Zivčira me kod Neymara ta sebičnost i driblinzi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos jednom se pokazuje da NEMAMO kvalitetne zamjene u sredini, kad vidim u
zadnjih nekoliko utakmica koliko Iniesta losih lopti dodaje, onda mi sve jasno.
Ovo bi mogla biti jedna sezona koja ce obiljeziti povijest kad je jedna ekipa 10 bodova prednosti
prosula na sam kraj prvensta i ostala bez icega.... Strasno...
Ma sudci su danas bili odlicni, nema se sta izvlaciti na takve gluposti, jednostavno smo strasno pali u formi. Ako ovako nastave nista od prvenstva. Šta se to dogodili u momcadi da su ovako pali u formi??
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Smijali se Benitezu i Realu, a nama baš na kraju sezone ista stvar.
E moj Pep kakvo si sranje odlaskom napravio...tri promjene igre u 5 godina, niti jedan pravi stoper nakon Puyola...
I sad mogu opet zapocet pricu kako je Suarez visak, za njega se moglo dovest u tom trenutku puno bitniji Stones/Laporte i solidna mlada devetka.
Napad osvaja tekme, obrana naslove
Momci, ne budite tužni, preselimo se u "real madrid" temu, tamo je veselije...
Dakle ovako. Po meni je najveci krivac Lucho. Naravno nekako sve pocinje i zav rsava sa trenerom. Zasto.
Vec dosta vremena se barca provlacila i pobjedivala iako to nije izgledalo dobro. Onda sse ovdje pisalo kako
Barca igra tek toliko koliko im je potrebno da pobjede, sto je kao odlika velikih ekipa. A onda vodis protiv
Villareala 2:0, pa odigras 2:2, pa >vodis protiv Reala 1:0 pa odigras ko pickice i izgubis 2:1.
Barca je prkosila sreci, sreca ih je odlucila kazniti i nabila na onu stvar. Kada nismo znali iskoristiti
Villareal i Real, a onda je sve krenulo nizbrdo. Poraz, za porazom. I mozemo traziti milijune razloga,
cinjenica je da Lucho jednostavno ne zna sta radiu. On nema pojma, sta da napravi da trgne ovu ekipu
iz krize. Iz utakmicu u utakmicu mi iste greske radimo, mi igramo nikako, i lucho i dalje ne zna
sto bi. Po meni pravi ispit trenerrovih kvaliteta je upravop ovakve situacije kada upadne momcad u krizu, pa
trebas naci izlaz, a lucho ocito ne zna i ne moze.
Prosle sezone smo takoder upali u krizu, ali tada smo imali jednog XAVIA koji je kao kapietn ocito JAKO
pomogao Luchu da sredi ekipu i izvuce izt krize. Sada njega nema, a lucho izgleda pogubljen, a Barca
kao ekipa koja se bori za opstanak. Sramota, jadno..... Mozda bio nam bilop bolje traziti drugog trenera.
Ne zato sto bi Barca mogla ostati bez trofeja, vec zatop sto lucho izgleda izgubljen kao da se naso u zemlji cudesa...
Uci u zavrsnicu prvenstva sa 10 bodova prednosti nad drugim, sa titulom glavnog favorita lige prvaka,
a onda sve prospes i dobijes KU**C u guzu.. Sramota.
Nadam se da ce se nesto trgnuti, da ce uspiti iducu pobjediti, ali ovo je JAKO, JAKO zabrinjavajuce.
Ako je Valencia dobila, dobit će i Sevilla u kupu. Logično.
treba bandu izvest pred boixus nois-e da im se počnu trest gaće od prijetnji
Samo ću reć svaka čast MASCHERANU najpožrtovniji igrač Barce još od Puyola,svaku tekmu 120% daje od sebe,čovjek zaslužuje kapetansku traku,Iniesta je 0 što se toga tiče...svi ostali jedna velika SRAMOTA,fuj
Salu na stranu, ali alba, neymar i suarez katastrofa... Neymar usporio igru svaki put danas, alba osim brzine totalno tehnicki nepotkovan, a suarez sta sve moze zabit to moze i fulat i koji je isto tako tehnicki za ku***, zato je meni benzema bolji, isto fula nemoguce ali isto tako i pogodi nemoguce, ali je zato puno bolji u prijemu lopte i kontroli...
Ako se netko kladio da će Messi dati počasni pogodak, dobio je okladu. Čestitke dobitniku.
Kakav Enrique?Po čemu je on kriv.??
Od 15 šansi večeras nisu mogli dati 2 gola.Nemamo nijednu kvalitetnu zamjenu na klupi ima 2 godine.Ako nekog treba posebno mitivirati i gladiti mu jaja da počne igrati onda nabijem taj klub na onu stvar.
Messi je postao ono što je Ronaldo bio Realu.Jedan običan uteg i ništa više.Pucao je 15 slobodnjaka u zadnje 3 utakmice pa da je bila branka od ragbija nebi pogodio.
Messi je glavni grač ove Barce i ako bnjega ne ide onda sve pada u vodu.Messi usporava igru Barce i zbog tog je Barca predvidiva pogtovo u fazi napada kad se zna da Alba,Neymar i iniest svaku loptu šalju na njega.
Neymar odkada su ga proglasili krivim nije ništa napravio.Ne može proći nikog 1 v1.Svaki potez mu se zna na pamet.
Rakitić u ovoj ekipi služi kao DMF koji je spor kao blato i pokušabva uhvatiti igrača koji pobjedne Messiju.A o njegovoj predstavi večeras i promašajima ne treba puno pričati.
Iniesta očigledno ne može više igrati na najvećem nivou.Ako vi mislite njega čuvati za jake utakmice 5-6 puta u sezoni pa da odigra 90 minuta i bude bez greške e to ne može.Očigledno je da je u takvom padu forme ima 3-4 godine da to nije isti igrač.
Busqets nkad se ne igra presing ne može uhvatiti mene dok sam na uredskoj stolici sa kotačama.
Mascherano je jedini igrač kojeg poštujem.Taj čovijek igra sa takvom borbenošću za Barcu i Argentinu da takvog nikad nećemo naći.
Alba je kao neki atletičar kad se našmrka pa uji po strani ko muha bez glave.
Pique je muka bog twitera a Sergi Roberto ni kirv ni dužan.
Poserem se na ovu ekipu i na klub ne zbog izgubljneih odova nego zato što se samo jedan ili dva od njih bore za klub.Ostali se boje poreza i pržuna dok su poneki kao Rakitić pukim slučajem u Barceloni.
Došlo je vrijeme smijene generacije i došlo je pitanje svih pitanja.Prodati Messija ili Neymara jer očito da će trebati veiliki remont u Barci na ljeto jer treba prodati minimalno 10 igrača bez pretjerivanja.
Sljedeći put La Coruna-Barcelona 20.04.2016 u 20:00, to moramo pobijediti, nadam se.
Ma po meni ne bi bilo loše ni ovog Enriquea odhebati na kraju sezone,pogotovo ako ništa ne osvoje,a ovakvom igrom sigurno neće,jer lik se izgubio zadnjih mjesec dana,toliko greški u zamjenama,početnim sastavima da je to strašno,lako biti trener kad ti momčad igra super,na prvi znak pada on ništa nije napravio evo već 5-6 utakmica zaredom,evo danas niti jedna jedina izmjena,,ekipa nezainteresirana,bez motivacije,a on mrtav hladan...što se tiče pojedinaca sve je rečeno barem 5 igrača ne zaslužuje više igrati u ovom klubu počevši od Alvesa,na njemu se još uvijek može dobro zaraditi...prodavati nekog od trojca prema naprijed bi bila najveća glupost,i Messi i Neymar imaju privatnih problema,i to se odražava na terenu,a Suarez nije tip igrača koji će nešto napraviti s loptom u nogama,njegovo je samo da posrema odbijance i ubačaje...ukratko,na ljeto veliki remont ekipe,da se mene pita počevši od trenera
Vardy i Payet umjesto Neymara i Suareza
Ma ne budite smiješni,kakvo prodavanje Messija,lik je zaslužan za 70% trofeja zadnjih 8-9 godina,trenutno nije u formi i to je to...isto vrijedi i za Neymara i Suareza...ako nekog treba prodavati krenuti od obrane,imamo previše pacijenata u momčadi
Messi danas rasturio, ali kad igra sa onakvim idiotima ne može sve sam
Da je po mome i promjeniti formaciju, dosadna je formacija 4-3-3.
Dobar je ovaj Pique
da...