ja sam odusevljen gironom, znali su da su slabiji i nisu udarali kao divljaci iz espanyola, pokazali su da imaju muda, sudjenje je isto bilo odlicno, volio bih da nasa uprava potpise ugovor s gironom da im mozemo slati igrace na posudbu, bilo bi dobro da imamo saveznika u ligi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hej, jel Dembele naš najmladji igrac??
hej, jel Dembele naš najmladji igrac??
Nije, evil je.
Griezmann u Barcu na ljeto...Hmm, to sve zvuči krasno i lijepo na papiru no u teoriji bi to bilo možda i neizvedivo. Previše se tu sada zvijezda okuplja i stvaranje novog dream team za mene ne izgleda dobro. Odličan primjer su Cleveland Cavaliersi. Bez obzira što je drugi sport u pitanju, previše zvijezda nije nikako dobro. Barca je imala dream team davnih dana, no onda nisu bili toliki medijski pritisci i nogomet je tada bio na drugačijem levelu. Previše se fokusira na ofenzivu, što iako je Barcin glavni adut, prvo treba zamijeniti Iniestu, pronaći igrača koji će donijeti drugu dimenziju momčadi. Za moj pojam se stvari u klubu prebrzo odvijaju, možda žele što prije pikirati igrače da im nebi drugi klubovi oteli iste, no trenutno ni Coutinho ni Dembele nisu još uigrani u momčadi. Dobro, jednoga muče ozljede, drugi je tek došao. Ako bi Dembele odlazio onda ovo sve ima smisla, no opet, sredina treba biti za korak bolja od trenutne...No dobro, vrijeme će pokazati svoje
Pa Coutinho je zamjena za Iniestu.
Računam od sljedeće sezone da će Coutinho biti standardan a Iniesta sa klupe ulaziti.
I u napadu imaš Messija i Suareza koji su sigurni...I mjesto za Griezmana ili Dembelea.Ovisno o formaciji.
Slažem se da bi to moglo biti preofanzivno i sve to ali valjda znaju što rade.Previše zvijezda nikad nije bilo dobro.
Ne volim tog Grizmana nikako, ali ok, sta sad..
ne volim ni ja griezmanna, treba nam bolji lijevi bek umjesto dignea, moramo se rijesit viska igraca i gurati alenu.
Grizmann je odličan, klasa. Samo ne znam di će igrati i umjesto koga...
Grizmann je odličan, klasa. Samo ne znam di će igrati i umjesto koga...
Tko god gleda Barcu moze lako pretpostaviti di bi Griezman mogao uskociti. Primjer 1, recimo kada Valverde
Igra 433, da Messi igra povucenije, kao slobodna uloga lazne 9, a igra kao ofrnzivni veznjak iza 2 napadaca,
sada ta dva napdaca ce biti Suarez i Griezman, a Messi ce biti povuceniji izmedu njih, slobodno uskakat di treba i zeli.
Slicno je bilo sad protiv Girone, kada se u nekoliko navrata igralo Suarez i Dembele kao 2 prednja, a Messi u sredini povezuje njih.
S obzirom da s Dembeleom treba biti strpljiv mislim da ce Valverde probati sustav Suarez i griezman naprijed, a Messi sa slobodom malo povuceniji.
To je jedna solucija, druga solucija je da ce Barca igrati 433, pa ce vjerujem Griezman dobiti priliku, a Dembele biti na klupi. Sezona je dugacka
bit ce utakmica za obojicu. Naravno i 3.solucija je da ce Valverde polako Griezmana pripremati da zamjenu Suareza, godine dolaze i treba misliti na buducnost.
Osobno ne znam sta mislim za Griezmanov dolazak, naravno da je kvalitetan i da ce dobro doci, ali vidit cemo.
Vise bi volio da rijesimo lijevi bok, Albi treba kvalitetna alternativa. A iskreno treba poceti traziti zamjenu za Rakitica,
volio vi da se Sergi Roberto rotira na to mjesto s njim. Semedo se ozljedio sad ,ali pokazao je da ako mu se da prilikaŽ
na njega moze racunati
Griezmann u Barcu na ljeto...Hmm, to sve zvuči krasno i lijepo na papiru no u teoriji bi to bilo možda i neizvedivo. Previše se tu sada zvijezda okuplja i stvaranje novog dream team za mene ne izgleda dobro. Odličan primjer su Cleveland Cavaliersi. Bez obzira što je drugi sport u pitanju, previše zvijezda nije nikako dobro. Barca je imala dream team davnih dana, no onda nisu bili toliki medijski pritisci i nogomet je tada bio na drugačijem levelu. Previše se fokusira na ofenzivu, što iako je Barcin glavni adut, prvo treba zamijeniti Iniestu, pronaći igrača koji će donijeti drugu dimenziju momčadi. Za moj pojam se stvari u klubu prebrzo odvijaju, možda žele što prije pikirati igrače da im nebi drugi klubovi oteli iste, no trenutno ni Coutinho ni Dembele nisu još uigrani u momčadi. Dobro, jednoga muče ozljede, drugi je tek došao. Ako bi Dembele odlazio onda ovo sve ima smisla, no opet, sredina treba biti za korak bolja od trenutne...No dobro, vrijeme će pokazati svoje
a kakav su primjer golden state warriorsi?
a za grizija će se nac mjesto, pa nije ni suarez vise u cvijetu mladosti, a bome nije ni nezamjenjiv kao messi
a kakav su primjer golden state warriorsi?
a za grizija će se nac mjesto, pa nije ni suarez vise u cvijetu mladosti, a bome nije ni nezamjenjiv kao messi
Zasto bi ga mijenjao kad lik zabije svaku utakmicu barem po gol? lik je u odlicnoj formi ;)
Izgleda ce Griezmann biti zamjena za Luisa Suareza jer Valverde voli sustav 4-3-3 ko sto ja volim Ramosa :D
Igrač od 100 milijuna eura nema šanse da bude zamjena, nema smisla. Svaki kvalitetan igrač u Barcu je dobrodošao pa tako i Gricman ali kako sve te zvijezde poslotiti da igraju i da budu zadovoljni to će biti Valverdeov zadatak. Suarez jest u lijepim godinama ali i dalje pruža vrhunske partije, u strašnoj je formi, može sigurno još izvući dvije ako ne i tri sezone na ovom nivou, instinkt za pogodak će uvijek biti tu, trkački je moćan tako da on je siguran u sastavu.
U svakom slučaju ako Francuz dođe bit će zanimljivo, na papiru Messi,Suarez,Coutinho,Dembele,Griezmann izgleda nestvarno.
messi, suarez, griezmann, coutinho i dembele mogu igrati zajedno jedino u slucaju da messi predje u vezu.
Ali bi opet bio ofenzivan, iza napadača. Tako da bi onda u tom slučaju Busquets ostao sam iza i morao bi pokrivati veliku površinu što je nemoguće. Znači sastav bi bio ovakav odprilike:
Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Busquets
Dembele Messi Coutinho
Griezman Suarez
Još jedno rješenje bi bilo nekakvih 3-5-2 ali to više nije Barca i pitanje kako bi izgledala naša igra.
Bolesno moćno izgleda ali bi nas svaka jača ekipa ubila, ne znam kako to sve posložiti, nisam stručnjak ali bilo bi svakako zanimljivo vidjeti ovakve igrače na terenu.
Moreno G. 1-0 u 93min. 
All truly great thoughts are conceived by walking.
super je real nema sta,barca ocajna STO I POKAZUJU 
Bas mi drago zbog poraza
super je real nema sta,barca ocajna STO I POKAZUJU 
Pusti skauta, ne da mi se citat analize.
Dovoljno je da netko kaze Ronaldo nije igrao..
Ali bi opet bio ofenzivan, iza napadača. Tako da bi onda u tom slučaju Busquets ostao sam iza i morao bi pokrivati veliku površinu što je nemoguće. Znači sastav bi bio ovakav odprilike:
Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Busquets
Dembele Messi Coutinho
Griezman Suarez
Još jedno rješenje bi bilo nekakvih 3-5-2 ali to više nije Barca i pitanje kako bi izgledala naša igra.
Bolesno moćno izgleda ali bi nas svaka jača ekipa ubila, ne znam kako to sve posložiti, nisam stručnjak ali bilo bi svakako zanimljivo vidjeti ovakve igrače na terenu.
pa sto ih sve trpas u jedan tim i za jednu sezonu. a pazi ovo: dembelea stavis na lijevo krilo i odmah mozes i drugacije kombinacije radit.
Da, i? I dalje ga ne volim
Da i šta sad što ga ne voliš?
Ne treba nam igrac koji nam nije drago, kao Neymar, jednostavno je lik bio antipatican balavac , i drago mi je da je otisao
Ne treba nam igrac koji nam nije drago, kao Neymar, jednostavno je lik bio antipatican balavac , i drago mi je da je otisao
A kome to nije drag? Tebi i još 10ak forumaša, a zbog čeg ti nije drag?
Šta je Suki promašio. Aj jaj jaj..
Zato je tu Messi da zabije iz slobodnjaka.
Samo me zanima koliko je trenutna 'zlatna lopta' dala golova iz slobodnjaka u zadnje dvije godine?