Bravo, Alves, Bartra, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic, Neymar, Suarez, Messi.
Pique ima karton? Vidim da ga nema ni na klupi.
Bravo, Alves, Bartra, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic, Neymar, Suarez, Messi.
Pique ima karton? Vidim da ga nema ni na klupi.
Da, dobio ga je protiv Valencije, ovo je must win za prvenstvo, idemoooooooooooooooooo
Da. Steta, vidjet cemo sad Bartru nakon dosta vremena, nadam se da nece nesto zajebat.
Je li ima tko stream od onog SportKlub di su nasi komentatori ili Srpski?
Da. Steta, vidjet cemo sad Bartru nakon dosta vremena, nadam se da nece nesto zajebat.
Je li ima tko stream od onog SportKlub di su nasi komentatori ili Srpski?
http://www.sport247.live/en/player/57174a6936095788009171/2/130/5717c1bcd76aa/DeportivoLaCoruna-Barcelona/768/432
Hvala care
Vidi se da svi igrate nogomet ako ništa 
....
Ajde sad obojica uzmite broj pretrčanih kilometara čak i kad je Barca osvajala sve živo i baš me zanima hoće li biti velika razlika. Ustvari znam da neće. Igrači Barce nisu sprinteri, to tako ne funkcionira u njihovu sistemu. Možda jedini igrač koji baš trči više od prosjeka je Rakitić. To ne znači da su ostali igrači loši, samo su drugačiji.
Nogomet se prije svega igra glavom.
Ma sve to stoji. To je funkcioniralo sve dok ekipe nisu pocele igrati agresivnije i zatvorenije protiv Barce. Kad su se ekipe zaletavale protiv Barce ovi su odigrali ševu sa svakom malo slabijom ekipom.
Problem je sta Barcina igra u zadnjih par kola izgleda previse staticno, lopta ide u krug ali nista konkretno od toga osim kad Messi ili Neymar odu u neki solo prodor pa naprave visak. Svaki hebeni put kad Rakitic izade van cijeli vezni red ispada koda nikog nema, da nema Busquetsa koji inteligentno zatvara prostor ove zadnje tekme bi izgledale katastrofa.
Sukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ajmooooooooooooo
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Kakve akcije, milina, puni samo
Za sada napad vrlo dobro funkcionira ali obrana i dalje steka..
Samo da sad ne stanu,s obzirom na igru obrane malo je 2 gola,idemo se napuniti samopouzdanjem...Real isto igra tešku utakmicu danas,vidjet ćemo,možda se i oni oskliznu
Kakva lopta sukija, majko mila....
Vratila se kemija ajde...ali ne bi ovako mogli igrati protiv Atletica opet...dosta je rijedak u obrani Deportivo, ali jako mi je drago za samopouzdanje i približavanju osvajanja lige i kupa.
Onaj loši period je prošao i evo nas natrag, magija, mlina što rade na terenu, suki na 30 golova sa par tekmi manje od ronalda koji ima gol više, ajmo suki još jedannnn
Mi kada igramo mali nogomet oni koji ga ne znaju baš najbolje uglavnom trče kao muhe bez glave jer se uglavnom loše postave ili tako nadoknađuju nedostatak kvalitete. Oni koji ga bolje igraju jednostavno se manje troše jer se bolje postave i tako štede energiju. Tako je i kod velikog nogometa, uglavnom.
Vecu glupost nisam dugo procitao. Mozda vi igrate neki poljski mali nogomet. Ali kad se igra ozbiljan mali nogomet ili trcis koliko mozes ili gubis. Osim ako usporedujes natjecateljske utakmice i kvartovsko setkaranje. To je onda druga vrsta gluposti.
Veliki nogomet vec pruza priliku da se igrac prosece. Ali setkaras se koliko ti protivnik omogucava. Las Palmas mozes pobijediti uz setkaranje. Ali Real Sociedad i pogotovo Atletico Madrid su opasniji protivnici. Kad kazemo da njihovi igraci nemaju individualnu kvalitetu to ne znaci da ne znaju igrati nogomet. Svi oni igraju odlicno, neki vise odlicno, neki manje odlicno, ali trka je ono sto cini razliku na toj razini.
antimadridista 0:1 ostali
Pero je očito mislio na stolni nogomet.
Zbilja igra fenomenalno, samo hebiga kasno Marko na kosovo stize... :D
Ali obrana je MUST....hebes veznjake itd., obranu skroz rekonstruirat, Masche je jedina konstanta ove sezone u tom redu.
Poveo i Atletico... Nakon 59km trke u prvih 40min, morao je pasti gol.
Sprdanje :D
Tragikomično.
Rađe bih da Real osvoji LP nego oni iskreno.
Protiv Bilbaa oni igraju bunker s 40% posjeda, 1 šansa 1 gol.
Ako je to nogomet ljudi moji...
Tragikomično.
Rađe bih da Real osvoji LP nego oni iskreno.
Protiv Bilbaa oni igraju bunker s 40% posjeda, 1 šansa 1 gol.
Ako je to nogomet ljudi moji...
Bilbao nije Deportivo kompa.
Presveti trojac je zabio, ajmo suki još dva, ima vremenaaaa
Kakve to veze ima? Koji polufinalist LP igra bunker protiv 5. plasirane momčadi Primere koja nije vidjela dalje od četvrtfinala EL?
Kakve to veze ima? Koji polufinalist LP igra bunker protiv 5. plasirane momčadi Primere koja nije vidjela dalje od četvrtfinala EL?
Gledaj večeras drugog polufinalista Reala protiv Vilareala, mislim da se neće lijepo provesti. Pričaš gluposti. Ne igaju bunker jer žele. Zar je čudno da Bilbao doma dominira posjedom lopte? Zelen si.
Točno ovo im je trebalo,jedna visoka pobjeda da se vrati sampouzdanje,ponajprije trojcu prema naprijed,koji je odigrao odlično...na papiru bi se reklo da je to bilo briljantno,prema naprijed jest,dok je obrana malo škripila,treba to još malo popraviti i ovakvim ritmom osvojiti Primeru
PA to jedino može biti Mitch. On je ušao u raspravu jer sam ja rekao da i Atletico vodi, pošto ima isto bodova kao Barca. Ali reče čovjek da je to tragokomično bla bla.. Jbg, tragokomično je i da Valencija dere famozni MSN.
Ako si po tome zaključio da sam Realovac, onda si kupi kužilicu u Mađarskoj, jer ti je IQ u debelom minusu sinko.
Pri onome sam mislio da se Real neće dobro provesti. Rekoh već, da ti je IQ na prirodnoj razini, shvatio bi da sam mislio na Real.