FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je Ronaldo nosio Portugal do titule Europskog prvaka onda je i Munir Barcu do prvaka Španjolske.Imali su jednaki doprinos.

16 godina
Re: FC Barcelona
ks95hr kaže...

Messi je mogao biti u konkurenciji da se vise koncentrirao na nogomet a manje kako krasti i kmecati. Ovako su tu igraci koji su svoj klub nosili do undecime a reprezentacije do polufinala i finala EP. Zasluzeno.

Mislim da su fakee i ks95hr isti likovi. Teško da neko može biti toliko glup.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
Vrlo lako moguce.

Tesko da se takva osoba moze roditi 2 puta.Ipak je to fenomen u nepoznavanju nogometa.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Messi je mogao biti u konkurenciji da se vise koncentrirao na nogomet a manje kako krasti i kmecati. Ovako su tu igraci koji su svoj klub nosili do undecime a reprezentacije do polufinala i finala EP. Zasluzeno.

Yay, još jedan komentar kako zatupljeni fanovi Reala ne računaju na Copa Americu, oleeeee

10 godina
neaktivan

Kad ne znas citati nije ni cudno da si takav nogometni neznalica. Ne pise da je donio naslov nego da ih je doveo u finale. Portugal ne bi prosao grupu da nije bilo Ronalda. Protiv nas bi bili penali da nije uputio onaj sut. Ne bi prosli Poljake da puca penale kao Lessi. Niti bi prosli u finale da nije zabio pa asistirao. Tko kaze drugacije je budala. Vi kantalonci se samo sramotite.

11 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Kad ne znas citati nije ni cudno da si takav nogometni neznalica. Ne pise da je donio naslov nego da ih je doveo u finale. Portugal ne bi prosao grupu da nije bilo Ronalda. Protiv nas bi bili penali da nije uputio onaj sut. Ne bi prosli Poljake da puca penale kao Lessi. Niti bi prosli u finale da nije zabio pa asistirao. Tko kaze drugacije je budala. Vi kantalonci se samo sramotite.

Ubij se.Ili bar nemoj pisati u ovoj temi.

14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Nakon ovog, nema smisla išta više reći, Ronaldo je igračina!

12 godina
ks95hr kaže...

Portugal ne bi prosao grupu da nije bilo Ronalda. 

Inace grupa smrti 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

HAHAHAHAAHAHHA koje cry babies..... 

Koliko vi imate objektivno misljenje i znanje o nogometu govori vam kad se slazete sa Boxicem koji napise post i onda se za 5minuta demantira kad izadu sluzbene vijesti i kaze kako je ustvari tako bolje i da se tome nadao... 

Joj stvarno ima smijeha u ovoj temi, ako netko misli da CR nece pokupiti titulu najboljeg europskog i Zlatnu loptu nek se pocne pripremat za suprotan scenarij ili gorke suze....

Uefa je mafija, a vasi igraci redom kaznjeno gonjeni zbog pronevjere novca.... Ahhhh, irony... 

10 godina
neaktivan

Misicu tko je tebe ista pitao. Ako si nervozan evo ti malo nogometne rapsodije da ti padne tlak.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da bi ja trebao dobiti admina kao Hexfire i brisarti postove od klauzmnova poput fakea i ks-a.

Ako on može to raditi u onoj temi zašto ja nebi mogao u ovoj?

Ronaldo će osvojiti tu nagradu kao i Real Lp,namještanjem i na lopovluk.

Velikani znaju tko je najbolji na svijetu a dječarci ko vas 2 klauna će se protiviti rječima vjerovatno najboljeg obrambenog zadnjih 30 godina(Maldini).

10 godina
neaktivan

Bilo bi vrijeme da se odlogiras kao delboy i x18x05x. Beton se nece sam izmijesati.

11 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Bilo bi vrijeme da se odlogiras kao delboy i x18x05x. Beton se nece sam izmijesati.

Ma i da čistim septičke jame opet nisam pogrda od čovijeka kao ti.

Dodaj još kontrasta i smanji svjetlinu na toj profilnoj slici da ne moram izgubiti apetit svaki put kad ti vidim tu glavu.

Budući da spominješ zube i da zbog njih ne izlaziš iz kuće vjerovatno ovako izgledaš.

10 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

HAHAHAHAAHAHHA koje cry babies..... 

Koliko vi imate objektivno misljenje i znanje o nogometu govori vam kad se slazete sa Boxicem koji napise post i onda se za 5minuta demantira kad izadu sluzbene vijesti i kaze kako je ustvari tako bolje i da se tome nadao... 

Joj stvarno ima smijeha u ovoj temi, ako netko misli da CR nece pokupiti titulu najboljeg europskog i Zlatnu loptu nek se pocne pripremat za suprotan scenarij ili gorke suze....

Uefa je mafija, a vasi igraci redom kaznjeno gonjeni zbog pronevjere novca.... Ahhhh, irony... 

Meni je recimo smijesno kako ti odma doletis tu kada se desi nesto sto je na strani Reala, rijetki su takvi dani kod tebe. Uzivaj dok mozes. 

Barcelona - Mes que un club
12 godina
ks95hr kaže...

vaaaaaaraždinski seljoberčiću ostavi se mojeg nicka

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Mislim da bi ja trebao dobiti admina kao Hexfire i brisarti postove od klauzmnova poput fakea i ks-a.

Ti ne možeš ovdje dobit jer Hex je često i objektivan..

12 godina
FC Barcelona

nije stvar u tome, moraš imat pretplatu na BUG-ov časopis i mora bit tvoja tema

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

za to bi prvo triba bit pismen

HŽV
11 godina
protjeran
rookica19 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

za to bi prvo triba bit pismen

A i nije me briga za vas navijače Reala koji se stalno žalite na neke greške pri pisanju.

Za vas me boli k**** kao i za vaše mišljenje,jer niste dobrodošli u ovoj temi.

Ja kad pišem postove oni su upućeno navijačima Barce,i znam da njima ne smetaju greške pri brzini tipkanja na mobitelu.

Šta je ovo najezda kompleksasa,poceli su se razmnožavati kao štakori nakon nove prevare UEFE.

Luis Suarez (60+23) je imao više golova i asistencija u prošloj sezoni nego Antoine Griezmann (37+10) i Gareth Bale (23 +11) zajedno!

15 godina
FC Barcelona

Kako vam se još uvijek da svađati oko tih glupih izbora kad je odavno utvrđeno da nemaju veze s mozgom. Jedan put su bitni samo golovi, jedan put su bitni samo trofeji, jedan put su bitni samo followeri na Twitteru.

Ovo je izbor za najboljeg igrača Europe i ne vidim šta je onda čudno da se Copa America ne uzima u obzir. Netko iznad ju je spominjao. Gdje je tu zavjera? Donekle je logično da igrači koji su igrali odlično u prvenstvima, dogurali daleko u LP i nastavili u istom ritmu na Europskom prvenstvu (nastup na tome je i najsvježiji u glavama onih koji glasaju) dobiju više glasova. 

Ali slažem se da je za Suareza moralo biti mjesta u top 3 jer je imao bolju sezonu čak i kad se gledaju nastupi ove trojice na Euru. Eventualno Griezmann da je osvojio Euro je mogao biti prvi igrač Europe ove godine, ali pošto nije onda je Suarez taj. Sama činjenica da je u La Ligi gdje se zadnjih ni sam ne znam više koliko godina na vrhu najboljih strijelaca izmjenjuju samo Ronaldo i Messi, on prekinuo tu "tradiciju" dovoljno da ga se proglasi najboljim. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 17:31 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne slazem se Hex, da neko na temelju toga sto je prekinuo dominaciju Messija ili Ronalda po broju golova bude direktno u izboru za najboljeg europskog igraca je suludo, pogotovo u Ligi gdje bi jedan CR/Suarez/Messi na jednoj tekmi neraspolozenom Gijonu mogli zabili 6 golova.... 

Ovo je izbor za najboljeg europskog nogometasa, a to sto vi u to racunate Copa Americu samo dokazuje koliko ste, da blago kazem, priglupi.... 

Da Messi/Suarez ne ude u top 3 za Zlatnu loptu bi bilo cudno, ali ovo je daleko najtocniji izbor koliko on tocan moze biti i s obzirom da je rijec o najboljeg europskom igracu.... 

Pomirite se s cinjenicom da ste i prosle sezone ostali u sjeni bijelih velikana i da cete se jos nagledati slicnih prizora kroz iduce mjesece....

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Ne slazem se Hex, da neko na temelju toga sto je prekinuo dominaciju Messija ili Ronalda po broju golova bude direktno u izboru za najboljeg europskog igraca je suludo, pogotovo u Ligi gdje bi jedan CR/Suarez/Messi na jednoj tekmi neraspolozenom Gijonu mogli zabili 6 golova.... 

Ovo je izbor za najboljeg europskog nogometasa, a to sto vi u to racunate Copa Americu samo dokazuje koliko ste, da blago kazem, priglupi.... 

Da Messi/Suarez ne ude u top 3 za Zlatnu loptu bi bilo cudno, ali ovo je daleko najtocniji izbor koliko on tocan moze biti i s obzirom da je rijec o najboljeg europskom igracu.... 

Pomirite se s cinjenicom da ste i prosle sezone ostali u sjeni bijelih velikana i da cete se jos nagledati slicnih prizora kroz iduce mjesece....

Trollu nakljukaj se normalbelom da malo smiriš hejt u sebi.Čini se da ti prisilna hospitalizacija na Ugljanu nije pomogla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 19:12 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Normalbelomda - najnoviji lijek pusten u eksperimentalnu fazu od strane butthurtanog Boxica.... 

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Normalbelomda - najnoviji lijek pusten u eksperimentalnu fazu od strane butthurtanog Boxica.... 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Boix jesi vec naucio u skoli brojati do 11? 

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Boix jesi vec naucio u skoli brojati do 11? 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nista, izgleda da ti i Gomes tek do broja 5....... 

17 godina
fakEEE kaže...

Nista, izgleda da ti i Gomes tek do broja 5....... 

Da isto koliko i vi u Ligi Prvaka, ne kupu 4 momcadi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro jel ima vam moderator il neki kc slicno tome??? Ovoj tema Barcelona kolko vidim,
a ne videa ronalda i slicnih. Mogu ja razumit da ovi realovci ili ronaldoljupci dodu nakon utakmnica nekih
i slicno malo podjebavati. Jer nemaju bas puno tih prilika pa onda ajd, nek im bude. Al da dolaze stalno trolat 
sa nekim stvarno pretjeranim glupostima je previse.  Pazi lik stavi video Ronalda sa eura di uopce nije NISTAA posebno odigrao, 
a pogotovo nije odigrao kako bi najbolji igrac svijeta trebao. Protiv Islanda je potrosio vise lopti neg vojnici metaka
u drugom svjetskom ratu, protiv Islanda je bio tolkla PIZDA da je omalovazavao tu reprezentaciju iz bijesa jer ih nije mogo pobjedit, 
protiv nas se nije vidio, a onaj go9l je bio tolko sebicanmm da doda da je pucao iz teske situacije, samo imaoo velike srece da se odbije
do njegeovog suigraca lopta. Osim toga NIJE se vidio. U finalima je Portugal opdigrao bolje bez njega. 
Mislim idite tam u grupu reala, ronalda pa stavljajte videa i zaludujte se.  Ovo je ipak tema Barcelona. Povremeni uleti i podjebi nek vam budu,
ali pretjerujete. Mislim da bi moderator malo to trebo urediti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 0:00 (danny_2).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Za 15 minuta utakmica protiv Liverpoola,naši sve isto osim što je Masche umjesto Marlona.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice