FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.845.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
McBrain kaže...

al šta je onda sa sezonom do villareala (otprilike)? gazili su,MSN rasturo,ličilo je na nešto. Da su cijelu sezonu bili bzvz i vukli se ko sad reko bi ajde,jbg,ode sezona u k****,idemo dalje. Ali ovo je živi očaj. Jbg,treba bit realan. Samo se nadam da neće i ligu sj**** 

Napad je izgledao identično, preseljenje lopte sa stranu na stranu, širenje sredine da Messi može odigrat dupli pas s nekim, šut na gol iz 16erca i dvojica čekaju tap in. Samo što nitko u Primeri ne može igrati pressing kao Real, Sevilla, Atletico i Bilbao.

Za Fifa igrače, chemistry im se shebo. Nitko ne zna gdje će se tko nalazit napamet, prije su znali. Suarez krivo protrčava, Raketa i Messi igraju CM, Alves puca napamet po običaju.

Barca je igrala pressing bez lopte u trokut, tri igraca sa svake strane dodu na metar igracu s loptom i prate loptu, a ne igraca. Tako su je i uzimali, a zadnjih mjesec dana nije tako.

volio bi znati kaj oni imaju za reć na sve to.. šta pričaju u svlačioni,na treningu itd. nakon ovakvih ispljuvaka od igre..

Ayee!
16 godina
Messia izbacut van da se vidi da nitko nije sveta krava pa ce mozda pokrenit guzicu
17 godina

Još jedan problem je što Enrique ne prilagođava postavu momčadima, nego baš uvijek igra 4-3-3.

To je vjerojatno najgora postava za igrati protiv 4-4-2, kad se igra širi na krila. MORAŠ imati 2 krilna veznjaka koja rade solidnu defanzivnu tranziciju, a to je Raketa s desne strane, i Iniesta s lijeve.

Po meni nije trebao početi tekmu sa Suarezom, ako je već mislio braniti rezultat što je suludo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
neaktivan
Boli messija ona stvar barem nece lays cips kupovat za finale... I tu ce ustedit koji euro
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

GOTOVO JE GOTOVO!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina

Hahahah ovo je bilo tako smijesno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
FC Barcelona

0 trofeja kako je krenulo ove sezone, nakon svega što je bilo, eto kako se stvari okrenu

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
KiX777 kaže...

0 trofeja kako je krenulo ove sezone, nakon svega što je bilo, eto kako se stvari okrenu

Ma rađe bi 0 trofeja i kvale za Ligu prvaka nego 4 trofeja i mazanje očiju ovakvom igrom

13 godina
FC Barcelona

Lopovi, penal

17 godina
FC Barcelona

Haha, evo vam vaša Uefalona, čisti penal je ovo.

12 godina
Ko o kradi prica navijac barce hh
17 godina
toma20 kaže...
Ko o kradi prica navijac barce hh

Ma i nije krađa kako kriminalno igraju

10 godina
odjavljen
Realno do tog nedosuđenog penala nebi došlo da je iniesti dal zasluženi crveni kod penala
13 godina
KiX777 kaže...

Lopovi, penal

POkralo... neka. Nisu zasluzili prolaz nikako.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
Ajde bar je netko realan da je to bio igrac atletika dobio bi crveni
14 godina
FC Barcelona

ako je i bio to penal nisu ni zaslužili priliku za produžetke i eventualan prolaz.. sad se nadajmo da će bit atletico-real pa da se "pobiju",MOŽDA im to malo pomogne

Ayee!
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

13 godina
protjeran
Ono je bio penal,al svejedno nismo zasluzili prolaz.
17 godina
kbenzema kaže...
Realno do tog nedosuđenog penala nebi došlo da je iniesti dal zasluženi crveni kod penala

drito to, Atletico prošao više nego zasluženo, Barca nije ništa napravila, čak manje od ništa. MSN doslovno nije imao niti jednu priliku ili akciju, a sa takvom igrom se ne može u polufinale... čestitke Atleticu

13 godina
FC Barcelona

Čestitke Atletiku, neka odu do kraja i osvoje.

14 godina
Balvan8 kaže...
kbenzema kaže...

drito to, Atletico prošao više nego zasluženo, Barca nije ništa napravila, čak manje od ništa. MSN doslovno nije imao niti jednu priliku ili akciju, a sa takvom igrom se ne može u polufinale... čestitke Atleticu

iako organski ne podnosim atleticov način igre i želim im sve najgore s takvim "nogometom", pridružujem se čestitkama na zasluženom prolazu

Ayee!
15 godina

Pokrali, pokrali. Crveni Iniesti i crveni Suarezu.

16 godina
Neka ih bude sramota. Nije problem izgubiti, problem je igrati pičk*sto. Totalno ne gledljivo i vjerovatno najlošija utakmica u zadnjih 10 godina. U 11 dana 3 poraza, šta se njima desilo, meni to nije jasno.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Pokrali, pokrali. Crveni Iniesti i crveni Suarezu.

Mozda izgleda pretjerano al istina. Onaj 87 sudac na liniji kurca ne vidi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio je penal tj bila je ruka unutra ali jbg, nismo zaslužili, vukli su se kao mrtvi po terenu, ja mislim da je ter stegen više pretrčao od messija, na svaki duel oni samo gledaju igrača, nedaj Bože da se potrči i proba osvojit natrag lopta, veza ponovo kritična, msn kao da na tekmu nije došao, još će na kraju biti da smo sa onih 39 tekmi bez poraza uspjeli sve usrat, a prvenstvo i kup je pod velikim upitnikom. TUG, JAD I BIJEDA.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas mi se zgadio nogomet, mislim da me cijepilo da ne gledam sljedećih godinu dana, ovako lošu utakmicu na ovako velikoj razini, nisam gledao nikada. Više smo gledali cutscene tribina i replay jer se na terenu nije ništa događalo zbog anti nogometa.

10 godina
FC Barcelona

Barca aufiderzen!

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljudi kao što sam napisao nemamo za čim žaliti...

Ljudi su nas nadigrali i to je jedina istina.Atletico sa ovakvom igrom može izbaciti bilo koga.To je nogomet.

Jedan Koke i Saul su uništili Raktiiča i Iniestu.

Bome Arda Turan kad je ušao napravio je više od Rakete.

Neznam što da kažem za Messija stvarno nemam ni riječi.Čovjek se nije pojavio na utakmici , desna strana je stalno bila 1 v 2 za Atletico.

MSN potpuno bezopasan ali treba reći da im vezni red nije stvorio ni jednu jedinu šansu.

U ovakvim utakmicama ti treba nekakav visoki napadač samo da stoji u 16 metara i skače a takvog nemamo od 2012...Da se mi ovako branimp primili bi 3 gola. 

Treba reći da smo imali najteži ždrijeb, uvijek nam tako namjeste ali navikli smo na to.

Uz to danas nam ne sviraju penal...

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

What goes around, comes around. 

17 godina
Da mi je znati sta je MSN radio u južnoj Americi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice