FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.843.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
To se već dugo vidi, Neymar sam sebe prolazi a Messi tu i tamo pređe nekog.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran
danny_2 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ovaj arda je takva prevara od igrača, čovjek prima loptu kao da prima vrući krumpir a ne loptu.

Jos prosle godine kad se pricalo da ce ga Barca dovest sam ovdje napisao da on nije igrac

za Barcu. Da se nadam da se varam, ali eto na zalost cini se d a se n isam prevario. 
Strasno za sta smo dali skoro 40 milijuna eura. A sto je najgore on vec preso 30 godina
pa ga vise ne mozes ni prodat da bi povratio ulaganje, nit ga mozes sad cekat godinu il dvije
da ispuni potencijal i postane igrac za Barcu.

Dok je kineske lige bit će dobrih prodaja.Nadao sam se da će prograti ali očigledno da nezna gdje stoji na terenu.Kinezi nude dobre cifre dat ga njima.Igro je 10 utakmica skupio 8 žutih kartona.

Iskreno nisam uopće ljut jer kad se njima ne da igrati onda nek izgube svaku.

Desilo se ono što sam davno govorio...

Treba kupiti Nolita ili Mahreza....A onda mi dođe par panjeva pa gdje će takve klase biti na klupi.Eto vam sad nogometni znalci.Da je netko sposoban na klupi prvog kozojeba vani jer igra poziciju prednji-zadnji.Zatim redom.

Ovo je Barca iz dana Martina kad je Messi ovako izvodio gluposti.Ali opet nije on jedini.

Alves kakav god da je svaki put istrči za igračem ide u napad bori se...Spasio gol.Busqets 5 krivih dodavanja a nitko na njemu.Rafinha nije igro godinu dana tako da bez ikakve zamjerke prema njemu.

Ulazi Iniesta , bit će to bolje u drugom poluvremenu .

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
Enrique je OPET podcijenio sociedad isto kao prije godinu dana.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je taktika, sada ce ih stisnuti izmorene u 2pol. i pobjeda je svakako tu. I onda lagano na atl. Haha :)))

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 21:27 (VirtueAudio).
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Enrique je OPET podcijenio sociedad isto kao prije godinu dana.

Ostalo je povijest..

"Zao mi je sto danas pare vladaju svijetom pa je postalo moguce da klubovi poput Barce budu konkurentni za trofeje a nikada nisu bili..." ©fakEEE
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Dok je kineske lige bit će dobrih prodaja.Nadao sam se da će prograti ali očigledno da nezna gdje stoji na terenu.Kinezi nude dobre cifre dat ga njima.Igro je 10 utakmica skupio 8 žutih kartona.

Iskreno nisam uopće ljut jer kad se njima ne da igrati onda nek izgube svaku.

Desilo se ono što sam davno govorio...

Treba kupiti Nolita ili Mahreza....A onda mi dođe par panjeva pa gdje će takve klase biti na klupi.Eto vam sad nogometni znalci.Da je netko sposoban na klupi prvog kozojeba vani jer igra poziciju prednji-zadnji.Zatim redom.

Ovo je Barca iz dana Martina kad je Messi ovako izvodio gluposti.Ali opet nije on jedini.

Alves kakav god da je svaki put istrči za igračem ide u napad bori se...Spasio gol.Busqets 5 krivih dodavanja a nitko na njemu.Rafinha nije igro godinu dana tako da bez ikakve zamjerke prema njemu.

Ulazi Iniesta , bit će to bolje u drugom poluvremenu .

Slazem se sa svime, osim za nolita. Barci trebaju mladi igraci. 
I takoder Barci na kjlupi trebaju kvalitetni igraci na koje mozes racunati.
Pa bolje da ih se vise rotira kako bi svi igrali, nego da na klupi nemas kvfalitetnog 
igraca, pa ti onda u vakim situacijama igra munir koji meni ni u hrvatskoj ligi
nebi igrao i to ni za juniore.
Medutim velika odgovornost ide i na Lucha koji upravo u vakim teskim trenucima mora znati
podici mocad, motivirati je i naci rijesenje za nastale probleme. A nekako imam osjecaj da on ni ne
ne zna koji su problemi. Prosle sezone je imao pomoc u Xaviu sto se neki stvari tice, sad to ne izgleda dobro.
Ali on je trener koji nas je doveo do proslogodisnjih uspjeha, treba vjerovati da ce znati izvuci ekipu iz ove krize,
mada jako sumnjam.

13 godina
protjeran
Lucho bi trebao biti malo bezobrazniji prema igracima,a opet korektan,nesto kao klopp.
12 godina
FC Barcelona

enriqueu sada treba igračkog autoriteta, al pošto nije bio top klasa igrača, a kao trener se realno još nije dokazao, onda ništa od toga

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

3.30 uživo netreba bolje :))

14 godina
FC Barcelona

Pozz

Navijam za ATM i Arda mi je bio najdrazi igrac u klubu.Zbog toga sto je on nama znacio kao vama Messi.Arda je vrlo dobar igrac koji ima odlican dribling.E sad nisam siguran sto je uzrokovalu nazvat cu to "pad forme"Da li ozljede od proteklih sezona,mozda godine,ili moja pretpostavka kriva pozicija u barceloni on igra CMF vama a on je  igrac   koji voli posjed ali i upustit se u dribling sto znaci ako on izgubi loptu protivnik ima opasnu kontru.On bi po meni bio idealan iza suareza kao AMF.I da barca ga je pretplatila dali su 30mil. Bolje da su dali jos 30 i doveli pravog CMF tipa pogba mada je on malo skuplji.

12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

enriqueu sada treba igračkog autoriteta, al pošto nije bio top klasa igrača, a kao trener se realno još nije dokazao, onda ništa od toga

Kloop inače zabijao 100 golova po sezoni a Mourinho (kakav god da je) ili Simeone isto vrhunski igrači tehnike ala Ronaldihno.

Kakav trener, pa možeš imati koga god očeš na klupi ali ako igrač ne daje 100 posto sve ti pada u vodu.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
Del_Boy97 kaže...

Kloop inače zabijao 100 golova po sezoni a Mourinho (kakav god da je) ili Simeone isto vrhunski igrači tehnike ala Ronaldihno.

Kakav trener, pa možeš imati koga god očeš na klupi ali ako igrač ne daje 100 posto sve ti pada u vodu.

da ali oni su se dokazali kao treneri i imaju autoritet jer su takve osobe, čitaj. temperamentne

16 godina
Nemogu ovo sranje više gledati. Jadno igraju.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
Da su svaki put udrili kao Iniesta umisto da udju sa balunom u gol palo bi ih bar 3-4 gola.
Jedino znaju dat gol izvan sesnaesterca kad messi tuce slobodne.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako smo mi spušili prvenstvo ajme,a vjerujem da je i LP vrlo upitna,jer s ovakvom igrom nemamo šta tražit dalje,samo ćemo se osramotit...e moj Enrique,e moja Barca,ovo je sramotno,od vrlo obećavajuće sezone,do katastrofe...svaka čast Mascheranu taj igrač uvijek daje 110% od sebe,svi ostali velika 0

13 godina
protjeran
Kurvini sinovi
13 godina
protjeran
Ovo je namjestena utakmica,messi namjerno nece zabit
12 godina
kexzoR kaže...
Ovo je namjestena utakmica,messi namjerno nece zabit

kako ocajan komentar hh 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tragikomija.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

I onda ce doci lucho kao protiv reala i reci ja svojim deckima nista
nemam za zamjerit. A onda bi ga otero u pm, ako im nakon vake jadne igre vec trecu utakmicu zaredom
nemas nista za zamjerit. A mogao bi i sebi zamjerit jer uz sve kvalitete koje ima kao trener, fali mu opna velika, a 
to je da kad koila kreno nizubrdo, on nema pojma sta bi napravio, pa u vakoj utakmici krene
sa munirom, a u vezi turan i rafinha koji nikad zajedno igrali nisu. Previse gresaka lucha, a prejadna igra svi
igraca veceras. Jedino onom mascheranu ne zamjeram jer se lik bori ko lav.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

vi ste svi nezahvalni balavci šta bi tek radili da je stanje kao u unitedu

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

tak treba nastavit, nek samo prosipavaju bodove

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

hihihihi nije sve tako crno igrali smo bez pola momcadi, i ovi koji su igrali kao i da nisu. sredina jako losa munir kao igrac manje, a tako se ne moze probiti 10 igraca 90min u 16 metara. sa atl. sve ce to biti druga prica

13 godina
protjeran
FC Barcelona

messi mi je zabio noz u ledja,nek izadje van ako ne zeli trcati...

14 godina
FC Barcelona

Realno real sociedad nema los tim ima ondje dosta dobrih igraca :de la bella,zurutza,bregara,illaramendi,inigo martinez...Najjaca karika im je po meni sredina tj. Vezna linija tako da i nije neko cudo, a mozda se cuvaju za atm ucl jer ce im bome trebat sva sila na calderonu.

13 godina
protjeran
MGloc kaže...

Realno real sociedad nema los tim ima ondje dosta dobrih igraca :de la bella,zurutza,bregara,illaramendi,inigo martinez...Najjaca karika im je po meni sredina tj. Vezna linija tako da i nije neko cudo, a mozda se cuvaju za atm ucl jer ce im bome trebat sva sila na calderonu.

i da se cuvaju za atletico to nije razlog da dodas protivnickom golmanu loptu s 8,9 metara.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na ljeto prodat par igrača, napraviti cijelu rošadu obrane, zahvalit se piqueu i cipela u dupe i putuj. Također, arda je katastrofalan, negledljiv, stvarno ne znam što će s njim, naprijed dovest neko kvalitetno riješenje, po mogućnosti da je mlad jer ovaj munir, s nama na ulici ne može igrati koliko je loš. Nije ništa igubljeno ali ako se ovako nastavi, sve će bit izgubljeno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači svake godine kada imaju poveću prednost, ista pjesma. Enrique ili ne vidi ili ga se ništa ne pita, procijenite sami. ja kažem da se njega ništa ne pita tu. Ako mislite da je postalo napeto, varate se, sljedeći tjedan će biti napeto protiv Valencije.

14 godina
FC Barcelona

Jbg nisam gledao utakmicu ali vidim da ljudi pisu da je igrao rafinha,turan i messi bi trebali radit razliku na terenu a oni su totalno nevidljivi.No suarez no party nije ni cudo sta je takva igracina.Ne znam tko je tocno ograo RSD ali ponavljam imaju jaku sredinu da ne znas kojeg bi stavio u prvih 11.

12 godina
FC Barcelona

evo jedan haiku:

Utakmicu mi

Izgubismo sad
Kreteni glupi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice