FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako prenosi pouzdani "Catalunya Radio", Claudio Bravo se u petak sastao sa čelnicima Kluba i poručio da želi ići ukoliko ove sezone ne bude prvi golman. Otkupna klauzula za Čileanca iznosi 40 miliona eura.

Kad to oni objave tu nema greške.Vjerujem da naši nisu tolike budaletine i da će ga pustiti u City ili gdje već za 10-15 miliona i gotovo.

Ter Stegen ima potencijal da bude No.1 i treba braniti cijelu sezonu.Kupiti nekog golmana npr Asensio iz Villareala,Kamenog ili Rullia da bude 2. gman i gotovo.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
FC Barcelona

Ako se ne varam prica se da ne ide nigdje bez 30-40 miliona, pogotovo ako je City u pitanju 

Dovesti Diega Alvesa i dobro

11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
jopaa991 kaže...

Ako se ne varam prica se da ne ide nigdje bez 30-40 miliona, pogotovo ako je City u pitanju 

Dovesti Diega Alvesa i dobro

Istina.Nadam se tome ali ipak Bravo ima 32-33 godine.Nebi ni 20 bilo loše.

Brine me što nema nikakvih vijesti o napadaču vjerujem da prije 31.08 nećemo ni znati ništa.

12 godina
FC Barcelona

Znat cemo u roku tjedan dana za napadaca sve, do Gamper kupa, nadam se :D

11 godina
protjeran
jopaa991 kaže...

Znat cemo u roku tjedan dana za napadaca sve, do Gamper kupa, nadam se :D

Ne bih rekao nisam ništa vidio da se piše.Možda se ponovi slučaj Digne ili Gomesa.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ipak ima nekih glasina, po meni najbolje rijesenje. link

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadam se njemu ako neće dovesti Jesusa-Gabriela-Luana.Ako nije neki brazilski wonderkid onda Gomes.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Koji je sad ovo Calleri iz Sao Paola koji se spominje?

Ovi napadači su sve gori koji se spominju.

Jesus na domak Citya,moguće da je gotovo samo se čeka kraj OI,Gabigol ode u Juve ili Inter.Luan navodno nije opcija.

Ovaj gore Calleri se spominje nikad čuo za njega.

Blaženi Gomes ako dođe ,nebi ni Ohanza bio loš da znam da se neće ozlijediti dok bude sjedio na klupi.

12 godina
FC Barcelona

Jesus ako ode u City vjerojatno ce ostati jos sezonu u Brazilu, a mozda bi sad cak i mogao kod nas.

Sane, Sterling, Nolito, pa cak i Silva. Dosta igraca u Cityu na krilnim pozicijama  i ne znam gdje bi ovaj igrao. 

Ja se nadam da budemo znali sve u roku od tjedan dana.

11 godina
protjeran
jopaa991 kaže...

Jesus ako ode u City vjerojatno ce ostati jos sezonu u Brazilu, a mozda bi sad cak i mogao kod nas.

Sane, Sterling, Nolito, pa cak i Silva. Dosta igraca u Cityu na krilnim pozicijama  i ne znam gdje bi ovaj igrao. 

Ja se nadam da budemo znali sve u roku od tjedan dana.

Ihencancho i Ziechenko ili kako su već zovi i oni tu igraju.

Sumnjam da će kod nas budući da je City aktivirao klauzulu ali pod doveli su Sanea i Nolita na krilne pozicije.Uz to imaju Navasa,Sterlinga i ovu dovjicu mladih a to je već 6 igrača.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Klasična priča,Barca hoće svakoga i onda samo čekaju dok ostali pokupuju sve te klince koji vrijede nešto,a mi ćemo se morati zadovoljiti nekim prosječnim igračom.Nisam pratio i ne znam kakvi su ti klinci iz Brazila ali čim se toliko klubova bori oko njih onda valjda i nešto vrijedi,i ne znam što Barca čeka.Pogotovo zato jer ima prva prava na tog Gabigola ako se ne varam,zašto ga ne kupiti sad pa neka provede još sezonu u Brazilu,a onda za ovu sezonu dovedu nekog iskusnijeg i jeftinijeg tipa Gomes,mislim da bi to bila najbolja solucija.Ovako će City,Juve,United,možda i Real pokupovati sve,a onda se mi sjetimo za 3-4 sezone kad će vrijediti po 60-70 milijuna.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lose radi uprava. Dobro su napravili sa pojacanjima do sada ali imam osjecaj da ce sad sa napadacem zasrat..Realno, nama treba napadac koji ce uci zadnjih 15,20 min i veci je prioritet da to odradi netko iskusan a ne neki klinac zeljan paznje.. Potrebnija je spica nego krilo jos kada netko od MSN-a ne moze igrat sve ovisi o toj zamjeni. Prema tome, ne kuzim sta ce nam neki klinac iz Brazila koji moze postat kao Neymar a moze biti totalni fail? Uzet Gomesa i to je to. Da su bili pametni uzeli bi Carrasca i zavrisili ovu sapunicu

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
Jesus službeno u Cityu.
Ajmo dalje.
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Pregled kupljenih i prodanih igrača Barce, da se zna. Trebali su za veće novce prodati igrače.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 10:44 (keyofdestiny13).
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Pregled kupljenih i prodanih igrača Barce, da se zna. Trebali su za veće novce prodati igrače.

EDIT: ovo se pojavilo zbog neke greške u slanju, ispricavam se.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 20:10 (keyofdestiny13).
16 godina
King Messi
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

igramo odlično

16 godina
Sad uopće ne igramo, cijelo drugo poluvrijeme.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

4-2 Mujica Tooo, Barcaaa

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vrlo lijepo,pogotovo prvo poluvrijeme.Kad bi Munir ovako igrao i zabijao i u prvenstvu ne bi nam trebali nikakvi Jesusi,Gabigolovi i slično.Denis iznenađujuće dobro igra sredinu tj. playmakera mislio sam da će ga Lucho više na krilu koristiti ali dobro treba vidjeti kad sezona krene.Inače vidi se da dečko ima sve potrebno da naslijedi Iniestu,pas,dribling,trk...jako lijepo za sad,također Arda,ako su ove 2 utakmice nagovještaj sezone kakvu će odigrati nema zime,bit će žestoka konkurencija u sredini.Inače ne znam kako vi to vidite ali meni je Vidal jako loš prema iza,nekako kao da presporo zatvara tu stranu,vidjelo se to i prošle sezone kad je igrao.Prema naprijed je sve to super,samo me strah ovih jačih utakmica,nadam se da će se i tu popraviti,ipak je velika odgovornost i pritisak naslijediti jednog Dani Alvesa.

Samo da više dovedu tog napadača pa da konačno vidimo s čime raspoložu.Vrlo vjerovatno će to biti neki stariji igrač jer ove klince šta su pratili očito nemaju namjeru dovoditi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 22:02 (barcafan12).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nisam gledao utakmicu ali sam pogledao sažetke.

Bome Munir u zadnjih 9 utakmica za Barcu u svim natjecanjima ima 8 golova.

Denis Suarez je stvarno dobro pojačanje,Arda će it bolji nego prošle sezone to je sigurno.

Čini se da je dolazakl Maria Gomesa sve izgledniji.

Znači ako se to desi evo moguće postave

Alba Masche Pique

Busqets Gomes Suarez

Messi Gomes Suarez

15 godina
FC Barcelona

Bit će zabavno slušat komentatore ako će istovremeno igrati 2 Suareza i 2 Gomesa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa sigurno neće Gomes umjesto Neymara igrat nego će mijenjat Sukija,a teško da će i Gomes odmah izbaciti Raketu odnosno Suarez Iniestu.

Po meni: Stegen/Bravo-Vidal-Masche-Pique-Alba-Busquets-Iniesta-Rakitić-M-S-N...Sad ovisno kakve će partije pružati pa bi s vremenom Gomes mogao izgurati Raketu ili Iniestu dok je MSN nedodirljiv sigurno

11 godina
protjeran
Ono sam iz zajebancije stavio.A fale i 2 igrača.

12 godina
FC Barcelona

Ter Stegen 90% prvi golman ekipe.

Boixus Nois PS, tko fali?

11 godina
protjeran
Ter stegen i Vidal.

12 godina
FC Barcelona

samo sto je andre GOMES, a mario GOMEZ

13 godina
protjeran
OMFG, UEFA MAFIJA!!!
11 godina
protjeran
Nabijem ih na kurac skupa sa ronaldom i balom 2 najprecjenjenjja igraca na svijetu.Poserem im se u cvalje ruzne.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je mogao biti u konkurenciji da se vise koncentrirao na nogomet a manje kako krasti i kmecati. Ovako su tu igraci koji su svoj klub nosili do undecime a reprezentacije do polufinala i finala EP. Zasluzeno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice