FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Strašno, strašno to izgleda na papiru, Messi, Suarez, Dembele, Coutinho, kad se uigraju ne vidim način da po tekmi ne zabijaju 3-4 gola haha. Šalu na stranu bit će zanimljivo vidjeti kako će Valverde sve to ukomponirat, mislim da bi ove godine mogao dosta Messija odmarati barem što se tiče prvenstva i Kupa, šanse će više dobivati Dembele koji mora ući u formu i Coutinho koji je mora zadržati, ionako nema pravo nastupa u LP.

15 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Kupovinom Coutinha barca je pokazala da ove godine nema ambicije u ligi prvaka. Malo sam razocaran, nadao sam se da ce Real nasamarati barcu u polufinalu ili u finalu.

Haha priznaj da si ljubomoran.

Coutinho je bolji igrac nego bilo koji veznjak kojeg je Real doveo u zadnjih 10-15 godina. Izuzev Luke.

Ti ga isto nekad lupiš i ostaneš živ.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Kupovinom Coutinha barca je pokazala da ove godine nema ambicije u ligi prvaka. Malo sam razocaran, nadao sam se da ce Real nasamarati barcu u polufinalu ili u finalu.

Haha priznaj da si ljubomoran.

Coutinho je bolji igrac nego bilo koji veznjak kojeg je Real doveo u zadnjih 10-15 godina. Izuzev Luke.

Ti ga isto nekad lupiš i ostaneš živ.

Haha pa reci tko je tako dobar dosao na CM/LM? Da se razumijemo ni u Barcu nije nitko dosao na toj razini.

Sto se Reala tice, Kaka je bio uzasan, Sneijder igrao sitno, Kroos limitiran u playmakingu, Di Maria nekonstantan, James/Asensio/Bale mogu kopacke vezat Coutinhu

Illaramendija necu ni spomenut.

Cisto kazem.

Zadnji dobri transferi na ovakvoj razini su bili Ronaldo, Ramos, Pepe, Cristiano, Zidane i Modric. A jedino su potonja dva bila playmakeri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 18:58 (Mitch).
9 godina
protjeran
FC Barcelona

La masia radi punom parom, dembele, coutinho...

Eye In The Sky
15 godina
Evil Access kaže...

Koliko si ti limitirana životinja.

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina

Barca - Levante 3-0. Messi, Suarez i Paulinho strijelci.

12 godina
FC Barcelona

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Još nisam ni praktički svjestan da je potpisan.Kad ga vidim na terenu tek cu shvatiti kakvog je igrača Barca dovela.

Lagan pobjeda mislim da sa ovakvom igrom i ovakvim igračima možemo bez poraza osovjiti prvenstvo.

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj kako sudija ocigledno gura Real protiv Celte. Kako ga nije stid ovo radit ovako. Pa gledaju ga milioni ljudi, ima li obraza imalo. Ne znam uopce zasto im pomazu kad sami sebi ne zele da pomognu. Eto koliko su loši.

10 godina
FC Barcelona

Baš gledam realovu temu, pa tamo nitko nije pisao niti uoči utakmice, zadnja poruka prije 5 dana. Eto kakav to klub postaje, pridružit će se Milanu.

Šteta za barcu da je tako, nije zanimljivo mi gledat kako barca trpa i bježi ovima, do kraja će biti 25 bodova razlike. 

16 godina
matrix777 kaže...

Baš gledam realovu temu, pa tamo nitko nije pisao niti uoči utakmice, zadnja poruka prije 5 dana. Eto kakav to klub postaje, pridružit će se Milanu.

Šteta za barcu da je tako, nije zanimljivo mi gledat kako barca trpa i bježi ovima, do kraja će biti 25 bodova razlike. 

A što će pisati kad su se smrznuli na -16. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Evil Access kaže...

Hahahaha.

La Masia i dio nase druge postave je protiv Celte u gostima odigrala 1-1.

A vi sa prvom postavom danas 2-2....

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona je postala umjetni klub, nesto kao PSG i City, ali novac ne moze da kupi tradiciju i 12 Europskih naslova koje ima KRALJEVSKI klub, REAL MADRID, najveci klub na planeti!!!

Eye In The Sky
11 godina
protjeran

Imate 5 liga prvaka jer vam se ostale ne računaju jer su tada pravila i sustav natjecanja bili drugačiji.

7 vam se ukida zbog lopovluka i ne rugluarnosti a od ovih 5 koje možete računati 3 su također pokradene tako da možeš izbaciti tu jedinicu i računati da imate 2

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Evil Access kaže...

Barcelona je postala umjetni klub, nesto kao PSG i City, ali novac ne moze da kupi tradiciju i 12 Europskih naslova koje ima KRALJEVSKI klub, REAL MADRID, najveci klub na planeti!!!

Pa vi ste kupili svaki od tih zadnjih 7 sa jedno 150 milijuna eura u transferima godisnje

9 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Imate 5 liga prvaka jer vam se ostale ne računaju jer su tada pravila i sustav natjecanja bili drugačiji.

7 vam se ukida zbog lopovluka i ne rugluarnosti a od ovih 5 koje možete računati 3 su također pokradene tako da možeš izbaciti tu jedinicu i računati da imate 2

Sta je uefalonac?! hhahahahhaahaaahaaha

Eye In The Sky
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Još nisam ni praktički svjestan da je potpisan.Kad ga vidim na terenu tek cu shvatiti kakvog je igrača Barca dovela.

Lagan pobjeda mislim da sa ovakvom igrom i ovakvim igračima možemo bez poraza osovjiti prvenstvo.

Ovo je puno veci transfer nego sto se cini. Coutinho je igrac koji bi mogao dva ugovora odigrat na ovoj razini. I u spanjolskoj ligi ce teze pobrat ozljedu nego kod onih mesara.

Drago mi je da je dosao sad jer je jeftiniji prije SPa, uigrat ce se sa svima (pogotovo s Paulinhom i Messijem s kojim ce vjerojatno najvise biti u rotaciji).

Malo je skupo, ali valjda cemo maknut 5-6 igraca (Rafinha, Arda, Deulofeu, Digne, Gomes).

Treba napravit trampu u stilu Gomes i neki iskusan stoper/LB koji je voljan bit na klupi. 

17 godina
Izgleda da je finaliziran transfer Yerry Mine za 15 milijuna eura.
15 godina
Mitch kaže...

Sluzbeno?

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Coutinho je ipak ozlijeđen i 20tak dana out. Šteta, baš sam mu se veselio već u idućem susretu protiv Sociedada, ali bolje da sanira ozljedu nego da mu se desi ista stvar kao i sa Dembeleom.

15 godina
FC Barcelona

Koliko samo idiota ima na internetu. Kao problem je što je Barca dovela Dembelea i Coutinha za velike pare a nitko ne spominje 222 milijuna koje su dobili za Neymara. Pa još najbolje da neće nikoga dovodit.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Koliko samo idiota ima na internetu. Kao problem je što je Barca dovela Dembelea i Coutinha za velike pare a nitko ne spominje 222 milijuna koje su dobili za Neymara. Pa još najbolje da neće nikoga dovodit.

uz ove prodaje to ce sve zajedno bit 0. Hvala Neymaru što je otišo, veliko hvala.

15 godina

Jeste čuli jučer za vrijeme himne Barce kako Ray H. pjeva Coutinhu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 14:03 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma to ovi sta in je i liga prvaka upitna za iducu sezonu,oce to kad propadnes

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
12 godina
Jack Black kaže...
Mitch kaže...

Sluzbeno?

Nije sluzbeno ali neki dan je jos pisalo da navodno stize ovaj sad tjedan a vjerujem da ce tako i biti. 

If things do not go wrong,  Mina would arrive this Tuesday in Barcelona to sign a contract, undergo medical examination and be presented when there was total agreement between the two clubs. In Brazil, this Sunday night, they gave the operation closed. Yerry Mina arrives at Barça to become the substitute for Mascherano. The Argentine will go to the Chinese Hebei and most likely on Thursday is his final game with the Blaugrana shirt in the Copa del Rey against Celta. Mina  comes to be the fourth center of the team and has it assumed.

Yerry Mina’s transfer from Palmeiras to Barcelona has been materialised. The defender will arrive in Barcelona next week and pass his medical. [Diario Sport]

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 14:12 (jopaa991).
17 godina
Definitivno je stigao u Spanjolsku sinoc, a u petak je najavljen
13 godina
protjeran
nadam se da ce arda otici u besiktas, ipak su dobili 26mil eura za tosuna, nek nama daju 20mil i bit cu zadovoljan.
13 godina
barcafan12 kaže...

Coutinho je ipak ozlijeđen i 20tak dana out. Šteta, baš sam mu se veselio već u idućem susretu protiv Sociedada, ali bolje da sanira ozljedu nego da mu se desi ista stvar kao i sa Dembeleom.

Sanirat ce je pa odigrat nekoliko utakmica pa opet par tjedana out. Svake sezone propusti 10-15 utakmica, ne znam koliko se moze racunati na takvog igraca. Nadam se da je to do engleskih mesara iako tu podloznost vuce jos iz Intera.

A Mitchu koji kaze da je Kaka??? bio uzasan te da Bale, Asensio, Kroos, Di Maria i James ne valjaju savjetujem da promjeni dilera. Isto tako tu se mogao dodati i Isco koji je vjerojatno skoro dobar igrač kao Coutinho ( i nije podlozan ozljedama) te Rakitic koji je bio potpuno drugaciji igrac kad je dosao iz Seville. 

14 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
barcafan12 kaže...

Sanirat ce je pa odigrat nekoliko utakmica pa opet par tjedana out. Svake sezone propusti 10-15 utakmica, ne znam koliko se moze racunati na takvog igraca. Nadam se da je to do engleskih mesara iako tu podloznost vuce jos iz Intera.

A Mitchu koji kaze da je Kaka??? bio uzasan te da Bale, Asensio, Kroos, Di Maria i James ne valjaju savjetujem da promjeni dilera. Isto tako tu se mogao dodati i Isco koji je vjerojatno skoro dobar igrač kao Coutinho ( i nije podlozan ozljedama) te Rakitic koji je bio potpuno drugaciji igrac kad je dosao iz Seville. 

jeje,kaka za vrime dok je bio u realu bio najbolji igrac ikad 

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
12 godina
jopaa991 kaže...

Coutinho + Dembele

Prije 5 mjeseci 

Coutinhu broj 14

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice