R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
ajde barca, igraj.. sta drkate tu loptu bezidejno
ma barca igra previse pazljivo. boje se ici naprijed... treba krenuti
Očekivano, Barca ne može centar preći
Ne zasluzujemo proc.
Godin svaka čast, ovakvo bacanje nisam vidio u životu
Pravi navijač, bravo!
Baš si karakter, nemoj više niti navijat za nju.
Ako ispadnemo nammo za čim žaliti..Ništa nismo napravili dosada...
Katastrofa, nema nikakve igre, samo nas čudo može spasiti.
Enrique jedini trener u Ligi prvaka koji ispada iz natjecanja, a da se naslanja komotno na kucicu ili sjedi u njoj
EDIT - spasit ce nas bljesak duplog pasa Neymara/Suareza/Inieste/Messija (odaberi dvoje) ili tap in Rakete nakon 1/28 uspjesnog ubacaja Alvesa
Ajde razumijem da je Atletico bolja momčad ali toliko bolja da Barcelona izgleda kao ekipa sa dna ljestvice koja ne može ni centar proći,e to je žalosno...mislim da ovdje nemamo više šta očekivati,a iskreno ovakav ishod sam i iščekivao jer tko god govorio da Barca nije u krizi,igra da ne valja,je slijep...MSN totalno bezopasan,mislim da je Messi mislima oko onog "Panama" slučaja,boji se hoće li u zatvor,nema ga na utakmici,ništa bolji ni Suarez jedino Neymar uputio jedini udarac...đaba nam svi mogući i nemogući rekordi tokom sezone kad su pali u zadnjih par utakmica kad je najbitnije,sve je došlo sada na naplatu...svaka čast Atleticu mislim da bi ove godine mogli do kraja
Ništa ljudi...I da primimo još jedan gol pa zabijemo imamo produžetke...
Igrali smo ziceraški pa primili gol...Obrana je slaba to se vidi može nas spasiti samo da krenu igrati onako kao prije mjsec dana.
Ma Messi se čuva samo ne znam za šta, tam stoji na 25 metara ko da je Juninho pa da će roknut šut izvana kroz sedmoricu.
On MORA na desni bek ili kut 16erca kod Alvesa, ako ga Enrique ne stavi, a ovaj ne posluša, bolje da da otkaz jer nije sposoban narediti upute.
Da je Torres u igri i da izvode kontre s trojicom, bilo bi 2-0 laganini.
EDIT - samo da napomenem, ovo je možda najslabije polufinale u LP već dugi niz godina.
Sve 4 momčadi su u najbolju ruku prosječne za ono iz 2011. Imam osjećaj da bi Borrusia ili neka jača Europa liga momčad napravila dar mar i Barci i Cityu i Realu.
odbijam prihvatit činjenicu da nakon 40 utakmica zaredom bez poraza i uz redovito gaženje suparnika (između ostalih i reala u gostima) i odličnu igru odjednom kao da svega toga nije bilo i kao da su se prvi put sastali. Suarez ništa,Leo više stoji nego igra (ne samo danas),Neymar i Iniesta kao pokušavaju ali ne ide,Pike nesiguran itd. .. ne znam stvarno,nadam se da će im se dogodit neki klik u glavama i da se saberu za zadnjih 10-ak tekmi (ako prođu ovo)
odbijam prihvatit činjenicu da nakon 40 utakmica zaredom bez poraza i uz redovito gaženje suparnika (između ostalih i reala u gostima) i odličnu igru odjednom kao da svega toga nije bilo i kao da su se prvi put sastali. Suarez ništa,Leo više stoji nego igra (ne samo danas),Neymar i Iniesta kao pokušavaju ali ne ide,Pike nesiguran itd. .. ne znam stvarno,nadam se da će im se dogodit neki klik u glavama i da se saberu za zadnjih 10-ak tekmi (ako prođu ovo)
Ma sta ti je, nema Puyola, nema morala.
Njima je atmosfera u svlacionici hajde decki mozemo mi to, samo jedan gol...kod Puyola i Guardiole je to bilo jaja cu vam odsjec i noz na klupi
Ma sta ti je, nema Puyola, nema morala.
Njima je atmosfera u svlacionici hajde decki mozemo mi to, samo jedan gol...kod Puyola i Guardiole je to bilo jaja cu vam odsjec i noz na klupi
al šta je onda sa sezonom do villareala (otprilike)? gazili su,MSN rasturo,ličilo je na nešto. Da su cijelu sezonu bili bzvz i vukli se ko sad reko bi ajde,jbg,ode sezona u k****,idemo dalje. Ali ovo je živi očaj. Jbg,treba bit realan. Samo se nadam da neće i ligu sj****
al šta je onda sa sezonom do villareala (otprilike)? gazili su,MSN rasturo,ličilo je na nešto. Da su cijelu sezonu bili bzvz i vukli se ko sad reko bi ajde,jbg,ode sezona u k****,idemo dalje. Ali ovo je živi očaj. Jbg,treba bit realan. Samo se nadam da neće i ligu sj****
Napad je izgledao identično, preseljenje lopte sa stranu na stranu, širenje sredine da Messi može odigrat dupli pas s nekim, šut na gol iz 16erca i dvojica čekaju tap in. Samo što nitko u Primeri ne može igrati pressing kao Real, Sevilla, Atletico i Bilbao.
Za Fifa igrače, chemistry im se shebo. Nitko ne zna gdje će se tko nalazit napamet, prije su znali. Suarez krivo protrčava, Raketa i Messi igraju CM, Alves puca napamet po običaju.
Barca je igrala pressing bez lopte u trokut, tri igraca sa svake strane dodu na metar igracu s loptom i prate loptu, a ne igraca. Tako su je i uzimali, a zadnjih mjesec dana nije tako.
Real eyes realize real lies...