FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
PSG je imao dva mrtvaca kod 3-1 mogli su zabiti i definitivno riješiti pitanje pobjednika, ovako im je samo došlo na naplatu, kakva god pobjeda bila, hej mi smo zabili 6 golova, nadoknadili 0-4, ovo je čudo, ČUDO!!!
12 godina
protjeran
Čista pobjeda kaže Beusan još je nas pokralo zbog ne sviranog faula na Messiju.

MQUC
This time next year we'll be millionaires
16 godina

Evo čovjek kojemu je to posao kaže da su penali regularni. Sad će navijači reala reći da on nije nikakav expert, bitno da ste vi u pravu. Samo to se pika.

Bilo je par sitnica, tj sudijski pogrešaka al ništa što se tiče rezultata.

Proći dalje na ovakav način, to mogu samo najveći u povijesti, tj Barca. malo prc prc.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
FC Barcelona

Po meni penali nisu dvojbeni, uostalom sudac je i vidio par bacanja i dao žute kartone za to.

Ali ovaj PSG, smiješan klub, istina dobro su nas nakantali u prvoj utakmici ali ovdje, pa Dinamo bi bolje prošao, nisu ništa pokazali niti napravili, brane se u 16m od prve minute umjesto da igraju normalnu igru i možda i zabiju koji pogodak te sačuvaju loptu. Nije ni čudo da je ovako završilo.

Što reći, idemo dalje nakon što smo bili otpisani vraćamo se u utrku, ovo će biti sigurno vjetar u leđa i za ligu i LP.

Swedish latin super funk.
15 godina
FC Barcelona

Najveći preokret u povijesti nogometa za najbolju ekipu u povijesti nogometa. Nadam se da će hejteri moći zaspati, biti će jako teško. 

Više od kluba. Laku noć.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:09 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Dokaž da nije blizu?! 

Ono igranje rukom u prvom poluvremenu je milijardu puta veći penal od vama oba dva poklonjena, !!!! 

Ovaj zadnji penal nebi svirao nikad. Iskreno priznajem. Ali kad mi dode realovac plakat i govorit nesto o penalima, sucima
i slicno, onda mi se bljuje. Licemjernijih od vas nema. Ligu prvaka ste osvojili takoder uz pomoc sudaca i to 2 puta, la ligu
gurate u zadnje vrijeme uz pomoc sudaca, i sad si vamo dosao nesto pisat o sucima i Barci. Ajde odjebi u skokovima i pokrij se usima.  
Pun mi k takvih odvratnih dvolicnnih ljudi kao sto si ti. Dodi, pisi o Barci, kritiziraj Barcu, raspravljaj, sve ok.
Ali bar budi dosljedan i ne budi licemjeran i ovako jadan. I uostalom idi u realovu temu i tamo pisi sta oces.

Iskreno kazem da ovaj penal Barci nije trebao upravo zbog prica o sucima, ali onda se sjetim koliko jedan Real ima sudackih pomoci
u obje osvojene lige prvaka, u la ligi, pa vidim o tome ne pricate. Pa kad vidim da ni jedna ekipa kojoj se nesto pokloni se ne okrece
i ne vraca poklonjeno, samo se Barcu pljuje. E pa pljujte i dalje i patite, jer zapravo vidim da ste vec poveselili se da je Barca na koljenima
i da imate jednog protukandidata manje za osvajanje lige. I zapravo vas to i boli, do juce ste slaviloi ispadanje Barce iz lige prvaka,
lijepu prednost u la ligi ka naslovu prvaka spanjolske i sad odjednom Barca vas dostigla u prvenstvu, a u ligi prvaka prosla.
I mozda Barca nece osvojiti ni prvenstvo ni ligu prvaka, ali barem je vas sve naterala da se znojite i zajebala vas posteno.
A lijepo mi je viditi realovce koji su do juce imali glave u nebesima, a vec sada pozelenili.

13 godina
emeryju odmah otkaz zbog odvratnog bunkera ekipe koja ga nikad ne igra, niti ga zna igrati.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Previše se zamarate pobjeda je pobjeda, a 6-1 je "guženje", čemu se zamarat komentarima opozicije. Očekujem težak ždrijeb za nastavak natjecanja kao i uvijek.

10 godina
FC Barcelona

Pa normalno da je regularno i ja bi tvrdio da je namjetsaljka da sam svaki dan pisao po ineternetu kako Barcelona ima 0% sanse za prolazak i kako ce ih PSG tuc na Camp Nou. Daj daj pa normalno da su sudci progurali Barcelonu, jer to je ipak Barcelona. Neprijatelj broj 1.

Kako kazu na HRTu : Sve regularno, nema o sudcima , nema uefalona, sada hejteri mogu samo pokusati zaspati 

Ajde pokusajte onda, lp

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:12 (el.šef).
12 godina
protjeran
Očkujem Atletica kao inače.
11 godina
neaktivan
toma20 kaže...
Svaka cast boxic sta si priznao hh a ovi sta slave moze vas biti sram hehe chelsea se ponovio kakvi penali xd

Jos jedan posteni realovac?? Jel tebe bilo sram kad ste decimu osvojili??
Jel te sram od ova dva naslova lige prvaka sto ste osvojili takoder uz pomocc sudaca??
Jel tebe sram kolko vas u La ligi suci guraju??
Nisam vidiop da si pisalo da te sram, al doso si vamo trolat i pisati o sudenju.
Ko o cemu, kurva o postenju. 

12 godina
FC Barcelona

beusan je sve rekao, samo mi je malo smijesno sto nitko ne spominje to sto su fulali 2 stopostotne, e pa dragi moj sve se vraća sve se plaća

10 godina
neaktivan
toma20 kaže...
pa jbg bar ce normalni navijaci priznati to sta ti ne mozes to je tvoj problem hh

pomislio sam da to tipka navijac Barce i ona vidim bijeli dres i ruku koja stisce dres od srama koliko puta je sudac pomogao Realu.

Ajde sada mali smirite svi strasti i gledajte malo drugacije na stvari. Pogreske, sudacke u ovom slucaju, se događaju ne od jucer, nego od ''pamti vijeka''. Sjeti se utakmice Englesa - Njemačka kada čisti gol nije priznat, a mi ovdje pričamo o penalima, gdje na svakoj tekmi sudac svira ono kaj ne treba, a ne svira ono kaj treba. Ides dalje, pomiris se i to je to. Ja slavim pobjedu Barce, naravno, ali isto tako zelim pitati igrace PSG par pitanja. Dođeš s 4-0 na Camp Nou i ideš braniti rezultat? Gubiš 3-1 i Barci treba 3 gola za prolaz i ti stvarno dopustis da ti i zabe 3 gola? Ovdje se radi o Barci pa to ima jednu tezinu, jer da se radi o Šparta Elektri nikoga to ne bi zanimalo. 

artuditu
17 godina
toma20 kaže...
ti sigurno ne koji slavis ovakvu pobjedu

Jbg slavili ste i vi Undecimu i Decimu...a meni je ružnije nesvirat gol iz ofsajda, nego gol iz polu-polu-penala gdje ima barem nekakav kontakt.

Penali isto nisu zicer golovi jbg.

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Govori SOKO OKOLOVO da nije ništa penal, niti za Barcelonu niti za PSG, što znači, kada padaš igraj rukom "JER KUDA ĆE IGRAČ SA NJOM" !!!! 

E jebeš takvu sudačku politiku, govorim ovo generalno za bilo koga, takva "POLITIKA" mi smrdi, pa bilo povezano sa bilo kojim klubom. 

Ponekad treba imat kliker u glavi i shvatit da u određenim situacijama igrač stvarno ne može spriječit da ga lopta pogodi u ruku. Jasno se vidi u obje situacije da igrači nemaju namjeru igrati rukom.

Kada bi se igranje rukom sudilo onako kako ti to zamišljaš nogomet bi izgubio svaki smisao, misliš da je problem Ronaldu ili Messiju nekoga napucat loptom u ruku ? 

Za kraj, navijač Real-a piše o politici i smradu? Wunderbar. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
12 godina
PROTECTOR kaže...
ATJLučko kaže...

Govori SOKO OKOLOVO da nije ništa penal, niti za Barcelonu niti za PSG, što znači, kada padaš igraj rukom "JER KUDA ĆE IGRAČ SA NJOM" !!!! 

E jebeš takvu sudačku politiku, govorim ovo generalno za bilo koga, takva "POLITIKA" mi smrdi, pa bilo povezano sa bilo kojim klubom. 

Ponekad treba imat kliker u glavi i shvatit da u određenim situacijama igrač stvarno ne može spriječit da ga lopta pogodi u ruku. Jasno se vidi u obje situacije da igrači nemaju namjeru igrati rukom.

Kada bi se igranje rukom sudilo onako kako ti to zamišljaš nogomet bi izgubio svaki smisao, misliš da je problem Ronaldu ili Messiju nekoga napucat loptom u ruku ? 

Za kraj, navijač Real-a piše o politici i smradu? Wunderbar. 

nema te dugo, al pogodiš ga kad te ima

13 godina
neaktivan

Prvi penal, covjek krene padat 2 metra prije faula, padne, neymar namjerno preko njega, ovaj sudi penal. Pa sta je trebao, zamrznut se u zraku da izbjegne pad? hahahah

Origin ID: ReaLazio
10 godina
neaktivan
12 godina
protjeran
Čuo si što Beusan kaže.

Čista pobjeda još je Barcelona zakinuta za faul na 16m.
16 godina
TheDarkSide kaže...

Prvi penal, covjek krene padat 2 metra prije faula, padne, neymar namjerno preko njega, ovaj sudi penal. Pa sta je trebao, zamrznut se u zraku da izbjegne pad? hahahah

Čak i ne namjerno rušenje igrača je penal.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...

Inercija tjela ga je vukla prema napred, sta je trebao? Zamrznut vrijeme? Dignut rucnu usred pada? Haha

12 godina
TheDarkSide kaže...
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...

Inercija tjela ga je vukla prema napred, sta je trebao? Zamrznut vrijeme? Dignut rucnu usred pada? Haha

da da, jer isti zakoni fizike ne vrijede za barcelonu, odmah je sudac kriv

15 godina
TheDarkSide kaže...
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...

Aj ne kenjajte. Srušio ga je glavom, Neymar ga je već bio zaobišao kad se ovaj poskliznuo i očito išao glavom prema gore i onesposobio ga u izglednoj prilici za gol. Nije to isto kao igranje rukom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
TheDarkSide kaže...
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...

da da, jer isti zakoni fizike ne vrijede za barcelonu, odmah je sudac kriv

Zakonom fizike on u padu nije imao sta napravit, a neymar ga je mogao zaobic, al naravno neymar namjerno preko njega. Jos glavni sudac i nebi dao penal, al ona p*ckica od pomocnog sastrane se stisla kad je krenuo pritisak barcinih igraca.

16 godina
FC Barcelona

Silva se zadnji put ovako osječao prije 2.5 godine protiv Njemačke

16 godina
TheDarkSide kaže...
x18x05x kaže...
TheDarkSide kaže...

Šta tebi nije jasno?. Sve ti je objašnjeno u toj rečenici.

13 godina
Nije tocno, meunier je pao i hodao cetveronoske prema lopti par sekundi. Pogledaj snimku na yt.
13 godina
neaktivan

Ma svejedno meni dal ste prosli ili ne, al opet ce bit komedije vezano uz ovu utakmicu :D

12 godina
protjeran

Što se nisi tako žalio na penale kontaa Las Palmasa?

Ako čovijek koji je struČnjak kaže da je bio penal kog boli k**** za mišljenje čovijeka koji navija za Real koji je imao tako namješten ždrijeb zadnjih godina da je to sramotno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:30 (Boixus Nois PS).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ok, ja ko padobranac. Nisam gledao, ne pratim baš, ali na bitnije utakmice lige prvaka bacim oko tu i tamo(ne na ovu). Ovorim rezultate upravo i gledam koji qurac, jel ovo PES!?!?!

Kao, neću reći navijač, ali ljubitelj njima potencijalnog konkurenta Bayerna, volio bih da Barza osvoji competition. Da ne bude zabune, boli me q za te fan\hater stvari, njih sam uvažavao ko ekipu prije nego su današnji klinci znali šta je Barcelona. Jebeno svaka čast!!

Kreativnost se postiže repeticijom. Analogno, talent - radom.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice