostaje sam u napadu i lako ga je onda cuvati. 

10 godina
danny_2 kaže...

Ajde ti budi fer pa pricekaj bar jednu sezonu dok ne kazes da je Dembele promasaj. I jos nesto, ako panjevi kao Gomes i vidal mogu 
vec par godina dobivat kredite, pa moze onda i dembele bar jednu sezonu. 

Možda neće biti potpuni promašaj ali tvrdim da neće ispuniti očekivanja za igrača koji je plaćen 100milja, ni približno.

Ovo zadnje si jako dobro rekao, i sad ja tebe pitam - kakvi su igrači gomes i vidal? Iskreditirani promašaji, zar ne?

Spominješ suareza i neymara u kontekstu da su imali sličan uvod u barci da su kasnije proigrali, što je sa svima onima kojima nije bilo potrebno toliko dugo? Grizman će doći za iste novce kao i dembele, s njim neće biti problema oko prilagodbe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 23:51 (matrix777).
11 godina
Okej, ako griezmann dođe njemu će se bit lakše prilagodit jer već igra u Španjolskoj i naviko je na takav nogomet, trebat će se priviknut na Barçinu filozofiju, ali ne vidim problema ni u tome. Protiv Atletica treba ić na glavu, uvedi sve najjače i do kurca
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Naručeno suđenje iz Madrida. Planski pred Atletiko. To je ta Kraljevina Španija, jedina država na svijetu u kojoj je fašistički režim preživio drugi svjetski rat.

No, mi se moramo fokusirati  na sebe. Ovakvih suđenja će biti još, kao što ih ima svake sezone. Ali kada je Barca ona prava, ni sudije nam ne mogu ništa. Tako je godinama unazad i tako treba i ove sezone biti. Ne smijemo dozvoliti da nam se ponovi prošla sezona. Igrači Barce moraju biti jači i od saveza. Toga su potpuno svjesni u Kataloniji uvijek bili.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Možda neće biti potpuni promašaj ali tvrdim da neće ispuniti očekivanja za igrača koji je plaćen 100milja, ni približno.

Ovo zadnje si jako dobro rekao, i sad ja tebe pitam - kakvi su igrači gomes i vidal? Iskreditirani promašaji, zar ne?

Spominješ suareza i neymara u kontekstu da su imali sličan uvod u barci da su kasnije proigrali, što je sa svima onima kojima nije bilo potrebno toliko dugo? Grizman će doći za iste novce kao i dembele, s njim neće biti problema oko prilagodbe.

Dembele mozda nece ispuniti ocekivanja. Decko ima tek 20 godina i nije isprika, ali bas ga je sjebala ozljeda bila.
Nije odradio pripreme i mos ga slikat. Istina da Dembele ne vrijedi 100 milijuna, a znamo zasto smo ga toliko platili.
Medutim cinjenica je da Dembele ima ogroman potencijal i da uz kontinuitet igara bi mogao postati vrhunski igrac koji
ce opravdat svoj transfer u Barcu. Ali treba strpljenja i trpljenja njegovih gresaka, treba mu dati sezonu, dvije i viditi.

Gomes i vidal su solidni igraci za neke slabije klubove. Vidal mozda ako bi igrao desnog boka, a ne veznog bi bio i bolji nego
sada, ali svejedno nije materijal za Barcu.

Probaj shvatiti da neki igraci se uklope odma, nekima treba vremena. Pogledaj samo Iniestu, prije nego je proigrao i pokazao
svoj talenat, bio je na rubu transfera, Barca je ozbiljno razmisljala da ga proda, jer nije ispunjavao ocekivanja. A onda je eksplodirao

i ostalo je povijest. Dakle cak i njemu je trebalo vremena i igara da postane ono sto je danas.
Sto se Griezmana tice, ne budi bas toliko siguran da ce se odma prilagoditi.

15 godina

Najbolje ga je prodati dok vrijedi nešto. Kupit tri dobra igrača od tih novaca. Ovako ga čekat se ne isplati. Skauti su još jednom bili vrh . Postali smo kao real m, kupit sve i svašta i ne pitat za cijenu. Na kraju dobiješ jedan veliki K od igrača.

17 godina
FC Barcelona

Općenito bilo kojeg igrača kad platiš masne pare 100 milja+ , za očekivat je da se kupio gotov igrač, koji je spreman odmah uskočit u ''vatru'', i da pokaže ''nešto''. A ne da ga se čeka xy vremena. Još i ozljeda...

Nadam se za Barcu da ne bude jedan veliki ''flop''.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 15:15 (kostolomac).
10 godina
  1. Upravo to i ja govorim. Dok pojedinci smatraju da dečku treba vremena 

Ne vidim zašto se Delufoeu nije dalo još sezonu dvije pa da vidimo. Čak je i taj pokazao nešto više od Dembeljka. 

Kupi krilo iz Deportiva pa čekaj sezonu, a ne 100mil. Mbape je još mlađi pa mu ne treba prilagodba, u Psg igra onako kako se i očekuje od njega. Pa i Neymar igra odlično tamo a također je promjenio ligu. Mbape opravdava 180mil. Pa igrači koji nisu spremni se i šalju na posudbe, kao Pjaca itd.. šta će nam nespreman igrač. Da uništi iduću sezonu jer ga čekamo? Neka ide u Lazio i vrati se 2019, ja tu ne vidim problem, vidim samo slabiju barcu kad on igra.

Ovo se odnosi na danyja koji smatra sve kontra mene, ja raspolažem argumentima i dao sam usporedbe.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Citajuc ovaj forum, covjek stekne utisak da se Barca bori za opstanak u ligi, da ima najgoreg trenera u historiji kluba, i da su svi kupljeni igraci promašaji koje im je neki vrhunski menađer uvalio, a u klubu tek stad skontali da ih je neko zajebo. 

12 godina
FC Barcelona

Cujemo se iduce sezone kad Dembele izdominira 

Pustite decka da igra i pokaze sto zna. Koliko igra i koliko dobija prilike dobro i odigra. Novi klub, nova drzava, novi jezik, ozlijeda, 20 godina...decko se prilagodava na sve novo i jos jako slabo igra (mislim na minutazu). Nek odigra barem 15-20 cijelih utakmica pa neka se onda sudi o necemu. Nema ni punih 400 minuta odigranih u dresu Barce, tek jednu tekmu od 90 minuta ima upisanu.  Kakav je Neymar bio prvu sezonu? Ne budite smijesni molim vas.

8 godina
neaktivan
jopaa991 kaže...

Cujemo se iduce sezone kad Dembele izdominira 

Pustite decka da igra i pokaze sto zna. Koliko igra i koliko dobija prilike dobro i odigra. Novi klub, nova drzava, novi jezik, ozlijeda, 20 godina...decko se prilagodava na sve novo i jos jako slabo igra (mislim na minutazu). Nek odigra barem 15-20 cijelih utakmica pa neka se onda sudi o necemu. Nema ni punih 400 minuta odigranih u dresu Barce, tek jednu tekmu od 90 minuta ima upisanu.  Kakav je Neymar bio prvu sezonu? Ne budite smijesni molim vas.

ma znaš kako je, imaš ljude koji kad gledaju utakmicu na tv-u ili uživo prate samo loptu kud ide. Takvih je pola na forumu. A to ti otprilike znaci da ne znaju niti gledat utakmicu, jer najvažnije stvari na terenu se odvijaju tamo gdje nema lopte, i sva kasnija putanja lopte je posljedica toga.

Tako da se dolazi do paradoksa. Oni koji ne znaju gledat utakmicu pisu da neki igraci ne znaju igrat. Kao da slijep covjek komentariše slike Da Vincija, Rembranta, Van Goga...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice