- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kako mozes nakon mog posta staviti Miley...
ne kazem da lose pjeva, ja isto znam poslusati pokoju njenu pjesmu, ali na taj nacin me vrijedjas...vidim da je u ovom podforumu hrpa osoba bez ukusa, cast rijetkim iznimkama.
Ajde, za te rijetke cu staviti nesto kvalitetno, a drugi mogu preskociti moj post 
Ajmo malo laganija playista :))
Dire Stratis-Six Blade Knfie
Depeche Mode-Enjoy Silence
Aerosmith-Dream on
Scorpions-Wind Of Change
Zatim malo živahnije :D
ZZ top-Gimme All You Lovin'
Guns N' Roses-Paradise City
The Cranberries-Zombie
Survivor-Eye Of The Tiger
Ako slučajnim slučajem netko niej čuo za ovu pjesmu ili bend
4 Non Blondes-What's Up
Thumbs Up za moju playistu,thumbs down ako neznate šta valja slušati,a ne cajkaroše Bi@*7ra i ostale :))
Evo jedna nova playista :DD , thumbs up!
-------------------------------------------------------------------------------
Michael Jackson-Billie Jean
Michael Jackson-Beat It
---------------------------------------------------------------------------------
Queen-Radio Ga Ga
Queen-Bohemain Rhapsody
--------------------------------------------------------------------------------
Guns N' Roses-Knocking On Heaven's Door
Guns N' Roses-Welcome To The Jungle
--------------------------------------------------------------------------------
Ove su one pjesme po mom SPECIJALNOM odabiru koje morate poslušati!((Ako ste u mogučnosti!))
Deep Purple-Child In Time
Led Zeppelin-Stairway To Heaven
Pink Floyd-Another Brick In The Wall
Pozz,uživajte :D
Meni se npr. ne svidjaju Beatlesi...njihova muzika mi nista ne znaci...to zapomaganje i cmizdrenje Lennona mi je ocajno. Istina, meni Lennon kao osoba se ne svidja, i moje misljenje je da se je sve dogodilo razlogom, i da njegov ubojica nije neki ludjak, nego je lik znao dobro sto cini i zasto.
Mogao si i bez ovoga biti, nemoraš ih voljeti ali oni su kraljevi svog vremena, a Sevku mi nemoj spominjati i miješati sa svjetskim legendama.
Depeche Mode - Never let me down again - One night in Paris (meni najbolja live izvedba)