Pa ima klauzulu 50 mil funti.
Ako ne dovedemo Laportea ili Stonesa, platit će se klauzula i bok
Svaki od ovih stopera Laporte,Marqinhos i Stones ima svoje prednosti i mane.
Laporte nije brz,Stones se poigrava kao Bartra a Marqinhos je fizicki slab.
Laporte je lijevak odličan skok,Stones vrhunski klizeći stzart i postavljanje a Marqinhos je jako brz.
A svima je cijena 40-50 miliona eura.
Nebi me čudilo da na kraju dođe neki lijevo ime kao Umitit,Rojo ili Mustafi.
Must win tekma, idemo srušiti prokletstvo na tom stadionu, ajmooooooooooooooooooo
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Munri milu ti majku je*em u pi*ku nakaradnu.
Al ovaj Pique, ja ne znam šta se s njim dešava.
Al ovaj Pique, ja ne znam šta se s njim dešava.
Desava se to sto i sa ostalima. Da je lucho preblag s njima. Da rade jedne tte iste greske,
da u utakmice ulaze uspavano, sad kad je najvaznije. A lucho vidim ne uci na svojim greskama,
jer ih Barca ponavlja stalno. Pa dokle vise.
Protiv reala je fulao čistu loptu koja je vodila do gola, ista stvar i sada, samo što je gledao i nije skočio.
Al mi se gadi ova igra sa Messijeem u sredini
Šta reći,Barcino možda i najteže gostovanje posljednjih 5-6 godina i on izvede prosječnu momčad,pogotovo sredinu,mislim razumijem u srijedu se igra važnija tekma možda ali i ova je isto tako bitna jer bi praktično osigurali naslov,a ovako će izgleda biti strepnja do zadnjeg kola,žalosno koliko je Barca opala u posljednjih par tjedana,to se vidi i po bodovnoj razlici koja je će biti ako ovdje izgubimo...nadam se u najbolje slučaju nekom neriješenom rezultatu,ali ni poraz me ne bi začudio...Messi nezainteresiran za igru,taj ulazak u sredinu je najgluplja stvar što on može napraviti,ajde razumijem tu i tamo,al visit u sredini,nema smisla...
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Il Messi više neće da igra u sredini ili ga je Ernique stavio tu jer ne može hodati a ne trčati.Ako je ovo prvo onda nećem,o proći Atletica.
Šta reći,Barcino možda i najteže gostovanje posljednjih 5-6 godina i on izvede prosječnu momčad,pogotovo sredinu,mislim razumijem u srijedu se igra važnija tekma možda ali i ova je isto tako bitna jer bi praktično osigurali naslov,a ovako će izgleda biti strepnja do zadnjeg kola,žalosno koliko je Barca opala u posljednjih par tjedana,to se vidi i po bodovnoj razlici koja je će biti ako ovdje izgubimo...nadam se u najbolje slučaju nekom neriješenom rezultatu,ali ni poraz me ne bi začudio...Messi nezainteresiran za igru,taj ulazak u sredinu je najgluplja stvar što on može napraviti,ajde razumijem tu i tamo,al visit u sredini,nema smisla...
Ako malo bolje pogledas nije to u posljednjih par tjedana vec i duuze.
Samo do sad smo se uvijek tjesili da barca igra onoliko koliko im treba,
a sad se vidi da je problem puno veci i da zapravo igraju onoliko koliko
im daju ili im se da.. Ne znam sta bi rekao, a najgore sto ne vidim da
lucho ima neko rijesenje ili saznajje sta da napravi.
Ovo hodanje messia u sredini je nesto najjadnije sto su napravili,
povremeni ulasci u sredinu DA, ali hodanje i glumljenje nekog
playmakera NE. Puno opasniji je bio na krilu, ali i slazem se da messi
izgleda da igra kao da mu se neda, kao na prijateljskim utakmicama.
A ovo luchovo postavljanje sredine terena koja nikad zajedno nije igrala
Rafinha i ARDA turan u utakmici jako vaznoj protiv protivnika gdje nismo
godinama pobjedili je cista GLUPOST Lucha, a onda jos bolje stavi munira.
PA bolje da je turana u napad stavio. Nadam se da cemo pobjediti na silu ak treba,
znaci na individualnu kvalitetu, al sumnjamj, jer ovo izgleda lose vec neko vrijeme.
Nadam se da ce lucho ipak nestoi uciniti i trgnuti ovu Barcu da nebi postali najveci gubitnici ikada,
ako ispadnemo iz lige prvaka, a prakticki osvbojeno prvenstvo predamo nekom od Madridskih klubova.
Il Messi više neće da igra u sredini ili ga je Ernique stavio tu jer ne može hodati a ne trčati.Ako je ovo prvo onda nećem,o proći Atletica.
Nije mi jasno od cega se messi umori?? Pa najmanje od svih barceloninih igrac a trci.
On trci kad hoce i kolko hoce. Tako da ako nam igraci imaju snage koji trce stvarno
puno, on da mora imati i messi.
Sredina nije toliko loša shvatite da igramo postavu 4-6-0.
Nema napadača Munir je najgori igrač u povijesti Barce a Neymar i Messi ne postoje.
sociedad se čak ni bunkerom ne brani hahahaha
Ovo izgleda kao da nam je Tata Martino n a klupi. Turan vezni mjesto da se otvara u trazi loptu,
on bjezi iza DVA protivnicka igraca i ceka loptu. Pa strasno.
kad sam vidio postavu znao sam da će bit sra***
Nije mi jasno od cega se messi umori?? Pa najmanje od svih barceloninih igrac a trci.
On trci kad hoce i kolko hoce. Tako da ako nam igraci imaju snage koji trce stvarno
puno, on da mora imati i messi.
Onda mu se neda igrati i gotovo.
Igramo loše ali opet 3 zicera promašili.Oviiz prvbog šuta kao i Atletico dali gol.Bože sačuvaj
Ovaj arda je takva prevara od igrača, čovjek prima loptu kao da prima vrući krumpir a ne loptu.
Ma sramota,Barca od glavnog favorita za LP i praktično osvojenog prvenstva došla u situacija da ni jedno nije sigurno,đaba im sve ono dobro i lijepo što su radili proteklih mjeseci kad su u ključnom dijelu sezone opali u formi,igri,motivaciji i svemu,baš totalno suprotno od prošle sezone,kad su od 1.mjeseca bili nezaustavljivi...
+12 
Onda mu se neda igrati i gotovo.
Igramo loše ali opet 3 zicera promašili.Oviiz prvbog šuta kao i Atletico dali gol.Bože sačuvaj
Svaka mu cast na svemu sto je ucinio, ali ako se jednom igracu neda igrati.
Hvala i dovidenja. Po meni je on najbolji igrac svijeta ikada, ali ako mu se neda vise
igrati, onda hvala i toj to..
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Ovaj arda je takva prevara od igrača, čovjek prima loptu kao da prima vrući krumpir a ne loptu.
Jos prosle godine kad se pricalo da ce ga Barca dovest sam ovdje napisao da on nije igrac
za Barcu. Da se nadam da se varam, ali eto na zalost cini se d a se n isam prevario.
Strasno za sta smo dali skoro 40 milijuna eura. A sto je najgore on vec preso 30 godina
pa ga vise ne mozes ni prodat da bi povratio ulaganje, nit ga mozes sad cekat godinu il dvije
da ispuni potencijal i postane igrac za Barcu.
Rakitic i iniesta moraju uci u igru i Barca mora stisnit, moze se to pobjediti.
Na zalost rafinha ne moze pomoci Barci opve sezone, njemu ce jos trebati vremena
da se povrati nakon one ozljede. Sto se Turana tice covjek koji je doveden sa 30 godina
nema vremena da ga se ceka da proigra, za sada totalni pšromasaj.
Jako loše i negledljivo, svi su izvan forme, kao da im se neda, kao da su došli odradit tekmu i idemo natrag. S ovakvim stavom, prokockat ćemo primeru i kup i ligu prvaka, sav onaj trud koji je uložen prošle i ove godine će bit bačen u vjetar ako se ne trgnu i počnu zarađivat te pare koje primaju, tug, jad i bijeda.