This time next year we'll be millionaires
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
'repriza Chelsea 2009'
Dokaž da nije blizu?!
Ono igranje rukom u prvom poluvremenu je milijardu puta veći penal od vama oba dva poklonjena,
!!!!
Ja ne vjerujem još uvijek.
Kad neko zabije 6 komada onda to nije slučajno. PSG nije ni zaslužio proći sa ovakom jadnom igrom.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Klasična narihtaljka
Pa i da stanka bude 10min mora se uvest
'repriza Chelsea 2009'
Dokaž da nije blizu?!
Ono igranje rukom u prvom poluvremenu je milijardu puta veći penal od vama oba dva poklonjena,
!!!!
Pa ono...ta Chelsea tekma je imala najlošije suđenje ikad, čak i za Barcinu stranu (Ebidalu crveni direktno iz nepostojećeg faula) itd.
ovo je više klasična narihtaljka...kao i real sa ofsajdom za Undecimu.
Kako god Barcelona prošla izgubiti dobiveno od strane PSG-a je zaista najveća sramota u ovom slučaju.
'repriza Chelsea 2009'
Dokaž da nije blizu?!
!!!!
Koga briga šta ti misliš? Ajde crta.
Iskreno nisam proslacio gol uopce
'repriza Chelsea 2009'
Dokaž da nije blizu?!
!!!!
Koga briga šta ti misliš? Ajde crta.
Neka,
BITI ĆE SLAĐE KADA VAS MI NAKANTAMO U FINALU
!!!!!!
Neka,
!!!!!!
Da bar bude El Classico finale....ali onda pate svi drugi koji vole nogomet.
pa veći penali su bile one dvije ruke u prvom poluvremenu
jos psg ima 2 ciste šanse i cavani/di maria fulali
Tako da sami sebe trebaju istuci
Ali sudac tim drugim penalom unistio nogomet i dokaz kako glup nogomet moze bit
Kad neko zabije 6 komada onda to nije slučajno. PSG nije ni zaslužio proći sa ovakom jadnom igrom.
Uzmi u obzir i ODUZMI REALNO ona dva navučena penala za vas, i neregularno ne priznat u samom početku utakmice za PSG, ako si imalo fer?!
Šta se sve sudi kao penal ovo može proći. Mene nije sram, zašto bi bilo? Cijele sezone nas kradu i to očigledno. Sada kad se nama nešto dosudi nađu se ovakvi kao ti i ovaj Lučko i serete bezveze. Kao da je nekog briga.
Necete ni jednii ni drugi vidjet finala pored nas...
Neka,
!!!!!!
Nakantat cete vi sami sebe na kraju.. Kao i svake godine :)
Zna se tko je gazda
Uzmi u obzir i ODUZMI REALNO ona dva navučena penala za vas, i neregularno ne priznat u samom početku utakmice za PSG, ako si imalo fer?!
Opet, koga briga za tvoje mišljenje?!
Rupa zbog cega?? Onaj udarac je proparao mrezu. I malo je sramota da nazoves terstegena rupom zbog toga gola.
A skinuo je 1 na 1 od cavania. Nije imao poosla nekog, al kad je trebalo odradio ga je i ne mogu da vjerujem, nakon toliko puta
sto nas je ter stegen spasio kad smo osvojili ligu prvaka, da ga mozes sad nazvati rupom.
Ter stegen je mlad, oscilira dosta i s vremenom ce postati vrhunski vratar svjetske klase. Primit ce jos pacerskih golova,
o da, ali sramorta je nazvati ga rupom.
Gledam rezlutat 3-0 i pricam kak zabijamo jos 2 i idemo dalje. Pa onda 3-1 i mislim si gotovo je, di jos 3 gola. I sad 6-1!!!! O ovome ce se pricati desetljecima, naravno ide se odmah napadat Barcu i suce da je ovo namjesteno/poklonjeno, ali pustimo to sada na stranu! Ajmo pitati PSG kako nisu u stanju nakon 4-0 ovo rjesit i zabit 2 gola, nego se obrukat sa 6-1 i sada napadat Barcu da su pokradeni. Sa 3-1 namjestit na 6-1? Mozes jedan gol, ali ne 3!
CIGANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIGANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A gle možete pričat kaj hoćete....ali prvo gledajte u svoje dvorište objektivno :)
Opet, koga briga za tvoje mišljenje?!
Sramota pred cijelim svijetom momak!
Govori SOKO OKOLOVO da nije ništa penal, niti za Barcelonu niti za PSG, što znači, kada padaš igraj rukom "JER KUDA ĆE IGRAČ SA NJOM"
!!!!
E jebeš takvu sudačku politiku, govorim ovo generalno za bilo koga, takva "POLITIKA" mi smrdi, pa bilo povezano sa bilo kojim klubom.
Ljudi meni samo žao ovih realovaca što su redom imali spremljene (orginalne) statuse "Leo Gdjesi"...
Šta je tebi normalni navijač?
Evo Beusan kakav god "stručnjak" bio fino sve objasnio.
Ma bili penali ili ne, ne možeš ti doć 4-0 prvu tekmu, branit rezultat od 1. min. Imat 3-1 par min prije kraja, fulat 2 mrtvaca.
Nemaš pravo žalit se na suce. Mogao je isto tako Neymar zabit ono rašlje u 20oj min ili Umtiti u Parizu onaj mrtvac.