FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.857.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
el.šef kaže...

Bravo, Alves, Bartra, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic, Neymar, Suarez, Messi. 

Pique ima karton? Vidim da ga nema ni na klupi.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, dobio ga je protiv Valencije, ovo je must win za prvenstvo, idemoooooooooooooooooo

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina

Da. Steta, vidjet cemo sad Bartru nakon dosta vremena, nadam se da nece nesto zajebat.

Je li ima tko stream od onog SportKlub di su nasi komentatori ili Srpski?

11 godina
odjavljen
el.šef kaže...

Da. Steta, vidjet cemo sad Bartru nakon dosta vremena, nadam se da nece nesto zajebat.

Je li ima tko stream od onog SportKlub di su nasi komentatori ili Srpski?

http://www.sport247.live/en/player/57174a6936095788009171/2/130/5717c1bcd76aa/DeportivoLaCoruna-Barcelona/768/432

10 godina

Hvala care

13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
Pero Dinamit kaže...

Vidi se da svi igrate nogomet ako ništa 

....

Ajde sad obojica uzmite broj pretrčanih kilometara čak i kad je Barca osvajala sve živo i baš me zanima hoće li biti velika razlika. Ustvari znam da neće. Igrači Barce nisu sprinteri, to tako ne funkcionira u njihovu sistemu. Možda jedini igrač koji baš trči više od prosjeka je Rakitić. To ne znači da su ostali igrači loši, samo su drugačiji. 

Nogomet se prije svega igra glavom.

Ma sve to stoji. To je funkcioniralo sve dok ekipe nisu pocele igrati agresivnije i zatvorenije protiv Barce. Kad su se ekipe zaletavale protiv Barce ovi su odigrali ševu sa svakom malo slabijom ekipom. 

Problem je sta Barcina igra u zadnjih par kola izgleda previse staticno, lopta ide u krug ali nista konkretno od toga osim kad Messi ili Neymar odu u neki solo prodor pa naprave visak. Svaki hebeni put kad Rakitic izade van cijeli vezni red ispada koda nikog nema, da nema Busquetsa koji inteligentno zatvara prostor ove zadnje tekme bi izgledale katastrofa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ajmooooooooooooo

16 godina
Obrana je užaš, ispadaju svaki put.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakve akcije, milina, puni samo

10 godina
FC Barcelona

Za sada napad vrlo dobro funkcionira ali obrana i dalje steka..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo da sad ne stanu,s obzirom na igru obrane malo je 2 gola,idemo se napuniti samopouzdanjem...Real isto igra tešku utakmicu danas,vidjet ćemo,možda se i oni oskliznu

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta sukija, majko mila....

17 godina

Vratila se kemija ajde...ali ne bi ovako mogli igrati protiv Atletica opet...dosta je rijedak u obrani Deportivo, ali jako mi je drago za samopouzdanje i približavanju osvajanja lige i kupa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 21:12 (Mitch).
13 godina
protjeran
Molio bih one koji su htjeli prodati messija,suareza i neymara da sute.
13 godina
protjeran
Molio bih one koji su htjeli prodati messija,suareza i neymara da sute.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onaj loši period je prošao i evo nas natrag, magija, mlina što rade na terenu, suki na 30 golova sa par tekmi manje od ronalda koji ima gol više, ajmo suki još jedannnn

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 21:22 (Tommy_123).
10 godina
ks95hr kaže...
Pero Dinamit kaže...

Mi kada igramo mali nogomet oni koji ga ne znaju baš najbolje uglavnom trče kao muhe bez glave jer se uglavnom loše postave ili tako nadoknađuju nedostatak kvalitete. Oni koji ga bolje igraju jednostavno se manje troše jer se bolje postave i tako štede energiju. Tako je i kod velikog nogometa, uglavnom.

Vecu glupost nisam dugo procitao. Mozda vi igrate neki poljski mali nogomet. Ali kad se igra ozbiljan mali nogomet ili trcis koliko mozes ili gubis. Osim ako usporedujes natjecateljske utakmice i kvartovsko setkaranje. To je onda druga vrsta gluposti.

Veliki nogomet vec pruza priliku da se igrac prosece. Ali setkaras se koliko ti protivnik omogucava. Las Palmas mozes pobijediti uz setkaranje. Ali Real Sociedad i pogotovo Atletico Madrid su opasniji protivnici. Kad kazemo da njihovi igraci nemaju individualnu kvalitetu to ne znaci da ne znaju igrati nogomet. Svi oni igraju odlicno, neki vise odlicno, neki manje odlicno, ali trka je ono sto cini razliku na toj razini. 

antimadridista 0:1 ostali

Pero je očito mislio na stolni nogomet.

17 godina
FC Barcelona

Zbilja igra fenomenalno, samo hebiga kasno Marko na kosovo stize... :D

Ali obrana je MUST....hebes veznjake itd., obranu skroz rekonstruirat, Masche je jedina konstanta ove sezone u tom redu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Neymar je još uvijek najgori. Previše vuče loptu u sredinu i vraća je nazad, pored 4 igrača nema prolazka.
10 godina
FC Barcelona

Poveo i Atletico... Nakon 59km trke u prvih 40min, morao je pasti gol.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sprdanje :D

17 godina
matrix777 kaže...

Tragikomično.

Rađe bih da Real osvoji LP nego oni iskreno.

Protiv Bilbaa oni igraju bunker s 40% posjeda, 1 šansa 1 gol.

Ako je to nogomet ljudi moji...

16 godina
Napokon! Sad mi je srce na mjestu. I Neymar je zabio.
10 godina
Mitch kaže...
matrix777 kaže...

Tragikomično.

Rađe bih da Real osvoji LP nego oni iskreno.

Protiv Bilbaa oni igraju bunker s 40% posjeda, 1 šansa 1 gol.

Ako je to nogomet ljudi moji...

Bilbao nije Deportivo kompa.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Presveti trojac je zabio, ajmo suki još dva, ima vremenaaaa

17 godina
matrix777 kaže...

Kakve to veze ima? Koji polufinalist LP igra bunker protiv 5. plasirane momčadi Primere koja nije vidjela dalje od četvrtfinala EL?

10 godina
Mitch kaže...
matrix777 kaže...

Kakve to veze ima? Koji polufinalist LP igra bunker protiv 5. plasirane momčadi Primere koja nije vidjela dalje od četvrtfinala EL?

Gledaj večeras drugog polufinalista Reala protiv Vilareala, mislim da se neće lijepo provesti. Pričaš gluposti. Ne igaju bunker jer žele. Zar je čudno da Bilbao doma dominira posjedom lopte? Zelen si.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 21:46 (matrix777).
16 godina
Sva sreća pa niko ne shvaća ozbiljno ove provokatore tako zvane navijače reala.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Točno ovo im je trebalo,jedna visoka pobjeda da se vrati sampouzdanje,ponajprije trojcu prema naprijed,koji je odigrao odlično...na papiru bi se reklo da je to bilo briljantno,prema naprijed jest,dok je obrana malo škripila,treba to još malo popraviti i ovakvim ritmom osvojiti Primeru

10 godina
x18x05x kaže...
Sva sreća pa niko ne shvaća ozbiljno ove provokatore tako zvane navijače reala.

PA to jedino može biti Mitch. On je ušao u raspravu jer sam ja rekao da i Atletico vodi, pošto ima isto bodova kao Barca. Ali reče čovjek da je to tragokomično bla bla.. Jbg, tragokomično je i da Valencija dere famozni MSN.

Ako si po tome zaključio da sam Realovac, onda si kupi kužilicu u Mađarskoj, jer ti je IQ u debelom minusu sinko.

Pri onome sam mislio da se Real neće dobro provesti. Rekoh već, da ti je IQ na prirodnoj razini, shvatio bi da sam mislio na Real.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 21:54 (matrix777).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice