FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

kakva sreća da Barca nije kupila ovog Luiza 

17 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

kakva sreća da Barca nije kupila ovog Luiza 

Sumnjam da je on ikad bio u kuloarima....ako se ne varam Thiago Silva je bio #1 meta.

Uglavnom i druga tekma ful zanimljiva, Ibra se iskupio za fulani penal, stoje 1-1...bit će zanimljiv uzvrat iako Cityu domaći teren ne znači apsolutno ništa :D

Još nešto zanimljivo je da Wolfsburgu nije problem dati desnom zadnjem beku da izvodi penale...svaka čast, prava momčad

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 21:39 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Toliko o moćnom Realu,ekipa dobila Barcu koja je igrala tek da odigra,i umislili već da su najjači...po trenutnom stanju sljedeći El Clasico možemo očekivati tek u sljedećoj sezoni haha...Draxler je mašina od igrača,dečko leti po terenu,Real može biti sretan sa samo 2 gola u mreži.

17 godina
FC Barcelona

Dobro treba pričekati drugo poluvrijeme, Real ima kvalitetu i može zabit 2 gola očito, ali isto tako nakon loše akcije će 100% sigurno primiti gol iz kontre.

Ramos samo pokazuje koliko je precijenjen, 2. gol je njegov

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 21:42 (Mitch).
10 godina
FC Barcelona

Wolfsburg potpuno nadigro Real u prvom pol, Draxler je zvjerka.. Neka mi netko kaze kako Real svake godine dobije DEFINITIVNO najslabije protivnike i opet se muci s njima i na kraju se nekako provuce? Dok Barcelona dobiva Bayern,City,PSG,AT.Madrid i opet pobjedjuju i to sa dominacijom, ma mora da je to sve namjesteno u nasu korist! Realu je uspjeh da je pobjedio Barcelonu i to znaci da im je sezona vrh.  Ima jedna rijec koja godinama opisuje Real u LP: Provlacenje. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 21:46 (el.šef).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako navijate za Wolfsburg, otvorio sam temu, tamo također možete dati svoju podršku u povijesnoj pobjedi nad bivšim velikanom eu nogometa.

Vfl Wolfsburg

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 21:47 (Đapa club).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mali OT. Evo "Kraljevskog" kluva... Ovaj potez Marcela, lupanje bez lopte nogom, 
pa opnda i glavom i jos nema stida da se baci kao da je njega neko lupio..Koji 
kretenizam, koji retardi i seljacine. Toliko o realu i njegovim igracima. 
Ali bitno da se gleda svakii potez Barcinih igraca. Daljee...

14 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Mali OT. Evo "Kraljevskog" kluva... Ovaj potez Marcela, lupanje bez lopte nogom, 
pa opnda i glavom i jos nema stida da se baci kao da je njega neko lupio..Koji 
kretenizam, koji retardi i seljacine. Toliko o realu i njegovim igracima. 
Ali bitno da se gleda svakii potez Barcinih igraca. Daljee...

Već dva žuta za Wolfsburg, samo zato što je Real na drugoj strani.

14 godina
FC Barcelona

(s)hala madrid hehe

Ayee!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Gdje su sad isprdci iz madrida koji su jučer dolazili provocirati??

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onaj marcelo je takav klaun da to nije normalno, on sebe udara u arnolda i onda potencira da je njega arnold udario, majko mila..... 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Neprocjenjivo!

17 godina
Nemojte se ni vi uzdizati...i ja vjerujem u barem jedan gol Wolfa ali 2-0 Real lako moze zabit pa su na nuli...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prošle godine protiv Schalkea su imali sreće, ovaj put to dolazi na naplatu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
FC Barcelona

prc

15 godina
FC Barcelona

Gdje si fakEEE? 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 23:39 (antimadridista).
12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

prc

Ovaj Pique je najveći gospodin na svijetu.Pametno,softificirano,elenganto prcanje.Guti nema IQ da takvo nešto smisli.Nego ko obična seljačina laje.

15 godina
FC Barcelona

Nego, jeste primjetili lošu glumu Barcinih igrača danas? Presmiješno. Kako ih samo nije sram!? Uefalona!

Čekaj, pa danas nije igrala Barca? A vidi mene, je pomislio da je Barca jer ipak nije moguće da itko osim Barcinih igrača glumi na terenu. To je jednostavno nezamislivo i igrači Reala su gospoda na terenu, zar ne? Ipak su me u to uvjerili nadasve objektivni forumski stručnjaci.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Ne komentiram u zdanje vrijeme baš previše, ali s obzirom na to kolika se galama OPET digla na Barcine igrače kako samo oni simuliraju i iznuđuju crvene, staviti ću ovaj link https://streamable.com/2rkp .

Pa molim da ako se nađe netko tko bi dalje potezao iste priče neka se suzdrži. Kako bi jednostavno uštedili vremena i zraka. 

Osobno mi nije jasno što se dobiva iz toga kada se upire prstom u Barcine igrače i viče "Nepravda!". Valjda zato da se onaj tko to radi osjeća moralno uzdignutim jer njegovi sveti igračići to ne rade. 

No koliko ja vidim samo ispadate licemjeri i ljudi kojima se ništa nemože dokazati ni objasniti, jer samo vidite ono što vi hoćete vidjeti. 

Dalo bi se tu još svašta napisati. Ali nema smisla, ni potrebe. 

PS svaka čast Hexu i još pokojem kolegi što nisu fanboyevi, pa imaju i nešto pametno za napisati 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 7:59 (sinister_axe).
13 godina
FC Barcelona

Digla se velika buka nakon što je real dobio u classicu, svi miševi su izašli iz svoje rupe da napišu hala madrid i kažu da su naj klub i tralala gluposti unatoč branjenju na 35m od gola i čekanje kontri pošto igrom ne mogu parirati.

Dođu na Wolfsburg kojeg Bayern puni petardama u Bundesligi, pa popiju dva laka komada jer gle real protiv njih igra otvoreno jer su oni face pa ne naprave ništa jer IGRE NEMAJU!

Prekidi, simulacije u šesnaestercu i kontre su jedino što imaju ta gluha krmad iz madrida.

di ste miševi fakeee, cod, pjesnik/poeta atj mučko...!?!?

&Black_Sheep
10 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Zao mi je sto danas pare vladaju svijetom pa je postalo moguce da klubovi poput Barce budu konkurentni za trofeje a nikada nisu bili... 

100% sam siguran da ti je ovo najgluplja recenica ikad napisana! 

artuditu
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Radim jedan video u kojem će biti sve sudačke greške kontra Barcelone...Pa ako se čega sječate napišite...Mislim na ovu sezonu.

16 godina
Stavrno je to napisao?! Jadnik, sigurno je rođen 2000 god pa ovamo, ništa on nezna.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
FC Barcelona

Vi ste nama priredili dosta tesko gostovanje na Camp Nou.Ja se nadam i vjerujem da cemo i mi vama na Calderonu.

12 godina
protjeran
Marqinhos sve dogovorio sa Barcom.Plaća 4.5 mil eura.

Najavio je da neće ostati u PSG-u cijena bi trebala biti oko 40 mil eura.

Dobar posao ako se mene pita igra i beka, ima potencijala i ovo je kupovina za budućnost.
17 godina
Trebamo probat dovest Puyola da preko ljeta poradi sa stoperima
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma nema potrebe za tim.mamo dobru obranu.Imao je Marqunhos od koga naučiit u PSG-u.Valjda je se više ugleao na Thiaga Silvu nego Panjida Luiza.

Danas protiv Soecidada u gosstim bez Suareza.Očekujem Roberta na beku,Munira u napadu i Ardu u sredini.Moglo bi iti dosta rotacija.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam,nekako mi se taj Marqinos od svih onih imena što su se spominjala najmanje sviđa,mislim da su daleko kvalitetniji i Laporte i Stones,a cijena im je tu negdje...jedina prednost njegova što može odigrati i beka...vidjet ćemo,valjda Barca zna šta kupuje,ali meni bi definitivno bilo jako drago da dovedu Mahreza,iako znam da bi ga bilo teško uklopiti pored trojca naprijed,ali je jako kvalitetan igrač,uzet ga sada dok mu cijena oko 30tak milijuna...nekako mislim da bi i mogao doći,mislim da je ona prijateljska utakmica sa Leicesterom nekako mali uvod u ovo,živi bili pa vidjeli...

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Marqinhos sve dogovorio sa Barcom.Plaća 4.5 mil eura.

Najavio je da neće ostati u PSG-u cijena bi trebala biti oko 40 mil eura.

Dobar posao ako se mene pita igra i beka, ima potencijala i ovo je kupovina za budućnost.

Da, ali PSG ga ne da i kažu da nije na prodaju. A nekako mi se čini da je taj lik htio igrati u Barci došao bi odavno, mislim da su ga pokušavali dovesti direktno iz Rome.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neće da ga puste a ne igra nikako...Sve važnije utakmice je odsjedio na klupi.

Igrač je sam rekao da odlazi na kraju sezone a PSG ako bude tražio velike novce neće ga prodati.A kad igrač kaže da oće ići onda je stvar praktički gotova.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice