Jedno su prijateljske i placene tekme, a jedno je Liga Prvaka.
Dinamo-Real M. 1-4
Možda se Ronaldo sjebe na treningu pa nit ne igra :D
Dinamo će igrat svim snagama, ovo Real možda gleda kao unaprijed dobivenu utakmicu, ali ne i Modri...
Jedno su prijateljske i placene tekme, a jedno je Liga Prvaka.
valjda "a drugo je Liga Prvaka", no nije bitno.
inače, Barcelona jest zlo i natrpali bi i Hajduku i Dinamu 66 komada, no mislim da se realno Reala ne treba tako bojati poput Barce, nisu toliko dominantni s loptom kao Barca...

Barem 3 razlike za Real, treba biti realan, to je neusporedivo jača ekipa od Dinama, imaju bolje individualce, bolju momčad, boljeg trenera... Samo se nadam da se neće Dinamo izblamirat, nek izginu na terenu, navijači ništa više neće ni tražit.
..al nemaju Mamića

U prvih max 10 minuta će se vidjet u kojem smijeru će utakmica otić, ja se najviše bojim buker igre Dinama i Malmo scenarija iz druge utakmice, gdje je očito došlo do raspada sistema u igri.
Dinamo je do sada pokazao da u parvilu drugo poluvriejem igra puno bolje nego prvo, ali mislim da ta formula protiv Reala neće palit, treba od prve minute krenut oštro i na svaku loptu, zatvarat ih po sredini , i stavrat šanse kroz kratke paseve.
Ako krenu s zatvorenom igrom, nabacivanjima preko pola terena, mislim da bi to moglo presudit Dinamu.
Ako dinamo nebude kakio:
Dinamo:Real 1:3
,ako bude:
Dinamo:Real 0:5
,ako budu igrali kao nikad u životu:
Dinamo:Real 2:1
2:2 za Dinamo lol
Ovdje je jedan dosta dobar tekst o večerašnjoj utakmici. A komentari na tekst su još bolji. Evo jednog:
"Tomislave, zaboravio si spomenut najvažniju razliku između dvije momčadi: trenere. S jedne strane je možda najveći trenerski genij svih vremena, taktički mag s upsjesima koji posramljuju i zasjenjuju sve ostale u trenerskoj branši. Čovjek čiji potezi ulaze u nogometne udžbenike i čije ime je samo dovoljno da protivnička momčad zadrhti od straha pred najboljim od svih. A s druge strane je neki bezimeni Portugalac."
ljudi koje su sanse da dinamo primi gol do 10 minute?
zanima me vase misljenje
zanima me vase misljenje
mislim da ce real i ic na to da cim prije zabe prvi gol
zanima me vase misljenje
Ako je Barcelona primila gol u 28 sekundi, u 10 minuta može i 2 gola pasti, primiti i dati !!
Ako sudi Marić 2:0 uz 2-3 crvena za real
Inače 0:5
Ako sudi Marić 2:0 uz 2-3 crvena za real
Inače 0:5
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/teorije-zavjera-uzduz-poprijeko/8534.aspx
jel zna di se moze tekma pogledati preko streaminga?
kelava ce danas skidat bombe c ronaldu haha
kelava ce danas skidat bombe c ronaldu haha
Ma kakve bombe LOL
Skidat će fotonska i kvantana torpeda
:)

real igra u crvenim dresovima.. hehe
Svaka čast Kelavi!
ovaj rukavina meni nebi igro u nogometnoj ligi hendikepiranih.
sta covjek sve moze fulati.sramota
ovaj rukavina meni nebi igro u nogometnoj ligi hendikepiranih.
sta covjek sve moze fulati.sramota
a kad je .eder
Zasto ne igra Beciraj !!!!????
Ok zasada je dobro, ocekivano.