FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
TheDarkSide kaže...

Ma svejedno meni dal ste prosli ili ne, al opet ce bit komedije vezano uz ovu utakmicu :D

Biti će zato što vi realovci želite da bude. Uopće vas ne zanima što čovjek koji se razumije u suđenje i kojemu je to posao kaže da je sve čisto.

Ništa niste govorili kad ste u finalu LP zabili iz zaleđa. Eto to nije bilo čisto za razliku od ovoga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Nisam navijac barce, ovo je bilo sarkasticno s moje strane, ali je po meni sve cisto pa cak i drugi penal jer iako je suarez radije pao nego dodao loptu u gol, ta situacija je bila stopostotna.
16 godina
TheDarkSide kaže...

Ma svejedno meni dal ste prosli ili ne, al opet ce bit komedije vezano uz ovu utakmicu :D

Očito samo navijačima reala smeta, nikom više. Svijet se čudi ovoj Barci vi pametujuete jer vam je Barca trn u oku.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...

Prvi penal, covjek krene padat 2 metra prije faula, padne, neymar namjerno preko njega, ovaj sudi penal. Pa sta je trebao, zamrznut se u zraku da izbjegne pad? hahahah

Čak i ne namjerno rušenje igrača je penal.

Inercija tjela ga je vukla prema napred, sta je trebao? Zamrznut vrijeme? Dignut rucnu usred pada? Haha

Aj ne kenjajte. Srušio ga je glavom, Neymar ga je već bio zaobišao kad se ovaj poskliznuo i očito išao glavom prema gore i onesposobio ga u izglednoj prilici za gol. Nije to isto kao igranje rukom.

Ma penal kao kuca,  nije namjeran ali je zaustavio priliku za gol.

Svaka cast Barci na prolazu a PSG nek se pokrije usima i vrati svom šeiku. U ostolam ako dođes s prednosti od 4-0, zabiješ gol u gostima i svejedno ispadneš, bolje da i ne igraš cetvrtfinale.

Također ako primiš 3 gola u 6min ne zasluzuješ igrat cetvrtfinale.

Battlelog: D-Ki11aML
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Biti će zato što vi realovci želite da bude. Uopće vas ne zanima što čovjek koji se razumije u suđenje i kojemu je to posao kaže da je sve čisto.

Ništa niste govorili kad ste u finalu LP zabili iz zaleđa. Eto to nije bilo čisto za razliku od ovoga.

Sta sam ja kriv sta svaka vasa malo jaca utakmica ispadne kontroverza. PSG je kriv da sta je tako lose odigrao, istina, a sta se tice naseg "oka sokolovog" njega ni ne uzimam za ozbiljno, niti iko normalan ga uzima. Sprdnja je ko i onaj "evidentno je"

Origin ID: ReaLazio
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cijelom svijetu smeta prolazak Barcelone cak i vise navijacima Reala nego PSG-a ... citam malo po fejsu komentare i tako njih to izjeda iz dubine duse,cak pisu da je i zadnji gol iz zaleda smjeh

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Psg zaista dugi niz godina nema ono nešto i sada napokon pokazali "muda" u prvoj utakmici i ponovno hladan tuš. Jedino mi nije žao Thiaga Silve još uvijek ne razumijem zašto je toliko puta odbio igrati za najbolji klub 21.st.

16 godina
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Sta sam ja kriv sta svaka vasa malo jaca utakmica ispadne kontroverza. PSG je kriv da sta je tako lose odigrao, istina, a sta se tice naseg "oka sokolovog" njega ni ne uzimam za ozbiljno, niti iko normalan ga uzima. Sprdnja je ko i onaj "evidentno je"

Ja mislim da ti više pratiš Barcu nego svoj real. Nisi u toku, vaša svaka utakmica je poguranac od sudaca.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
FC Barcelona

Tipično za nas Hrvate. "Tko je taj Beusan do on zna nešto? Bolje ja znam od njega".

Isto tako očekujem da nećeš ići u bolnicu kod doktora kada slomiš nogu nego ćeš je dati prijatelju automehaničaru koji je uz to popio 4 piva da ti on namjesti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pozdrav hejterima od Mathieua 

mathieu mathieu
This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:37 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja mislim da ti više pratiš Barcu nego svoj real. Nisi u toku, vaša svaka utakmica je poguranac od sudaca.

Mislim da si me zamjenio sa del boyem i boxicem hahaha :D Oni su ustvari navijaci reala :)

Cekaj ti stvarno uzimas beusana za ozbiljno nakon sta je rekao da je penal za dinamo bio cista situacija? Hahaha pa ti si ludji onda od njega :D I onda se ti i vi cudite zasto te nase "talente" ne uzima se za ozbiljno, pa tko ce jednog takvog uzimat za ozbiljno nakon provale vezane za dinamo hahah

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:39 (TheDarkSide).
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ne volim se miješati u ovakve rasprave, ali jednostavno sam morao nešto reći. Ova kovanica, kao i sve, ima dvije strane.

Igrom, Barca se posrala na PSG. Onakav posjed lopte bi očekivao od Dinama, ali ne PSG-a. Visok postotak posjeda, visok postotak točnih dodavanja, više šuteva i stvorenih šansi. PSG je bio totalna suprotnost od utakmice u Parizu. Bez ideja, bez nekakvih hvalevrijednih pokušaja (osim stative i gola Cavanija). Statistika definitivno ide u stranu Barcelone, koja je veliku većinu utakmice i dominirala.

No, ona dva penala su "uprljala" pobjedu. Prvi penal je vrlo sumnjiv, pošto je Verati pao ispred Neymara, koji je imao priliku ga preskočiti ali nije, nego je zapeo. Ovdje možete pričati koliko želite, ali znate svi da je Neymar poznat po iznuđivanju sumnjivih slobodnih udaraca i penala. Drugi penal je apsolutno greška sudaca. Ruku na srce, možda sudac stvarno nije vidio situaciju jer ih je bilo par između njega i Suareza, no pomoćni sudac je vidio, pa mi nije jasno zašto nije reagirao. Ostala 4 gola su, po mom mišljenju, regularna. Pogotovo onaj fenomenalan slobodnjak Neymara koji je možda, uz malo entuzijazma Trappa, i bio obranjiv. 

Također, sumnjivo je i tih 5 minuta produžetaka. Sumnjivo iz razloga jer je Barci trebao jedan gol za pobjedu, a uopće nije bilo potrebe za 5 minuta produžetaka. Realno, 3 je bilo dovoljno jer nije bilo previše komešanja po utakmici)

Gledajući igru, Barcelona je stvarno zaslužila pobjedu. Bolesno dobra igra, apsulutna dominacija. Ali sramotno je došla do ta dva gola iz penala, plus ovaj iz produžetaka, ali on je regularan, bez obzira jer je tih 5 minuta apsolutno nepotrebno bilo. Isto tako, gledaju se obje utakmice. Vidim da zaboravljate što je Paris napravio Barci prije dva tjedna. Tada je bila suprotna situacija. Tako da, Barca je zaslužila pobjedu ovdje, ali tamo su bili očajni. ;)

Sad vi možete meni dati 5 000 thumbs down-a na ovaj post, i nazvat me hejterom (što čine navijači velikih klubova u situacijama kao što je ova) jer sam rekao da je Barca "poluprljavo" došla do pobjede. Bili su bolji, ali 2 gola su realizirana iz penala koji nisu trebali niti biti dosuđeni. Više stvorenih šansi, ali malo (čisto) ostvarenih. Oba kluba su igrala puno drukčije nego u prošloj utakmici. Ponavljam, ne zaboravite prošlu utakmicu.

Prije nego me nazovete hejterom i Realovcom, nisam Realovac. U potpunosti ne podržavam niti jedan milijarderski klub. Ni Barcu, ni Real, Chelsea, PSG i dr. Gledam nogomet više od desetljeća, i mogu vam reći da je današnji nogomet apsolutno odvratan. Multimilijunski transferi, plaće i dr. Prije je nogomet bio za onog koji se najviše "ubije" na terenu, i da sve što ima. Sada je samo natjecanje "čiji je duži" u smislu keširanja desetaka milijuna eura (Neymar, Ronaldo, Bale, Pogba i dr.) To naravno ide u korist bogatim klubovima, koji zadnjih par godina osvajaju Ligu Prvaka. I spawnaju plastic fanove, koji ne navijaju za "svoj klub", nego mrze ostale (to se ponajviše vidi u rivalstvu Barca - Real).

Ps: nemojte pisati "pobijedili smo pošteno", "razbit ćemo vas u finalu i dr". Ne igrate vi nogomet, igrači igraju. Vi samo podržavate iz fotelje ispred TV-a i kompjutera ;)

Pozdrav od doživotnog Milanista :)

13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Ne volim se miješati u ovakve rasprave, ali jednostavno sam morao nešto reći. Ova kovanica, kao i sve, ima dvije strane.

Igrom, Barca se posrala na PSG. Onakav posjed lopte bi očekivao od Dinama, ali ne PSG-a. Visok postotak posjeda, visok postotak točnih dodavanja, više šuteva i stvorenih šansi. PSG je bio totalna suprotnost od utakmice u Parizu. Bez ideja, bez nekakvih hvalevrijednih pokušaja (osim stative i gola Cavanija). Statistika definitivno ide u stranu Barcelone, koja je veliku većinu utakmice i dominirala.

No, ona dva penala su "uprljala" pobjedu. Prvi penal je vrlo sumnjiv, pošto je Verati pao ispred Neymara, koji je imao priliku ga preskočiti ali nije, nego je zapeo. Ovdje možete pričati koliko želite, ali znate svi da je Neymar poznat po iznuđivanju sumnjivih slobodnih udaraca i penala. Drugi penal je apsolutno greška sudaca. Ruku na srce, možda sudac stvarno nije vidio situaciju jer ih je bilo par između njega i Suareza, no pomoćni sudac je vidio, pa mi nije jasno zašto nije reagirao. Ostala 4 gola su, po mom mišljenju, regularna. Pogotovo onaj fenomenalan slobodnjak Neymara koji je možda, uz malo entuzijazma Trappa, i bio obranjiv. 

Također, sumnjivo je i tih 5 minuta produžetaka. Sumnjivo iz razloga jer je Barci trebao jedan gol za pobjedu, a uopće nije bilo potrebe za 5 minuta produžetaka. Realno, 3 je bilo dovoljno jer nije bilo previše komešanja po utakmici)

Gledajući igru, Barcelona je stvarno zaslužila pobjedu. Bolesno dobra igra, apsulutna dominacija. Ali sramotno je došla do ta dva gola iz penala, plus ovaj iz produžetaka, ali on je regularan, bez obzira jer je tih 5 minuta apsolutno nepotrebno bilo. Isto tako, gledaju se obje utakmice. Vidim da zaboravljate što je Paris napravio Barci prije dva tjedna. Tada je bila suprotna situacija. Tako da, Barca je zaslužila pobjedu ovdje, ali tamo su bili očajni. ;)

Sad vi možete meni dati 5 000 thumbs down-a na ovaj post, i nazvat me hejterom (što čine navijači velikih klubova u situacijama kao što je ova) jer sam rekao da je Barca "poluprljavo" došla do pobjede. Bili su bolji, ali 2 gola su realizirana iz penala koji nisu trebali niti biti dosuđeni. Više stvorenih šansi, ali malo (čisto) ostvarenih. Oba kluba su igrala puno drukčije nego u prošloj utakmici. Ponavljam, ne zaboravite prošlu utakmicu.

Prije nego me nazovete hejterom i Realovcom, nisam Realovac. U potpunosti ne podržavam niti jedan milijarderski klub. Ni Barcu, ni Real, Chelsea, PSG i dr. Gledam nogomet više od desetljeća, i mogu vam reći da je današnji nogomet apsolutno odvratan. Multimilijunski transferi, plaće i dr. Prije je nogomet bio za onog koji se najviše "ubije" na terenu, i da sve što ima. Sada je samo natjecanje "čiji je duži" u smislu keširanja desetaka milijuna eura (Neymar, Ronaldo, Bale, Pogba i dr.) To naravno ide u korist bogatim klubovima, koji zadnjih par godina osvajaju Ligu Prvaka. I spawnaju plastic fanove, koji ne navijaju za "svoj klub", nego mrze ostale (to se ponajviše vidi u rivalstvu Barca - Real).

Ps: nemojte pisati "pobijedili smo pošteno", "razbit ćemo vas u finalu i dr". Ne igrate vi nogomet, igrači igraju. Vi samo podržavate iz fotelje ispred TV-a i kompjutera ;)

Pozdrav od doživotnog Milanista :)

Mene zanima samo kako ti mozes uspoređivat Real sa man citijem, psgom, i chelseom koji su napravljeni tako rec preko noci. Real nije stekao novac tako sta ga je kupio "pijani" miljarder, niti je nastao preko noci. Jos ktome sta kazes da gledas duze nogomet, pa onda ovako nesto kazes.

15 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Mene zanima samo kako ti mozes uspoređivat Real sa man citijem, psgom, i chelseom koji su napravljeni tako rec preko noci. Real nije stekao novac tako sta ga je kupio "pijani" miljarder, niti je nastao preko noci. Jos ktome sta kazes da gledas duze nogomet, pa onda ovako nesto kazes.

Skraćuj citate, za ovo nije potreban čitav moj prijašnji citat.

Koliko prvotimaca u Realu je poteklo iz Realove škole, a koliko ih je došlo izvana? Istina, neki igrači su se poboljšali u Realu (Modrić je bio dobar igrač u Tottenhamu, no tek u Realu se usavršio i sad je, meni, najdraži igrač na svijetu, te jedan od najboljih također), ali većina njih je došla transferima u ogromnim ciframa. Ronaldo, Bale, James. To su sve 80+ milijunski transferi. Tome se treba stati na kraj. To vrijedi za sve multimilijunske klubove, ali si ti spomenuo Real. Nemam ja ništa protiv bilo kojeg kluba, no imam protiv politike dovođenja superzvijezda za cifre koje mogu prehraniti cijelu Hrvatsku, i onda još malo. 

14 godina
FC Barcelona

Bilo kako bilo, moram se složiti sa komentarom da dođeš sa 4 gola prednosti, i onda neznaš niti pravilno "autobus" parkirati ispred svojeg šesnaesterca!? 

Tu da je bio Big Mourinho, nebi bilo ukupno 4 gola na ovoj utakmici, a PSG bi vjerojatno jednog uvalio. 

Trener je postavio kukavičku taktiku i tu nema spora, a da su mogli zabiti oni iz PSG-a i drugi gol, mogli su i tu su si sami krivi za put doma plakati u šeikove skute! 

I postati sramota tisućljeća, prosuti 4 gola prednosti nakon prve utakmice, LOOOOOOOL! 

ATJ Lučko
16 godina
Vezano za 5 min produžetaka: 4 gola i 5 izmjena pa računaj. Još i 2-3 slučaja ozljeđivanja na terenu
15 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Bilo kako bilo, moram se složiti sa komentarom da dođeš sa 4 gola prednosti, i onda neznaš niti pravilno "autobus" parkirati ispred svojeg šesnaesterca!? 

Tu da je bio Big Mourinho, nebi bilo ukupno 4 gola na ovoj utakmici, a PSG bi vjerojatno jednog uvalio. 

Trener je postavio kukavičku taktiku i tu nema spora, a da su mogli zabiti oni iz PSG-a i drugi gol, mogli su i tu su si sami krivi za put doma plakati u šeikove skute! 

I postati sramota tisućljeća, prosuti 4 gola prednosti nakon prve utakmice, LOOOOOOOL! 

Pa kažem. Barca se posrala na PSG. Zaslužena pobjeda igrom. No moraš priznati da su ona dva penala nepostojeća, bez obzira na čijoj si strani. 

13 godina
neaktivan
footballer kaže...
TheDarkSide kaže...

Skraćuj citate, za ovo nije potreban čitav moj prijašnji citat.

Koliko prvotimaca u Realu je poteklo iz Realove škole, a koliko ih je došlo izvana? Istina, neki igrači su se poboljšali u Realu (Modrić je bio dobar igrač u Tottenhamu, no tek u Realu se usavršio i sad je, meni, najdraži igrač na svijetu, te jedan od najboljih također), ali većina njih je došla transferima u ogromnim ciframa. Ronaldo, Bale, James. To su sve 80+ milijunski transferi. Tome se treba stati na kraj. To vrijedi za sve multimilijunske klubove, ali si ti spomenuo Real. Nemam ja ništa protiv bilo kojeg kluba, no imam protiv politike dovođenja superzvijezda za cifre koje mogu prehraniti cijelu Hrvatsku, i onda još malo. 

Opet sve to sta kazes, kako to stavlja real u kos sa ostalim nabrojanim klubovima? Istina cifre su velike danasnjih transfera, al dal ti znas povjest reala, i recimo povjest jednog chelsea? Jel to uopce za usporedbu??

Tome se nece stat na kraj, jer zakon ponude i pozranje. Nije bitno koliko netko vrijedi, dokle god je netko spreman platit za njega, a to naravno ne znaci njegovu realnu vrijednost. Ni bale ni James ne vrijede novce placene, al eto real je bio spreman platit toliko za njih. Tako vrijedi i za ostale. Nogomet nije vise sport, to je biznis.

13 godina
FC Barcelona

Samo mi nije jasno zašto se ovi hejteri fokusiraju na jednu jedinu stvar koju su vidili večaras a to jeste dosuđeni penali, halo ba šta tražite dlaku u jajetu Barce je uništila Pariz večaras u svakom smislu riječi i to je to, da nije bilo penala možda bi bilo nešto drugo.

16 godina

Barca mi nije u top 100 najdražih klubova al respect za ovo.

Do 5:1 smo kolega Hexfire i ja navijali za PSG. Nakon toga da padne 6 

17 godina
FC Barcelona

City ima sreće što se nitko ne fokusira na njih večeras :D jer ovo je bio užas pred Monaco....jedan šut u okvir, doma protiv Stokea.

13 godina
neaktivan

Sad cekamo Real -Barca pa da bude jos vece komedije :D Al bolje da se sretnemo u finalu.

14 godina
Artem kaže...

Samo mi nije jasno zašto se ovi hejteri fokusiraju na jednu jedinu stvar koju su vidili večaras a to jeste dosuđeni penali, halo ba šta tražite dlaku u jajetu Barce je uništila Pariz večaras u svakom smislu riječi i to je to, da nije bilo penala možda bi bilo nešto drugo.

Malo analogije! 

Da su penali bili obrnuti, pa ona ruka "kontra" PSG-a i ono "ronjenje" Neymar-a "za PSG, usred Barcelone?! 

Da je ostalo 5 : 1, što bi onda kazao/napisao u obranu Enrique-a i ostalih, samo dugačke epitafe! 

Ustvari, PSG je uništio sam trener sa usranom taktikom i UEFA sa po meni ovim meni nepoznatim sudcem, i njegovim pomoćnicima, rekao tko god što htio. 

I da, BTW, onaj "sokolookac" koji je rekao da je i Dinamov penal regularan, pa koji je to  od komentatora, rekao tko god što želi. 

ATJ Lučko
17 godina
TheDarkSide kaže...

Sad cekamo Real -Barca pa da bude jos vece komedije :D Al bolje da se sretnemo u finalu.

Nema Real igru za finale, a Barca nema obranu.

14 godina
Mitch kaže...
TheDarkSide kaže...

U finalu smo mi jači za sudce, to se zna još od generala Franca 

ATJ Lučko
15 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
footballer kaže...

Opet sve to sta kazes, kako to stavlja real u kos sa ostalim nabrojanim klubovima? Istina cifre su velike danasnjih transfera, al dal ti znas povjest reala, i recimo povjest jednog chelsea? Jel to uopce za usporedbu??

Tome se nece stat na kraj, jer zakon ponude i pozranje. Nije bitno koliko netko vrijedi, dokle god je netko spreman platit za njega, a to naravno ne znaci njegovu realnu vrijednost. Ni bale ni James ne vrijede novce placene, al eto real je bio spreman platit toliko za njih. Tako vrijedi i za ostale. Nogomet nije vise sport, to je biznis.

Sve vrijedi za povijest, al mene povijest ne interesira. To je prošlo svršeno vrijeme. Interesira me ova tranzicija u proslom desetljeću gdje su veliki klubovi "pojeli" male klubove. I svi ti igrači koji govore navijačima kako igraju jer obožavaju taj klub, a vlasnicima klubova govore da žele još novaca. Looking at you, Tevez.

Artem kaže...

Samo mi nije jasno zašto svaku osobu koja se ne slaže s tobom/vama i kritizira predmet vašeg obožavanja nazivate hejterom? Što ako se neki navijač Barcelone sad izjasni da misli da su oni penali nepostojeći? Da li je on onda hejter Barcelone bez obzira što navija za Barcelonu. Sad si sam rekao za penale. To nije dlaka u jajetu, jer je zbog tih golova Barca i prošla. To se događa često, i ovo će biti zaboravljeno za godinu dana, ali se još uvijek dogodilo. Barca je igrala puno bolje, ali su još uvijek ti penali nepostojeći.  

Odrastite više, nemate 10 godina da nazivate ljude hejterima. Šta vi mislite da su nogometni klubovi toliko velika karika u nečijem životu da ih oni mrze? Pa vi "navijači" ste krivi za ovakva odvratna nazivanja ljudi hejterima itd. Svaki dan na usr***m Facebook-u vidim klince kako se svađaju i vrijeđaju tko je bolji između Ronalda i Messija, a njih dvojica su dobri prijatelji, druže se, i jedino što ih dijeli je rivalski klub. Jedan drugom čestitaju na titulama, ne vrijeđaju se. Bez obzira na ishod utakmice, rukuju se i čestitaju jedan drugom. Uživaju u rivalstvu jer jedan drugog motiviraju i jedan drugog guraju još dalje. Ali imaju dežurne odvjetnike koji redovito se*u u komentarima, kako je jedan ili drugi bolji. Ronaldovi fanovi govore kako je Messi loš igrač, a Messijevi kako je Ronaldo loš igrač. I vi na to trošite svoje dragocjeno vrijeme? Daleko ćete dogurati u životu ako se bavite tim glupostima.

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
TheDarkSide kaže...

Ako je at madrid mogao doc dvaput do finala sa onakvom igrom onda mozemo i mi do finala pa tamo sta bude bude..al vjerovatno bi bio opci kaos.

17 godina
Zdrijeb ce odlucit.

Tko naleti na Juve ili Bayern grdo mu se pise.
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže.. 

Ustvari, PSG je uništio sam trener sa usranom taktikom i UEFA sa po meni ovim meni nepoznatim sudcem, i njegovim pomoćnicima, rekao tko god što htio. 

Kupljen prolaz pa su stavili lako zamjenjivog suca 

17 godina
Predator003 kaže...
ATJLučko kaže.. 

Kupljen prolaz pa su stavili lako zamjenjivog suca 

Od 22:55 nisi ništa bolje mogao smislit? :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice