FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.855.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo sam se smirio nakon ove utakmice...

Messi kakav god da je trenutno uvijek će biti najbolji igrač ikada ali očito da ni on sam ne može.

Neymarovo ponašanje je sramotno.Ako bi se išlo na prodaju nekog onda bi to trebao biti on.

Možeš ga prodati za 200 miliona a umjesto njega dovedeš Griezmana i problem rješen.

Dosta je zvijezdica u ekipi i to ne može funckionirati pogotovo kad jedan Iniesta svaki duel na seredini terena izgubi a o njegovim netočnim loptama bit će ispričane priče jer ga nikad ovako nemoćnog nisam vidio.

Treba nam jedan moderni vezni igrač koji je kompletan tipa Koke,Saul ili Pogba.Obrana traži stopera ima 10 sezona a vjerujem da ga ni naljeto neće kupiti.

Jedan Alba jenas je koštao jedno 7-8 bodova zbog svojih loših ubačaja i proigravanja.

Nadam se dolaasku barem 3.4 vrhunska igrača na ljeo nače nam se crno piše i doodine.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne treba Barca prodavati nikoga iz MSN. Kada je Pep preuzeo klub, odma je se rijesio Ronaldinha koja je bio ikona
tada. Tada su svi vidili ili ces igrat ili by by. Nitkop nije veci od Barce ni jedan igrac. Messi je puno dao za Barcu,
svaka muc ast na tome i ja ga nebi prodavao. Ali stani malo, ne moze jedan igrac setati po terenu ili pretrcati kao
golman skoro. Moze to u jednoj, dvije utakmice i tak,mal kad dodz vazne utakjmice ima da gine. 
To sto je Messi napravio svaka mu cast, za mene najbolji u povijesti, ali on nekad izgleda kao da mu se neda igrat.
Pa dolazi u sredinu, pa hoda tamo i slicno. Losu formu NIKADA mu necu zamjeriti, ali zalagan je i pozrtvovnost ocu.
Sad kad je najpotrebnije,s ad se treba trgnit i vuci.
Sto se lucha tice, otkaz. On nema ideju sta da napravi, cesto izgleda pogubljeniji neg igraci sad u ovom padu.

Jos prosle sezone sam govorio, kakav Turan, lik ima 30 i dok dode i krene igrat nista od nejga, a mi za njega
preko 30 milijuna bacili. Sad se razmislja za Gameira i slicno. Pa dajte vise dovodite mlade ili srednje starosti ako cemo tako.
Pogotovo nam u vezi treb a svjeza i mlada krv i to bar dvojica, jer sad se vidi da kad veza ne funkcionira mi nemamo nikog z stavit
ko bi mogao povuci. U napadu barem jedan i u obranu bar 2 igraca. 
I po meni zamjeniti Lucha, samo ne znam s kim. Zamjeniti ga ne zato sto bi mogla ovo sezona biti bez trofeja, vec
zato sto on ne zna se nositi sa problemima. Nema plan B i slicno. Lik se izgubio skroz.

13 godina
FC Barcelona

Ja bi prodao Neymara PSGu i uzeo Verattija, iza Laportea i dva napadaca naprijed, jedno radno krilo i jednu solidnu zamjenu i to je to

Ali, od toga nema nista, dok god je ova uprava na vlasti

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Slažem se.Ali opet verratti svake sezone po 4 mjeseca ozljeđen.

Koliko god da su loši bili danas oni su imali 10 šansi za gol.Mosli smo viditi 3-0 do 20. minute.

Ništa treba završiti tsezonu kakao god umiju pa an jleto zbrojtiti mrtve i pokazati gdje je izlaz nekolicini igrača.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav Messi kriv, pa sve šta je učinio čovjek, nebi smjeli ga staviti u krivu rečenicu, jedini krivac je lucho i nitko drugi, jednostavno ne može motivirat ekipu više, osvojio je treble i mislio da s istom ekipom može ponovo, pa msn nije mjenjao 2 puta u cijeloj prvenstvenoj godini, zadnja linija je očaj i to sam već napisao, tragikomija je već zanjih 5 godina, di su ona vremena kad smo imali i marqueza i puyola, majko mila.... Svugdje fali igrača, pogtovo u obrani, treba nam netko iskusan i provjeren, a za napad treba par dostojnih zamjena, ja i dalje vjerujem da ćemo uzet oba trofeja ali samo ako se trgnu, jer sa ovakvom igrom nećemo uzet ništa s tim da Valencija proživljava jednu od najgorih sezona u povijesti ali ipak nas pobjeđuje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Ja bi prodao Neymara PSGu i uzeo Verattija, iza Laportea i dva napadaca naprijed, jedno radno krilo i jednu solidnu zamjenu i to je to

Ali, od toga nema nista, dok god je ova uprava na vlasti

Ti si lud...Neymar ce nosit ovu ekipu kad ode Iniesta na toj strani....jedini takav igrac koji moze solo izredat 4 bilo koja igraca kad je u formi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja mislim da je ovo sve namjesteno.

13 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Ja mislim da je ovo sve namjesteno.

I ja kazem...mor ada je to franco iz groba namjestio :D mora da je rekao raketicu za autogol isto :)

Origin ID: ReaLazio
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sve je to lijepo fino kad su u formi cijelu sezonu , ali zašto onda danas nije bar jednom prošao...

Nemamo plan B odkad je otišao Etoo i Henry.Imamo igrače za samo jedan stil igre, i kad nas ne ide pasom i igrom oda smo osuđeni na poraz.

Treba nam raznovrsniaj ekipa prema naprijed.Svaki napad je isti i svodi se na mjenjaje strane i Messijeev lopte ne Albu i Neymara.

Ajmo jednom kupiti na ljeto napadača koji je mćan u skoku,igrača u sredini koji je može zadržati loptu i koji je defanzivno odličan.

jmo kupiti više tog Laporte za kojeg se priča  ima 3 sezone.Ili Hummelsa.

Koliko god da to čudno zvući ali Kante bi bio dličan u Barci.On ili Koke u sredini.Humemls ili Laporte u obranu a u napad mladi igrač tipa Dmebele i stariji igrač tipa llorente koji je ubojica u skoku.

Treba misliti na budućnost a ne gomilati igrače koji su na vrhuncu svoje karijere.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Laporte ima slomljenu nogu ili šta već, to je rizik jer tko zna kakav će biti nakon ozljede, a ja sam uvijek kokea preferirao ispred turana, nije mi jasno šta su u njemu vidli.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Sve je to lijepo fino kad su u formi cijelu sezonu , ali zašto onda danas nije bar jednom prošao...

Nemamo plan B odkad je otišao Etoo i Henry.Imamo igrače za samo jedan stil igre, i kad nas ne ide pasom i igrom oda smo osuđeni na poraz.

Treba nam raznovrsniaj ekipa prema naprijed.Svaki napad je isti i svodi se na mjenjaje strane i Messijeev lopte ne Albu i Neymara.

Ajmo jednom kupiti na ljeto napadača koji je mćan u skoku,igrača u sredini koji je može zadržati loptu i koji je defanzivno odličan.

jmo kupiti više tog Laporte za kojeg se priča  ima 3 sezone.Ili Hummelsa.

Koliko god da to čudno zvući ali Kante bi bio dličan u Barci.On ili Koke u sredini.Humemls ili Laporte u obranu a u napad mladi igrač tipa Dmebele i stariji igrač tipa llorente koji je ubojica u skoku.

Treba misliti na budućnost a ne gomilati igrače koji su na vrhuncu svoje karijere.

1/100 igrača može igrati u Barci.

Ako nisu mogli Toure i Ibra, di će tek oni.

Jedini stoper koji se uklapa odmah je Thiago Silva jer ima tehniku. Nama treba stoper koji moze cuvat i uzet loptu. Ne izbit i markirat. Hummels je dosta blizu tome.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
Ja sam mislio da će ga dovesti zbog tog da igraju formacije poput 4-4-2 gdje bi on bio desno i tu bi bio odličan.
12 godina
protjeran
Hummels ide iz BVB na ljeto ako ga ikad treba kupiti to je sad.

Toure nije igrao jer nije htio biti zamjena a Ibra je poseban slučaj.
15 godina
neaktivan
Necu nista trollat samo zelim reci da sam kao netko objektivan a ne hejter sto se Barce tice, moze se reci da sam presubjektivan kad je Real u pitanju ali ovo ne, odmah vam rekao da je Lucho prvu sezonu sve osvojio na blef i da je on najmanje zasluzan za to jer je imao vrh raspolozenog Messija tu godinu i ozlijedene protivnike, a ovu god mu je sve islo super dok je MSN radio... I tu su cisto oni zasluzni, nema tu taktike nikakve vidljivo je iz aviona uvijek isto...
Za Turana odavno pricam da je cigan i meni najomrazeniji igrac jos od njegovih dana u Atleticu, rekao sam da je prestar i da nema teoretske sanse da se uklopi u Barcu i da je preplacen ohoho...
Rakitic je dobar koliko igrac kojemu dodaje loptu, a Neymar je preslab igrac da bi ikad bio najbolji na svijetu... Messija ne mozes izgurat ako ti on neda, ne mozes ga pokrit automatski, Neymara malo cvrsce zatvoris to je to....
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakva prodaja Neymara. On je buducnost Barce. Kad lik ima uz sebe messia kojem se 
dosta podreduju neke stvari, pa ima jednog iniestu koji je zivuca legenda od veznog igraca, ali na zalost u godinama
kada je krenuo prema dolje. Onda se ne mora imati razumijevanja i za neymara. Ne opravdavam ga, ali treba stati na loptu.

Po meni je glavni krivac je Lucho. A tek onda mozemo ici traziti dalje. Ali zeljeti prodati neymara je smijesno. 
Jedini mladi igrac koji moze povuci igru i preuzeti na sebe. A mi bi njega prodali.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sumnjam da će Hummels doć, a Silva ima 31 godinu tako da sumnjam, jedino ako ne dođe za neke male pare.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako žele iskusnog,tehnički potkovanog igrača to je sigurno netko tipa Hummels,ako žele igrača za budućnost tu su Laporte,meni još bolji Stones,ne pratim ga baš puno ali pričalo se i onom dečku iz Rome,Manolas čini mi se,mlad isto...uglavnom očekujem barem 2 stopera,a prodati Vermaelena,Mathieua i vidjeti s Bartrom,po meni nije niti će biti kapacitet za Barcu...riješiti se Sandra i Munira,Gameiro je čini se već upakiran,po meni još krilo,Mahrez,D.Suarez...lijevi bek isto bitan,Alba ne može igrati baš svaku,a Adriano je isto na odlasku...ovako na papiru ja bih tu uradio dosta promjena,ali čisto sumnjam,Barca nikad nema toliko na raspolaganju ko Real,City,PSG pa da ispruže kakvih 150-200 milijuna u prijelaznom roku...

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Necu nista trollat samo zelim reci da sam kao netko objektivan a ne hejter sto se Barce tice, moze se reci da sam presubjektivan kad je Real u pitanju ali ovo ne, odmah vam rekao da je Lucho prvu sezonu sve osvojio na blef i da je on najmanje zasluzan za to jer je imao vrh raspolozenog Messija tu godinu i ozlijedene protivnike, a ovu god mu je sve islo super dok je MSN radio... I tu su cisto oni zasluzni, nema tu taktike nikakve vidljivo je iz aviona uvijek isto...
Za Turana odavno pricam da je cigan i meni najomrazeniji igrac jos od njegovih dana u Atleticu, rekao sam da je prestar i da nema teoretske sanse da se uklopi u Barcu i da je preplacen ohoho...
Rakitic je dobar koliko igrac kojemu dodaje loptu, a Neymar je preslab igrac da bi ikad bio najbolji na svijetu... Messija ne mozes izgurat ako ti on neda, ne mozes ga pokrit automatski, Neymara malo cvrsce zatvoris to je to....

Ne znam jel ti ovo prvi normalniji post ovdje, pa aj da ti ja odgovorim.
Za Lucha sam jos prosle godine rekao da se on izgubi kad zapne, Barca je prosle sezone
imala krizu, a ona se rijesila nekako uz pomoc Xavia. Mislim da je imao jako velik utjecaj na to.
Lucho je ok trener i ako nesto nauci iz svega ovoga mogao bi biti odlican trener, ali po meni
nije za Barcu bas iz navedenog razloga. Sada kada su upali u krizu, njega nema. Puno gresaka je
radio i to istih gresaka, jednostavno neshvatljivo. I kazem, nebitno oce Barca osvojit prvenstvo ili ne,
on ukoliko nema znanja i sta god vec je potrebno da trgne ekipe iz ovakvih situacija, ukoliko
nema plan B pa i C ako treba, ne bi trebao ostati trener Barce. Ipak cu te demantirati da tu
nema neke taktike, jer vidljivo je Lucho donio Barci neke novitete koje Barca nije imala, na zalost
ove sezone ih se ne drzi, kao da ih je izbacio. Takoder guranje messia u sredinu, kad se vec pokazalo
da je najoipasniji kada s krila ulazi, ali njemu messi i dalje igra izmedu.

Protiv Turanovog dovodenja sam i sam bio prosle sezone uz rijeci da se nadam da ce me demantirati,
ali na zalost nije. Promasaj. 
Rakitic je potreban Barci jer je radnik, i stvarno bez njega veza izgleda propsunije, ali Rakitic uz sebe
treba nekjog kao iniesta koji vodi igru.

Sto se neymara tice tu si u krivu. Neymar ce postati najbolji igrac na svijetu. Krenuo je odlicno u sezone,
pa se malo pogubio, ali nekako mislim da i tu krivicu djelomicnu bar ima Lucho. Neymar je vrhunski igrac koji
moze sam rijesiti utakmicu, a to je i dokazao vec.
Ali isto takjo neymar dosta batina dobiva, prema njemu idu ostrije nego prema ikojem igracu Barce.
Cak je dosta i ocvrsnio od kad je u Barci.

Messi je uistinu cudo od igraca kada hoce igrati, na zalost kao i pretprosle sezone s njim nesto nije ur edu i on je pao
dosta u formi, ali i trci. Medutim kad se vrati na svoje i vrati zelju, opet ce biti nezaustavljiv.

15 godina
neaktivan
Nije prvi ziher, moja poveca kolicina provokacija su zapravo kontre vasih provokacija na Real....

Rakitic je trenutno vazan igrac jer vam je vezna linija u banani, njega moze zamjeniti bilo koji kvalitetniji veznjak kao sto je to kod nas takoder, ali ipak u manjoj mjeri, zamjenjiv Kroos cisto iz razloga jer mu se neda ponekad a ne jer je na razini Rakitica....

Neymar moze biti da bude jednom ili dvaput izabran za dobitnika ZL ali bolje mu je da pozuri dok ima Messija kraj sebe jer kad ce bit situacija da ce on biti glavna prijetnja njega ce lako dvojica zatvorit... Ovako dok mu Messi svojom prisutnoscu otvara prostor je druga prica... Dobar je, al nije kalibar Messija i Ronalda kao sto nije ni Bale... Lako moguce da dode neko treci i uzme Neyu i Baleu titulu najboljeg.... Pogotovo sada kada Neymar ide za Guardiolom u City...

Lucho je dobar trener, ali ima nevjerojatnu mogucnost krivog donosenja odluka... Nije on razina Guardiole s cijom Barcom ste htjeli da ova generacija bude usporedivana ma koliko se trudili to prikazati...

A za ove sto bi htjeli prodati Messija imam samo potvrdne komentare kao navijac Reala... Ali mislim da u Barci ima kvalitetnijih strucnjaka koji znaju da ako prodaju Messija Barca ce sljedecih barem 10g traziti sistem igre da se nametne velikanima Realu, Bayernu, Cityu i da pokrije tu rupu koja ce nastati jer Messi je nositelj jos toga sta je preostale od nekadasnje tiki-take... Dugotrajan je to i nepotreban proces...

Lp
15 godina
x18x05x kaže...
Anti, može malo više info. Kojim prijevozom, gdje si točno kupio kartu i način plaćanja. Koliko si novaca potrošio za vrijeme putovanja tamo i nazad.

Vueling airlines, jeftine avio karte ali moraš rezervirati na vrijeme i planirati unaprijed. Karte za utakmicu sam rezervirao na web stranici kluba, imaš točno detalje i sliku sa pogledom na teren sa skoro svakog mjesta na stadionu. Potrošio sam oko 400 eura ili nešto manje, s time da nisam previše trošio tamo i bio sam samo na dan utakmice + jedno noćenje. Računaj da je aerodrom dosta udaljen od grada pa plaćaš prijevoz.

marsovac zemaljski kaže...
antimadridista kaže...
marsovac zemaljski kaže...

Pustite realovce, oni uspjehe mjere barcinim porazima, tako da ih treba ignorirati i to je to.

Nego, da li je itko od vas išao na Camp nou?

Ja bih nagodinu želio otići po mogućnosti gledati El Classico (može i druga utakmica), pa me zanima koliko košta put, ulaznica za utakmicu te gdje je kupiti, i spavanje 1-2 noći u barceloni?

Hvala unaprijed na odgovorima

Ja sam bio na Barca - Villarreal prošle sezone. Put je bio oko 250 eura (Vueling) za dvosmjernu kartu, ali računaj da karte moraš rezervirati dosta ranije ako želiš proći po toj cijeni, i ja sam bio te sreće da sam točno pogodio dan putovanja kad je bila utakmica i onda povratak sljedeći dan.

Ulaznicu za utakmicu sam kupio preko službene stranice kluba, bila je oko 120 eura za relativno dobro mjesto na stadionu. Ali pošto ti planiraš ići na Clasico, mislim da ta opcija nije moguća. Ulaznica za El Clasico uopće nema u slobodnoj prodaji jer većina ode službenim članovima kluba, tako da moraš skupo platiti za ulaznicu na crnom tržištu preko raznih kompanija. Po mom mišljenju se baš i ne isplati jer možeš otići 3 puta u Barcelonu i nazad i odgledati 3 utakmice za tu cijenu. Cifre su nenormalne ako nisi član kluba, vjeruj mi.

Spavati možeš doslovno bilo gdje, ima toliko motela, ljudi koji iznajmljuju svoje sobe doslovno na svakom koraku. Ja sam platio 20 eura za jedno noćenje, soba je bila udaljena oko pola sata vožnje do Camp Nou-a.

znači bez minimalno 400 Eura se ne isplati niti ići? S tim da se radi o utakmici koja nije el classico?

Da, oko 400 eura za putovanje na dan utakmice i jedno noćenje. Ako baš ništa ne potrošiš na suvenire i ostalo, možeš proći i nešto jeftinije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ako mislis obaviti to kako spada racunaj oko 1000 €

10 godina
FC Barcelona

Nešto jako cudno se dogadja u klubu, jednostavno sa ovakvim igracima uprava si ne moze dozvoliti ovakav pad forme i prosipanje bodova, nesto je vise od toga ko zna sta je tu bilo. Nadam se da ce

napokon krenuti u pobjede i izdrzati do kraja. Uostalom krajnje je vrijeme da se trgnu, sad ili nikad. Ako ne osvoje ligu nitko im nije kriv vec oni sami i da nam Real ukrade titulu to bi bilo zasluzeno isto se moze reci za AT.Madrid...Žalosno ali tako je.

Nijedan igrac nije bio veci od kluba niti ce biti, to stoji. Ali Messia prodati? To NEMA smisla! Ne mozes prodati nekoga tko je toliko toga napravio za samo jedan klub. Nemojte biti sebicni, istina je da se seta po terenu ali treba razmisliti.. ko zna sta je tu bilo, vrlo vjerovatno ce se sve ubrzo rijesiti i vratiti na staro. To sto je u padu forme uopce nema veze, koliko puta je tako bilo pa te covjek opet iznenadi s time sta moze i sta zna. Evo do neki dan se pljuvalo Ronalda a covjek zabija ko na traci a isto tako se pricalo da ga je najbolje prodati. Messi jednotstavno stvara neku dimenziju vise u Barceloni, od njega buduci i sadasnji igraci u klubu mogu dosta toga nauciti i on im moze biti ogromna motivacija. Uostalom o cemu mi pricamo? Covjek je skoro svaku veliku utakmicu odlucio. Vrlo moguce da se umirovi u Barceloni sto me i veseli. Da je on trebo otici, otisao bi. Ko zna kakve astronomske cifre su za njega bile odbijene. I da postoji mogucnost da ikada ode, vrlo je mala. Tako da to treba zanemariti a i ako se ikada dogodi siguran sam da ce postajati alternativa.

Neymar? Drag mi je. Medjutim on nikada nece biti ni priblizno dobar kao Leo, nema snage u duelu, prelako pada, zna raditi astronomske gluposti..fali mu ta inteligencija u igri i njegov najcevi problem- snaga. Odlican je igrac i mogao bi nositi Barcu neko vrijeme ali ne istim nacinom na koji to radi Messi. Iskreno malo bi mi bilo zao da ga se proda ali za dobre novce..hmm. Jako je mala sansa da ga uprava pusti.. Mislim da on jos koju godinu nece nigdje ako uopce i ode. Bolje da ostane ovakav napad koji je navikao na sugirace nego da dolazi netko novi, pitanje je da li bi se taj netko uopce uklopio, ne moze svatko igrati u Barci. Bolje je i za njega i klub da ostane tu gdje je. Ionako nemas nekog posebnog dovest. Reus mi je toplo-hladno. Grizemann je vrlo dobar ali tesko da ce on negdje i ako ode to je Real. Ostale necu ni nabrajat jer su ocajni,najbolje da napad ostane kakav je. Neymar mozda nema tu ozbiljnost i snagu ali vrlo lagano bi u buducnosti mogao biti u top 3. I onda treba razmisliti i da dodje ogromna ponuda, isplati li se? Ipak je to buduci najbolji igrac.

Lucho je dobar trener ali mi nikad nije bas nesto prirastao srcu. Zahvalan sam mu na tripleu i uvijek cu biti. On je tiki-taku doveu na neki drugi nivo to vise nije onaj propali pokusaj koji su svi imali nakon Guardiole, ima eksplozivnosti... Ali, uvijek ima ali..Smatram da on NIJE trener za Barcelonu, kad god igraci padnu u formi on ih jednostavno ne moze dignuti iz tog sna, nema ideje, konstanto igra sa istom postavom, premalo rotira. Njegov odabir igraca u prijelaznom roku ne bi bas ni komentirao. Uglavnom je najveci problem taj sto on nema ikonu lidera, mislim da njega igraci ne dozivljaju kao neku motivaciju kao sto to rade igraci Reala prema Zidaneu. Ali kako bilo treba mu biti zahvalan i postovati ga jer po svemu gledajuci nece on nigdje. Ako cijela sezona propadne, mozda nesto i bude, ali tko ce ga zamjeniti? Vec su svi veliki treneri nasli klubove. Ancelotti u Bayernu. (to ce biti cudo, mislim da ce biti nezaustavljivi s njim). Klopp je u Liverpoolu. Conte u Chelseau. Jedino je Mou slobodan, njega ne bi ni u snu volio vidjet na klupi Barcelone a i sansa da se to ikada dogodi je ravna s time da Dinamo osvoji LP. Evo vi recite koga dovesti umjesto Lucha? Tko je to slobodan, mozda mi je nesto promaknulo? Ja bi najvise od svega volio kada bi momcad trenirao netko poput Kloppa ili Ancelottia, to su prave ikone koje imaju sve predispozicije koje su potrebne za vodjenje velike momcadi kao sto je Barcelona, neke od tih predispzoicija Enrique nema a ocigledno nece nikada ni imati.

Barcelona je poznata po tome sto zadrzava igrace u klubu, cisto sumnjam da ce biti neko ciscenje. Jedini koji moraju i trebaju otici su Arda i Alves i onda sa njima ostatak druzine koji su nepotrebni.

Odavno ja govorim da nama treba sredina. Iniesta nije isti niti ce ikada vise biti, moze on bljesnuti na dvije,tri utakmice ali vecina toga je samo sjena stare legende. On ce isto polako stopama Xavia, ma da mislim da ce igrati jos koju godinu ali vec polako treba alternativa za njega. Raketa je dobar kada igra s dobro podkovanim igracem kraj sebe, ne vjerujem da ce on negdje jedino ako ne dodje novi trener.

Ali eto opet, koga onda mi imamo u vezi? Legendu koja polako posustaje i covjeka od 30 godina koji je doveden za isto toliko miliona. Nikada mi se Turan nije svidjao, nikada i jednostavno nije za Barcelonu. Raketu necu spominjat jer je ok za sada. Malom Robertu ne vjerujem, moze igrati ako ode Raketa ali ovako da nam on nosi sredinu? Ne. Treba nam klasa.

Onaj koga bi ja volio vidjeti u sredini Barcelone je Pogba, cesto ga pratim, odlicno podkovan igrac.. Inteligencija, precizan pas, nevjerovatno jak u duelu i jos ima momenata kada je u stanju naredat par igraca..Znaci moze povuci i to jakoo dobro, o udarcu necu ni pricati. Takav nama treba, jos je dosta visok sto bi napokon bilo osvjezenje za Barcu koja ima dosta male igrace. Tu su jos Koke,Verratti i Pjanic koji je velika zelja naseg trenera. Ja bi osobno najvise volio vidjeti Pogbu u dresu Barcelone a ako je to nemoguce postoje Verratti ili Koke, Pjanica jednog vec imamo.

Da budemo realni, treba nam svijeze krvi, nikakvi starci koji su na izlazu karijere! Dva maldja stopera i jedan vezni koji po mogucnosti nema 30 vec 20,25. Napadac ce doci vjerovatno neki stariji sto je dobro i nije. To je problem uprave, dovode nekoga ko je na izlasku karijere to nama ne treba, nadam se da ce se ovo ljeto protegnuti, stvarno se nadam. Mahrez bi bio dobar ali gledajuci potrebu sredine i stopera on uopce nije nuzan vec bi samo dobro dosao jos je pitanje sa koliko novca ce uprava rasplogati na ljeto. Najbitnije za ovu momcad je da se kupi netko tipa Pogba/Verratti/Koke a onda sve ostalo.

Realno, najbolje bi bilo nesto tipa : Pogba,Hummels,Stones,Nolito. Ubrojio sam Pogbu u slucaju da uprava bude kupovala veznog igraca, mislim da je on tu neki favorit. Naravno da bi bolje bilo Mahreza umjesto Nolita ali pita se budzet, mogu doci 2 igraca a moze ih doci 5. Zavisi koga cemo prodati. Vidjet cemo.

Evo sta bi mogli vidjeti na ljeto, dvoje,troje od navednih bi mogli zavristi u dresu Barcelone :

| Pogba/Koke/Verratti/Pjanic | Hummels/Stones/Laporte/Marquinhos | Aurier/Alaba | Mahrez/Nolito/Aduriz/Gameiro |

11 godina
odjavljen
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo, opet vi igrate Football manager pa bi samo kupovali i prodavali. Znači, dok je sve bilo odlično i trpali po par komada svaku utakmicu onda su bili najbolji, Messi najbolji svih vremena, Neymar budući broj jedan i Suarez stroj za golove i Alba najbolji lijevi bočni. Nikoga nije trebalo prodavati. Sad odjednom nitko više ne valja, sve treba rasprodati i zamijeniti Pogbama, Drogbama i Mog k**** bama, dajte molim Vas.

Možemo nagađati što se to događa, ali uz očiti pad forme, ovdje izlazi na vidjelo i nedostatak taktike i komunikacije između trenera i igrača. Godinama govorim, u ovakvim velikim klubovima trener ne može biti samo jedna fotogenična figura. To su vrhunski igrači koje ne može trener naučiti neke poteze i vještine, oni su talentirani i već znaju sve živo i neživo. trener mora znati raditi sa zvijezdama imati enormne taktičke, komunikacijske i motivacijske vještine, razumjeti se sa igračima igrači mu moraju bezuvjetno vjerovati i biti uvjereni od strane trenera da je to ona ispravna stvar i taktika, kako se inače kaže 'prodati priču'. A smijali se mi kada je Pepac nabrijavao ekipu sa Gladijatorom.

Ovako sad, kako Enrique vodi ekipu, isto tako možemo sjediti i ja i ti i pričati njima; da nas ne hebu ni 5%. Lako je biti kapetan broda kada je mirno more i na pravom kursu. Tako ja sad vidim Enriquea. Ako je ovdje problem na psihičkoj i mentalnoj bazi, najbolje da si takva institucija ne može priuštiti stručno osoblje.

Što se tiče igračkog kadra, mene smeta samo jedno; zašto svaki veliki klub ima jaku dugačku klupu, a Barcelona nema niti jednu kvalitetnu zamjenu za prvih 11? Možda zato što su Barcinih 11 nezamjenjivi, njih se ne smije preseliti na klupu niti kad su u lošoj formi ili lakše ozlijeđeni? Pojedinci su veći od samog kluba?

Pod pretpostavkom da ja sad pišem gluposti; vjerujete da Atletico Madrid ima duplo bolju i jaču ekipu od Barcelonine? Teško. Ali zapitajte se samo jedno; što to Diego Simeone govori svojim igračima da oni doslovno ginu na terenu i pretrče 12 km više od Blaugrane, da se u startu ne useru od straha protiv jedne od najboljih ekipa današnjice, ne osjećajući se lošijima i manje vrijednima koji nemaju ni 2% realne šanse protiv ovakvih bogova nogometa. Znači oni imaju motiva pobjeđivati i osvajati naslove, a Barcelona više nema?

Nemojte zahebavat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 22:21 (Dante05).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Umor, nesreća,puno utakmica,slaba klupa, jako težal raspored zadnjih mjsec dana...Kad se tu doda promašivanje praznih branki 1v1 a protivnik zabija iz svakog pokušaja onda dboiješ to...

Boljeg trenera za ovaj stil igre nemamo niti će ga se mjenjati i da ne osovje ništa.Mislim da nam fale 2 kvalitetna igrača u obrani, jedan u sredini i 2 u napadu.Iskeširati dobru lovu za stopera a ostalo popuniti kako se može jer ko god dode neemože izbacitii nikog od počćetnih 11-

15 godina
FC Barcelona

Meni je nepojmljivo da ljudi stavljaju pod upitnik želju za pobjedom kod igrača, posebno nako sinoćnje utakmice. Vidjelo se na njima da su dali sve od sebe i koliko ih je poraz taknuo poslije utakmice.

Ali neke stvari nisu pod njihovom kontrolom. Najvažniji igrači Barcelone (Messi, Suarez, Neymar, Iniesta, Busquets, Pique) doslovno jedva da mogu hodati od umora jer je Barcina klupa čisti prosjek i nema ih tko zamijeniti. Ti igrači su čitavu sezonu igrali bez predaha.
Utakmica sinoć najbolji je primjer. Gubiš 2-1 kod kuće u važnoj utakmici i ne napraviš niti jednu zamjenu jer nemaš nikakvih rješenja na klupi. Arda je doveden upravo da pojača tu rotaciju u ekipi, a nije pokazao ništa dosad nažalost.

Alba igra očajno čitavu sezonu jer: 1) nema ga tko zamijeniti i 2) nema nikakvu konkurenciju u ekipi na svojoj poziciji pa se opustio.
A klub se samo tako rješio najperspektivnijeg talenta u La Masiji upravo na toj poziciji (Grimaldo) i produžio ugovor Adrianu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 22:08 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

To ti je to. Niti jedna ekipa i niti jedan igrač ne mogu tijekom cijele sezone imati i održati visoku formu, to nisam nikada nigdje vidio, jednostavno u nekom trenutku MORAJU pasti i zato je važno imati što adekvatnije zamjene, što zbog takvih, što iz taktičkih razloga; za svaku poziciju. Jednostavno su se olako riješili nekih igrača pod izgovorom da su prevelike zvijezde da bi sjedili na klupi ili premladi pa da neće napredovati.

Ekipa sada izgleda kao potrošena tuba zubne paste gdje (pet kola do kraja) treba još 5 puta oprati zube, a na četkicu jedva da se može istisnuti još jedanput. Eto da se osvrnem na Real, toliko osporavani Isco i James koliko ja znam trenutno nisu prvih 11, a zadnju utakmicu su bili ponajbolji i praktički rješavaju utakmicu. Hoće li Barcina klupa prohujati La Corunom? Siguuurno. Dodirnuti će travu ko ja na Nou campu na maturalcu. Rukom.

15 godina
FC Barcelona
Barca bi trebala ozbiljno razmisliti o dovođenju Mustafia iz Valencije. Trebao bi biti dosta jeftiniji od Laportea i Marquinnhosa, a zbilja je odličan igrač i dosta mlad. Također, definitvno trebaju dovesti lijevog bočnog, bar da pojača konkurenciju Albi. Gaya je odličan igrač, ili Moreno iz Liverpoola.
Vratiti Denisa Suareza iz Villarreala za sitniš jer se pokazao kao odličan igrač i pokriva više pozicija. Dovesti Gameira ili Nolita kao zamjenu za MSN i to bi trebalo biti dosta za sljedeču sezonu.

Naravno, bilo bi dobro rješiti se igrača koji ovoj ekipi više ne pomažu u ničemu. Adriano, Douglas, Mathieu ili Vermaelen (jedan od njih dvojice). Bartra će vjerojatno i sam zatražiti transfer.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

O cemu vi pricate, kakve prodaje igraca, kakve gluposti pisete. Zvucite ko oni BBB-ovci koji svako malo zele smjenu Mamica. Prije svega, Barca je u krizi je, naravno i to dobro, ali zasto cuđenje tomu? Svi su oni ljudi i kad tad netko ulazi u krizu, makar se radilo o velikim profesionalcima. Ono kaj se dogodilo Barci je preveliko samopouzdanje i to ih je na kraju kostalo, jer ipak je nekako lakse kada moras hvatati protivnike/rezultat, nego kada ga moras cuvati. Ali pocnimo od pocetka sezone odnosno superkupa, Barca je primila 4 komada, oko osvojili su naslov ali 4 komada, zatim su izgubili od Bilbao-a i opet primili 4 komada? Onda su krenuli dobro i nastavili su tako ic sve do prije par utakmica. Naravno, svi su ocekivali dominaciju, ali lako je vama pricati iz svog stloca/fotelje, a druga stvar je to na terenu. A i između ostaloga, Barcu muce i problemi pojedinih igraca van terena i to naravno utjece na njih. Nekako imam osjecaj da Barci ipak leze bolje neparne godine, 2009., 2011., 2015. Kaj se tice trenera tu nema nikakve filozofije i moze se slobodno reci da s ovakvom momcadi mi ne znamo da li je Lucho dobar trener, bio je u Romi i tamo se nije dokazao, tako da bi zakljucak mogao biti da i nije neki trener. S ovakvom igrom Barce trener zapravo samo odabire 11 igraca koji zapocinju utakmicu jer ipak imas jednog Messia, Iniestu, pa i sada vec bivsi Xavi, koji su doprinosili taktici momcadi. S druge strane nije to kao Pep koji je stvarno stvorio Barcu koja je dominirala, jer i ova danas Barca je ipak ostavstina Pepa samo su se promjenili neki igraci. Druga stvar, prodaja Messija je jedna velika glupost za koju mi nije jasno kako to mozete pisati, a i Iniesta isto. Messi je igrac kojeg ne mozes zamjeniti, on ce ako treba sam rjesiti utakmicu, on je sada trenutno samo u krizi i to je sve normalna stvar, vi ocekujete da ce jedna momcad vladati nogometom 5 godina na isti nacin, a to je nemoguce jer ipak se nesto pita i druge momcadi. Ako nekog igraca treba prodati to je Neymar, iako fantastican igrac, malo i precjenjen kaj se tice financija jedna Douglas Costa je po meni igrac koji bi se bolje uklopio u igru Barcu. A i Neymar nece osvojit zlatnu loptu jos dugo sve dok Ronaldo i Messi igraju, a i s time da i drugi igraci trenutno imaju puno bolju formu nego Brazilac. Meni je zao kao navijacu Barcu da smo ostali bez Lige prvaka, da sada i prvenstvo visi, ali ides dalje i cekas bolje vremena jer si ipak navijac Barce, a ne jedan okorjeli kladionicar kojeg samo zanima rezultat i hendikep protiv drugih momcadi...
Pep je izjavo ''Barcelona je najbolja momcad desetljeca, a Atletico ju je izbaco dvaput..''

artuditu
11 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

O cemu vi pricate, kakve prodaje igraca, kakve gluposti pisete. Zvucite ko oni BBB-ovci koji svako malo zele smjenu Mamica. Prije svega, Barca je u krizi je, naravno i to dobro, ali zasto cuđenje tomu? Svi su oni ljudi i kad tad netko ulazi u krizu, makar se radilo o velikim profesionalcima. Ono kaj se dogodilo Barci je preveliko samopouzdanje i to ih je na kraju kostalo, jer ipak je nekako lakse kada moras hvatati protivnike/rezultat, nego kada ga moras cuvati. Ali pocnimo od pocetka sezone odnosno superkupa, Barca je primila 4 komada, oko osvojili su naslov ali 4 komada, zatim su izgubili od Bilbao-a i opet primili 4 komada? Onda su krenuli dobro i nastavili su tako ic sve do prije par utakmica. Naravno, svi su ocekivali dominaciju, ali lako je vama pricati iz svog stloca/fotelje, a druga stvar je to na terenu. A i između ostaloga, Barcu muce i problemi pojedinih igraca van terena i to naravno utjece na njih. Nekako imam osjecaj da Barci ipak leze bolje neparne godine, 2009., 2011., 2015. Kaj se tice trenera tu nema nikakve filozofije i moze se slobodno reci da s ovakvom momcadi mi ne znamo da li je Lucho dobar trener, bio je u Romi i tamo se nije dokazao, tako da bi zakljucak mogao biti da i nije neki trener. S ovakvom igrom Barce trener zapravo samo odabire 11 igraca koji zapocinju utakmicu jer ipak imas jednog Messia, Iniestu, pa i sada vec bivsi Xavi, koji su doprinosili taktici momcadi. S druge strane nije to kao Pep koji je stvarno stvorio Barcu koja je dominirala, jer i ova danas Barca je ipak ostavstina Pepa samo su se promjenili neki igraci. Druga stvar, prodaja Messija je jedna velika glupost za koju mi nije jasno kako to mozete pisati, a i Iniesta isto. Messi je igrac kojeg ne mozes zamjeniti, on ce ako treba sam rjesiti utakmicu, on je sada trenutno samo u krizi i to je sve normalna stvar, vi ocekujete da ce jedna momcad vladati nogometom 5 godina na isti nacin, a to je nemoguce jer ipak se nesto pita i druge momcadi. Ako nekog igraca treba prodati to je Neymar, iako fantastican igrac, malo i precjenjen kaj se tice financija jedna Douglas Costa je po meni igrac koji bi se bolje uklopio u igru Barcu. A i Neymar nece osvojit zlatnu loptu jos dugo sve dok Ronaldo i Messi igraju, a i s time da i drugi igraci trenutno imaju puno bolju formu nego Brazilac. Meni je zao kao navijacu Barcu da smo ostali bez Lige prvaka, da sada i prvenstvo visi, ali ides dalje i cekas bolje vremena jer si ipak navijac Barce, a ne jedan okorjeli kladionicar kojeg samo zanima rezultat i hendikep protiv drugih momcadi...
Pep je izjavo ''Barcelona je najbolja momcad desetljeca, a Atletico ju je izbaco dvaput..''

Slazem se da nisam za prodaju messia, zapravo nisam za prodaju nikoga iz MSN trojca.
 Kazes messi je u krizi, sto samo po sebi je ok, svaki igrac upadne u krizu forme. Ali kako nazvati
 njegovo setanje po terenu, njegovu bezvoljnu igru koju dosta cesto pokazuje. Kao da ga boli briga.
 Kad igrac pretrci toliko malo kao messi i kad se to ponavlja, onda se treba zapitati zasto.
 Kolika odgovornost lezi na treneru sto nema ideju sto uciniti u ovakoj situaciji ili sto radi iste greske i slicno,
 rekao bih poprilicna. Nisam za prodaju nikoga iz MSN trojca, ali sam za dovodenje trenera koji 
 ce donjeti svjezi pogled i unijeti neke novosti, koji ce imati plan B kako u taktici tako i u transferima i slicno.
 Za sada Lucho ne izgleda kao da zna kako i sta poduzeti. Nadam se da ce se nesto poduzeti kako bi ipak
 osvojili prvenstvo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice