FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...
Cudi me kako su uopce usli u ligu prvaka,dobiju 3 amaterska gola...

hhhahahahaha zar si toliko ocajan?ronaldo ih je sabio 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...

Real-City polufinale...Već se zna.Mi ako prođemo idemo na Bayern.Arhivirajte ovaj špst.I mi igramo prvu utakmicu protiv Bayerna kući a Real prvu u gostima.

Jel izvlačenje odmah u petak ili ?

Kakvo izvlačenje u petak, to ne nepotrebno.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo da naši sutra ko Real danas uđu u utakmicu kao da imaju negativan rezultat,da odmah stisnu,a ne da se opuste,prime i onda počnu igrat...bit će jako teško,prethodni rezultati i igra ne ulijevaju neko povjerenje,nadam se da će biti oni pravi...

16 godina
cod4gamer kaže...
kexzoR kaže...

Šta je Ronaldo točno napravio danas? Prvi gol krumpir tap in, treći gol napucao u sredinu živoga zida ovi se maknuli, zabio jedan zaslužen gol. U polufinalu na koga naletite ispadate sigurno, nemojte se dizati u euforiju zbog Wolfsburga, igra Reala je čisti očaj, doslovno igraju na nabacivanja svaku utakmicu, ali protiv prave obrane to neće ići tako.

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

CR7 

13 godina
FC Barcelona

Šta vam je, Real dobija City u ždrijebu i lagano prolazi, City ima toliko rupa da to nije normalno.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
Pa ne znam baš, City je danas vrhunski odigrao...pogledajte snimke. Nijedna od te 4 momčadi koje prođu nije nepobjediva. Pogledajte Juventus prošle godine, došao do finala.

A vidi ovog ludog MijoCa, ko da su igrali Barca - Real a ne Wolfsburg - Real.

Bas bi bilo smijesno da odu na Bayern, samo ne znam jel ce nestat iz ove teme ili ce doc kmecat.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Šta je Ronaldo točno napravio danas? Prvi gol krumpir tap in, treći gol napucao u sredinu živoga zida ovi se maknuli, zabio jedan zaslužen gol. U polufinalu na koga naletite ispadate sigurno, nemojte se dizati u euforiju zbog Wolfsburga, igra Reala je čisti očaj, doslovno igraju na nabacivanja svaku utakmicu, ali protiv prave obrane to neće ići tako.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Reedy kaže...

daj uploadaj u većem fomatu sta je ovo nevidi se nista.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona

Dajte molim vas, očito je da ne pratite nogomet.

2. gol, odnosno header Ronalda, je vjerojatno najbolji gol glavom u zadnjih 5-6 godina Lige prvaka.

Milimetarski precizno, jako uz desnu stativu, neobranjivo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

daj uploadaj u većem fomatu sta je ovo nevidi se nista.

takva je slika.ugl poanta slike je da se ronaldovi golovi gledaju u detalj.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobar hattrick , nemojmo hejtati.

A sad da je najbolja gol glavom u zadnjih 5 godina si ga usrao do kraja...Drogba protiv Bayerna , Silva vs Chelsea...Da dalje ne nabrajam.

17 godina
Po silini ni blizu isti golovi...Drogba je samo trznuo jak ubacaj, ne bi pogodio takvo raslje ni da je gadao.

13 godina
protjeran
Messijev gol glavom protiv manchestera je ljepsi
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Po silini ni blizu isti golovi...Drogba je samo trznuo jak ubacaj, ne bi pogodio takvo raslje ni da je gadao.

Ajde ovo nisam odavno čuo...Pa Ronaldov gol nije imao trzaj niti visoki skok..Pa samo je skrenio u drugi kut..Trenirao sam 10 godina nogomet a znam što je najteže učiniti u skoku.

Gol drogbe je bolji a skok T.Silve sa 11 metara u dalji kut ne treba usporđivati sa golom sa 5 metara..

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Mitch kaže...

Ajde ovo nisam odavno čuo...Pa Ronaldov gol nije imao trzaj niti visoki skok..Pa samo je skrenio u drugi kut..Trenirao sam 10 godina nogomet a znam što je najteže učiniti u skoku.

Gol drogbe je bolji a skok T.Silve sa 11 metara u dalji kut ne treba usporđivati sa golom sa 5 metara..

Ha dobro neću se sad svađat, ali Ronaldo može zabit 50 ovakvih kao sinoć i to sa ovakvim značajem.

Drogba ne može ponoviti taj gol, svom snagom trznuo pa di ode...barem ja tako mislim.

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve je moguce, pred par tjedana je izgledalo da uefalona ne moze izgubiti, ali forma je cudo, kad te nece lopta, to zna svatko tko se bavio sportom... Gledam malo veceras ovaj City i imaju bas dobru ekipu, posebno prema naprijed, iako nisam bas ljubitelj ovog Aguera, ne svidja mi se, iako ima odlicnu statistiku, a ona ne laze. Zbog prijasnjih nastupa u CL na njih nitko ne racuna, ali nisu oni nista losiji od Atletica, Reala i Bayerna...

9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Mitch kaže...

Drogba je bio zvjer, gledao sam ga uzivo, nesto strasno, cak mislim da nije ni napravio karijeru dostojnu svoje kvalitete, fizicki strasno mocan, najezim se kad se sjetim kako to izgleda kada grabi prema naprijed... On i Dado Prso su 2 igraca koja su dok sam ih gledao uzivo ostavili najveci dojam na mene, ta energija i borbenost, steta za Dadu sto nije napravio puuunnnooo vecu karijeru, ali to je zivot...

12 godina
protjeran
MijoC kaže...

Sve je moguce, pred par tjedana je izgledalo da uefalona ne moze izgubiti, ali forma je cudo, kad te nece lopta, to zna svatko tko se bavio sportom... Gledam malo veceras ovaj City i imaju bas dobru ekipu, posebno prema naprijed, iako nisam bas ljubitelj ovog Aguera, ne svidja mi se, iako ima odlicnu statistiku, a ona ne laze. Zbog prijasnjih nastupa u CL na njih nitko ne racuna, ali nisu oni nista losiji od Atletica, Reala i Bayerna...

Loši rezultati Barce nikad ne traju dugo.Mislim da bi sutra mogao Aletico nastradati...Više je vrijeme da Messi i Neymar proigraju a Suarezu je dovoljan jedan dodir s loptom da promjeni sve.

Sad kad svi Barcu Otpisuju a vidim i pojedini navijači najvljuju ispadanje od Atletica , Barca će pokazati zašto je najbolja.

Svaka ekipa ima oscilacije u sezoni kad-td.Kad se sjetim Bayerna koji je jedva prošao Arsenal pa Barcu sa 7 komada izbacio sve mi je jasno.

Ili Barca prošle sezone.Protiv Sociedada izgubili i o kraja sezone sve izominirali.

Portiv Atletica znamo igrati , 7 pobjeda u 7 utakmica . Sutra Barca neće jurišati mogo se dodavati do sutra. Atletico nije u pozciji za čekati.

15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
kexzoR kaže...

Pa takve poput wolsburga i može punit, samo pogledaj kome je zabio golove u lp, pametnom dosta.

shaktar 3, malmo 2, 4, roma 2 i wolsburg 3, protiv psga ga na planeti nije bilo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Nije bitno kome kristina zabija. Ipak na kraju će ljudi pamtit samo golove.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
x18x05x kaže...
Nije bitno kome kristina zabija. Ipak na kraju će ljudi pamtit samo golove.

Heh, malo su se sad svi nabrijali, a Lewandovski im nabio 5 komada u 9 minuta....(Wolfsburgu)

Jel to znaci Lewandovski > Ronaldo po toj logici

10 godina
Taj Ronaldov gol je kao da ja napucam loptom Boixusa u glavu i lopta se odbije u rašlje.
14 godina
keyofdestiny13 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Real-City polufinale...Već se zna.Mi ako prođemo idemo na Bayern.Arhivirajte ovaj špst.I mi igramo prvu utakmicu protiv Bayerna kući a Real prvu u gostima.

Jel izvlačenje odmah u petak ili ?

Kakvo izvlačenje u petak, to ne nepotrebno.

Sabio ? pa svaki gol je bio sretan. niti jedan nije bila neka fina izradjena akcija

Siguran sam da ce Real ipasti u polufinalu, bilo koga da dobije, pa makar i City ( sto ce biti najvjerojatnije ) . Ronaldo bljesne jednu utakmicu i onda ga nema,, i nema i nema, barem u ovim bitnijim .. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 13:34 (exer1234).
15 godina
neaktivan
Ronaldo ove sezone:

Utakmica: 42
Golova: 46
Asista: 15

Da ga barem jos dugo, dugo nema...
Da barem na ovaj nacin opet nestane i u polufinalu Lige Prvaka...

Lp, hejteri
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pusti, exer nije hejter nego stvarno vjeruje u to sto pise. Mozda da se organiziramo i uplatimo mu tecaj Kako se prestati sramotiti.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedine važne golove za Real ove sezone Ronaldo je zabio Wolfsburgu.. I to tap in (prevelika greška obrane), solidni slobodnjak (opet greška Nalda) i stvarno super gol iz kornera

"Zao mi je sto danas pare vladaju svijetom pa je postalo moguce da klubovi poput Barce budu konkurentni za trofeje a nikada nisu bili..." ©fakEEE
14 godina
Hrvek1909 kaže...

Jedine važne golove za Real ove sezone Ronaldo je zabio Wolfsburgu.. I to tap in (prevelika greška obrane), solidni slobodnjak (opet greška Nalda) i stvarno super gol iz kornera

Pa to i govorim,, odigrao je par utakmica , vecinom se izivljava na nebitnim,slabijim momcadima, i nabija si statistiku... 

13 godina
protjeran
Opet osobe nizeg IQ-a stavljaju statistiku,da se gledala statistika ronaldinho nikada ne bi dobio zlatnu loptu.
16 godina
Zaboravih napisati kada završi karijeru svi će samo golove pamtit.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice