Dinamo vs Real

poruka: 240
|
čitano: 25.801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Šteta, sad će se Dinamo preseravat.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
protjeran
Dinamo vs Real

jos ce Dinamo okrenut {#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Znači, drugo poluvrijeme 2:2

16 godina
Dinamo vs Real

U racku , tamam ih počenemo razbijat i sudac sudi kraj{#}

16 godina
Dinamo vs Real

Zamalo Dinamo rasturio Real {#}

14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

tooo dinamo, svaka čast Murihno reko da neće primiti još ovu i iduču utakmicu niti jedan gol eto ti dva :D

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
17 godina
Re: Dinamo vs Real
midzan21 kaže...

sramota za Hrvatsku -.- nisu posteno niti poceli vec su primili 3 komada, a na poluvrijeme odlaze sa 4 gola u mrezi.... sramota {#}

Ma da kaj ozbiljno vidi vraga,{#} a zakaj bi to bila sramota za Hrvtasku pa to je samo nogomet i jedan Hrvatski klub o kojem previše razmišljamo i trošimo živce itekak kako ko ja više ne.{#} Kad on loše odigra onda je zlo i naopako, i kad dobro odigra onda je super iako nam je država u Banani(Španjolska ko država je isto u Banani) do daske. Treba o tome prvenstveno razmišljat, itekak nema od nogometa kod nas ništa jad i čemer na kubik pogledaj na kaj izgleda domača Liga igrači spavaju po svlačionicama itd.{#}{#}

Eto ipak su zabili dva komada Real-u, pa je ok neki če moč lakše spavat sigurno hm a i ljepše nekak izgleda iako je za rezultal nebitno kaj drugo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Pazi ove sreće, kao kad dijete dobije novi autić, pazite facu..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
17 godina
moderator
Dinamo vs Real

Na kraju sam skoro pa zadovoljan. Skoro ko da smo bili ravnopravni {#}

Napokon da nekom uvaljamo gol u toj Ligi prvaka da se više ne ismijavaju zbog toga! A s obzirom da golovi dani Realu vrijede tri puta više, znači da je na kraju neriješeno!!! {#}

Šteta što je tekma završila, napokon kad nam je krenulo! {#}{#}

Sve u svemu - na kraju je super završilo kako je bilo prvih deset minuta {#}

...
15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Pazi ove sreće, kao kad dijete dobije novi autić, pazite facu..

Ima zube ko da mu ih je neko sam zavidao lool

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Kako bi rekao did Kikaš, "uči se i zanat peci" , znaći više od ove utakmice je bitno da i sljedeće godine Dinamo ili bilo koji drugi HNL klub nastupi u Ligi prvaka.

17 godina
moderator
Dinamo vs Real

Tko još napiše na ovoj temi bilo kakav post u kojem spominje Hajduk - automatski dobiva ban!

...
14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

real brze dobi set od nadala xD

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Kolko drugi set? {#}

Šteta, nisu im trebala prva 4 gola, ali dobro je barem smo dali gol u LP {#}

Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
14 godina
neaktivan
Miro kaže...

Tko još napiše na ovoj temi bilo kakav post u kojem spominje Hajduk - automatski dobiva ban!

Dodaj još:
Ili ako spomene set ili Nadala...

16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

haha{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 23:20 (Balvan8).
13 godina
protjeran
Dinamo vs Real

..trebalo bi ipak promijeniti sistem natjecanja u LP jer je ovo ipak smiješno.

Dinamo nije dorastao takvom natjecanju i samo nam oduzimaju dragocjeno vrijeme gledanja međusobnih utakmica pravih, velikih klubova.

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
17 godina
Skot kaže...

Dinamo nije dorastao takvom natjecanju i samo nam oduzimaju dragocjeno vrijeme gledanja međusobnih utakmica pravih, velikih klubova.

Čemu, ako se zove sustav zove Liga PRVAKA, zašto onda tamo nebi igrali PRVACI svojih država?

Realno, po tvom bi se natjecanje zvalo Liga Petice...

Ontopic: Dinamo je bar "izginio" (u pravom i prenesenom značenju), borili su se junački, nisu odustali do samog kraja.

Gledajte ljudi, to je REAL, koji ove sezone nezna za poraz (vjerovatno im je i remi teža nepoznanica) a Dinamo je prvak nogometne "spič*ovine" i tu nije bilo nikakve šanse.

Pohvale Leki, koji je opet nakon ulaska polomio, što se polomiti moglo{#}

Kelavi, koji je zaslužan na jednoznamenkastom rezultatu.

I Beqiraju koji je imao 2 izgledne situacije, jednu zabijo, drugu bio evidentno srušen.

PS jedino mi je žao što ih nisu lomili, možda bi bolje prošli, mislim protiv Reala u prvom poluvremenu samo 2 prekršaja, pa barca napravi više prekršaja{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
Skot kaže...

Čemu, ako se zove sustav zove Liga PRVAKA, zašto onda tamo nebi igrali PRVACI svojih država?

Ontopic: Dinamo je bar "izginio" (u pravom i prenesenom značenju), borili su se junački, nisu odustali do samog kraja.

Gledajte ljudi, to je REAL, koji ove sezone nezna za poraz (vjerovatno im je i remi teža nepoznanica) a Dinamo je prvak nogometne "spič*ovine" i tu nije bilo nikakve šanse.

Pohvale Leki, koji je opet nakon ulaska polomio, što se polomiti moglo{#}

I Beqiraju koji je imao 2 izgledne situacije, jednu zabijo, drugu bio evidentno srušen.

PS jedino mi je žao što ih nisu lomili, možda bi bolje prošli, mislim protiv Reala u prvom poluvremenu samo 2 prekršaja, pa barca napravi više prekršaja{#}

Real ima poraz ove sezone,izgubili su protiv Levante-a.

Ali da,slažem se da su neki ljudi očekivali previše,ja sam čak na kraju i zadovoljan sa ova 2 gola koja su zabili, j*biga to su ipak puno jače i moćnije ekipe i financijski i u svakom smislu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...
rooswelt1991 kaže...
Skot kaže...

Real ima poraz ove sezone,izgubili su protiv Levante-a.

Ali da,slažem se da su neki ljudi očekivali previše,ja sam čak na kraju i zadovoljan sa ova 2 gola koja su zabili, j*biga to su ipak puno jače i moćnije ekipe i financijski i u svakom smislu.

Mislio sam na LP.

Uglavnom, nebitno, pa jedan igrač Reala vrijedi kao cijela prva postava dinama{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Mislio sam na LP.

Uglavnom, nebitno, pa jedan igrač Reala vrijedi kao cijela prva postava dinama{#}

ma znam,ali mi smo takav narod i takav nam je mentalitet i tu nema pomoći.

Znam puno osoba koje imaju razmišljanje "zašto su uopće ulazili u LP kad nemogu proći skupinu". Toliko glupo i primitivno razmišljanje da je bespotrebno komentirati. A najstrašnije je što stvarno puno ljudi ima takvo razmišljanje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

...prelake su kvalifikacije i onda uđe jedan prosječan klub poput dinama i razvodni se kvalitet.

na to sam mislio.

rooswelt1991 kaže...

..žalosno je kad klub primi 6 komada a najbolji igrač poražene momčadi  bude golman.

zar ti to ništa ne govori ?

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
15 godina
Skot kaže...

...prelake su kvalifikacije i onda uđe jedan prosječan klub poput dinama i razvodni se kvalitet.

na to sam mislio.

nisu za svakoga lake kvalifikacije,lakše su za onoga tko se izbori za takvu poziciju,a Dinamo se izborio dobrim rezultatima i konstanim nastupima u Kupu Uefa zadnjih par godina i zato je u potpunosti zaslužio nastup u LP.

17 godina
Skot kaže...
rooswelt1991 kaže...

na to sam mislio.

Da i?

ionako prava liga prvaka počinje na proljeće.

Meni je drago da je ovako, da i naši igrači vide da se sa našim klubovima može u LP, a ne da se bacaju van hrvatske, jer misle "ovako nema šanse".

Živi dokaz toga je Vida, išao je u njemačku da ne dođe u dinamo, i tek kad se napokon vratio u hrvatsku, zaigrao je u LP i još ktome, čovjek je u životnoj formi.

17 godina
protjeran
Dinamo vs Real

Da su izginuli - jesu. Da su se junački borili, pa sad baš..

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Da su izginuli - jesu. Da su se junački borili, pa sad baš..

Pa ok je još na kraju ispalo, samo da su malo jače "nagazili" na njih u prvom djelu, moglo je i bolje proći.

Inaće gledam ovog Leku, pa frajer igra MAJSTORSKI, a ovaj "krunček" uvede Alispahića, a čovjek nije dirao loptu 3 mjeseca {#}

Nadam se da će protiv Lyona igrati kao protiv Reala (prvu tekmu i drugo poluvrijeme druge) i da neće stajati 10m od igrača, i da će ih malo zakačiti, da mo zapamte Zagreb {#}

Realno, Lyon će ići na pobjedu dakle bit će prostora, nadajmo se samo da nećemo pasti prije ispaljenog metka... (a večeras smo popili "oldschool" (jedan u glavu, dva u srce) prije nego smo "gun" izvadili{#})

16 godina
Dinamo vs Real

ima ona liga...europska liga..prvo tu nek prezime onda za koju godinu mozda uzmu bod i realu kod kuce....

...potpis nije potreban...
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Dinamo je prva momčad u povijesti Lige Prvaka koja je primila 4 gola u prvih 20 minuta !

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
17 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Pa ok je još na kraju ispalo, samo da su malo jače "nagazili" na njih u prvom djelu, moglo je i bolje proći.

Inaće gledam ovog Leku, pa frajer igra MAJSTORSKI, a ovaj "krunček" uvede Alispahića, a čovjek nije dirao loptu 3 mjeseca {#}

Nadam se da će protiv Lyona igrati kao protiv Reala (prvu tekmu i drugo poluvrijeme druge) i da neće stajati 10m od igrača, i da će ih malo zakačiti, da mo zapamte Zagreb {#}

Realno, Lyon će ići na pobjedu dakle bit će prostora, nadajmo se samo da nećemo pasti prije ispaljenog metka... (a večeras smo popili "oldschool" (jedan u glavu, dva u srce) prije nego smo "gun" izvadili{#})

Ma ispalo je jako loše imho - na stranu rezultat, 6:0-6:2, u ovakvoj utakmici je djelovalo nebitno. Nisam samo vidio Real kao miljama kvalitetniju momčad, što naravno jest, već sam vidio Dinamo koji nije ni pokušao - Real se, na čast Dinamu, stvarno i potrudio. Koliko god zvučalo smiješno, čini mi se da je Real više ''naučio'' u ovoj utakmici nego Dinamo - naučili su malo, no dojma sam da Dinamo nije naučio ništa novo (stalno se provlači to ''ovdje smo da učimo''). U onih nekoliko navrata kada su uzeli loptu, maksimalno 2-3 igrača su potrčali naprijed i junački ''ispali smiješni'', a ostatak ekipe ih je šetajući gledao.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Problem je taj što će sad Jurčić mislit da su igrali dobro zbog 2 gola što su dali, sad će bit pun sebe.

Da je igro CR7 on bi dao još 2 gola i  2 namjestio.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:43 (Praetorian1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice