Dinamo vs Real

poruka: 240
|
čitano: 25.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Dinamo vs Real

Tko god što rekao, ali da će Dinamo imati (0:0) prvo poluvrijeme  {#}, ovo niti kladioničarska mafija ne bi mogla iskemijati i narihtati  {#}!

E neka mi sada kaže da Dinamo ne može u nastavak LP nakon 1 kruga {#}  {#}  !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Nisam očekivao ovakav ishod prvog poluvremena ;), svaka čast Dinamu...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
Dinamo vs Real

Jel da ga treba sad objesiti ? Koga bi vi stavili na njegovu poziciju ? Po meni ga ipak treba staviti van jer je protiv Malmo-a pokazao da ne može igrati pod pritiskom pogotovo kad kiksa ovakvu priliku. Dinamo igra poprilično dobro, Sammir i Badelj bi trebali biti bolji u sredini. Sammir pokušava neke uzaludne driblinge, a Badelj je neprimjetan u odnosu kakav je inače.

A, jeste čuli komentatora ? 3 puta je rekao Lucho Gonzales.

O tempora, o mores !
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real
E sada ekipa koja mi je stiskala TD ????????? Sto ????? Aaaaaaaaa ????
E decki moji !
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real
Druo poluvrijeme , Ajmooooooooooo !
:)
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
16 godina
Dinamo vs Real

Dinamu svaka cast.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
Re: Dinamo vs Real
Daj budite sretni sta je Ruki ono falio. Da nije, bilo bi 1-2 do kraja poluvremena.
17 godina
Keops kaže...

Jel da ga treba sad objesiti ? Koga bi vi stavili na njegovu poziciju ? Po meni ga ipak treba staviti van jer je protiv Malmo-a pokazao da ne može igrati pod pritiskom pogotovo kad kiksa ovakvu priliku. Dinamo igra poprilično dobro, Sammir i Badelj bi trebali biti bolji u sredini. Sammir pokušava neke uzaludne driblinge, a Badelj je neprimjetan u odnosu kakav je inače.

A, jeste čuli komentatora ? 3 puta je rekao Lucho Gonzales.

Izvaditi Rukavinu - ubaciti Šituma!

A za Lucha Gonzalesa... {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Ovaj Ibanez je talent samo takav.

Sammir je također imao svojih momenata, ne znam što komentira ovaj...

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 21:48 (Random.).
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

ajmo real,jos 2 da rjesim financijeske probleme

Kad shvatimo svoje granice,možemo ići preko njih
15 godina
neaktivan
A, bilo je i vrijeme...
15 godina
neaktivan
Jeb*nti Sammira sta on misli da je Messi, vadi ga vankaaaaaaaa!!!
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Jeb*nti Sammira sta on misli da je Messi, vadi ga vankaaaaaaaa!!!

Ma daj! O čemu pričaš? Odlično je igrao.

Onu je dignuo zato što je zakasnio na loptu. Možda nije najbolje rješenje - ali nije ni greška.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Super tekma nego ko je onaj realov igrač Kojesrao iz portugala?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 22:42 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Super tekma nego ko je onaj ralov igrač Kojesrao iz portugala?

Misliš Kojekrao?

16 godina
protjeran
Dinamo vs Real

Ne pratim bas toliko nasu ligu,ali ovaj Sammir mi je digao zivce do vrha.

A nas trener jos vise,jer ga nije vadio na vrijeme.Ali zadovoljni mozemo

biti.Pokazali smo da nas ne mogu razbit ovi majmuni kako su oni mislili.

BRAVO DINAMO

born to be gamer
14 godina
Dinamo vs Real

moram priznati da je dinamo odigrao fenomenalno.ovaj real je za k***c.

cestitam deckima na odlicnom rezultatu al sammir je previse umisljen decko.

nije ga trebo uopce stavljati u igru.trebo je klinca nekog staviti koi ima volju i zelju za timsku pobjedu.

ajmo na rukavinu.dao bi mu dijamantnu kantu za najgoreg napadaca ovoga desetljeca.

pa taj nemoze zabiti gol da stane 20cm od linije gola.prebacio bi loptu preko grede.

ostali su odigrali sjajno.neka tako nastave i siguran sam da ce 3 mjesto biti njihovo

15 godina
neaktivan
Dinamo vs Real
Dobro, minimalna pobjeda Reala, svaka cast Dinamo, usudio bih se rec da imaju dobre sanse za drugo mjesto u grupi.
15 godina
neaktivan
Ma ovi Realovci su djubrad, ovaj sudac je kralj teski, Marcelo u 1.pol trebao dobit zuti karton, ali mu se osvetilo u 2. Mrzin Marcela, Pepea i CRa (i Real ofc, Barca ftw :)). Gamad umisljena.
14 godina
Dinamo vs Real

Dečkima iz DINAMA, bravo, igrali ste dostojno Lige Prvaka  {#}!!!!

Ovako ih vidim i 2012 u nekim utakmicama{#}!!!!

ATJ Lučko
16 godina
Dinamo vs Real

šteta šta nisam bia u mogućnosti da gledam cilu tekmu,

a još mi je više ža, šta Dinamo nije zabija taj izjednačujući

pogodak, s ovim će se bar malo okuražit, u sljedećim utakmicama

jer budimo realni, ni Ajax ni Lyon nisu do kolina Realu, tako da ima

šansi za prolaz..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
Dinamo vs Real

Vi koji govorite da je Semir bio dobar ste gledali neku snimljenu tekmu HNl-a od prije očito, bio je nula ko kuća, .ebo ga jurčić ćoravi.

Ukupni dojam Dinama je jako dobar, šteta za gol, bila je borba, to je bitno.

Men aren't fat, only fat women are fat.
16 godina

vida mi je bio najbolji igrac u tekmi

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 22:48 (dado16).
14 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Rukavina i Sammmmir 0 bodova!

14 godina
Dinamo vs Real

Prezadovoljan sam utakmicom, prije svega bila se zabavna i stvarno je bio gušt gledati. Čestitke svim Dinamovim igračima, a posebno Kelavi i Vidi(odlično je igrao u obrani, dodavao precizne lopte...). Kod Reala se primjetio nedostatak Mourinha. Ne kužim samo kako naši onakve greške rade kad su njih 2/3 bila na Benzemi. U prvoj prilici je lik išao po boku i običnom cimom prešao dvojicu, ali hvala dragom Kelavi što nismo primili gol. Isto tako kod gola, njih trojica su krenuli na njega.

btw. Lucho Gonzales četvrti put.

O tempora, o mores !
17 godina
Monopol kaže...

Rukavina i Sammmmir 0 bodova!

Dobro, sammir je malo izgorio, imao je par dobrih lopti, ali Rukavina stvarno ima neku "psihičku barijeru" stalno dolazi u mat pozicije i konstatno ih promašuje...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Dinamo vs Real

ibanez je blistao. Sammir neka ode lokat u narodnjačke klubove. Ne mogu ga smisliti.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

Ubio me u pojam svojim nogometnim neznanjem i nevještim baratanjem izraza Ćosić.

A da "Lucho Gonzales" i ne spominjem...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
Dinamo vs Real

dinamo je zaslužia barem 1 bod, mislim da ga je real podcijenia

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
Dinamo vs Real

Čekajte, zašto svi spominju Sammira ?! Istina da nije igrao na razini, ali po meni je Badelj bio dosta lošiji od njega.Jednostavno ne shvaćam taj Arsenalovski pristup i dodavanja u/pokraj šesnaesterca. Imali su par prilika gdje je šut bio jedino rješenje, ali oni se odlučuju na neka dodavanja.

btw. Sammir je igrao loše, ali je lijepo preveslao u samome početku utakmice par Realovih igrača.

O tempora, o mores !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice