Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.887
|
čitano: 3.616.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Slušaona

{#}

17 godina
neaktivan
Slušaona

Oceanwake - Kingdom

16 godina
neaktivan
Slušaona
Lady Gaga - Marry The Night (Zedd Remix)

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
odjavljen
Slušaona

James - Laid

Losing all hope was freedom
17 godina
neaktivan
Slušaona

Do Make Say Think – You, You're A History In Rust

16 godina
neaktivan
Slušaona

Curtis Mayfield - Never Stop Loving Me

Games People Play
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 16:34 (Tino1).
16 godina
neaktivan
Slušaona

Luna - Red Bull

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 17:58 (patch123).
17 godina
Slušaona
Mako feat. Angel Taylor - Beam (Dannic Mix) | (Official Music Video)

Danas osvanilo na yubito. Predobro  :)))

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina
odjavljen
Slušaona

a-ha - Take On Me

14 godina
neaktivan
Slušaona

Blues Brothers - Soul Man

14 godina
neaktivan
Slušaona

:)

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
18 godina
neaktivan
Slušaona

Causa Sui - Homage

16 godina
Slušaona

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

18 godina
Slušaona

trip hop ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 12:10 (4mal).
17 godina
neaktivan
Slušaona

Yo-Yo Ma - Yo-Yo Ma Plays Ennio Morricone

17 godina
neaktivan
Slušaona

Sta kazete na novu pjesmu Justina Biebera? 

The only thing I put before me is do re.
14 godina
odjavljen
Re: Slušaona
VirtUoso kaže...

Radije bih čelom čavle zabijao u zid nego slušao Biebera.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
neaktivan
Slušaona

Pojma ti nemas.

The only thing I put before me is do re.
18 godina
Slušaona

jaooooooooooo ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 12:09 (4mal).
18 godina
neaktivan
Slušaona

Novi Mogwai od jučer vani i hebeno je dobar (iako je moja objektivnost upitna kad su oni u pitanju)

Mogwai - No Medicine For Regrets

18 godina
Slušaona

Tom Jones - Delilah

12 godina
Slušaona

Dire Straits - Ride Acros the River

16 godina
neaktivan
Slušaona
Andreea Banica - Sexy

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
Slušaona

LAUFER - Ona zove se nebo

LAUFER - hej tata

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 14:23 (Flying Dutchman).
15 godina
Slušaona

Acoustic Alchemy  - Playing For Time - 

Pat Metheny & Charlie Haden - The Moon Song - 

Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me. - Blain Cooper
12 godina
Re: Slušaona
Pranja kaže...
VirtUoso kaže...

Radije bih čelom čavle zabijao u zid nego slušao Biebera.

Hmmm...Cini mi se kao da si covjek pun predrasuda. Vjerojatno ces poceti spominjati da je klinac bezobrazni itd...kakve to veze ima? Ako je glazba ok, onda zasto ga ne poslusati. Imam 22 godine i mislim da imam visoku glazbenu kulturu naspram puno starijih osoba, a kamoli mojih vrsnjaka. Grupa koja mi je stvarno oznacila djetinstvo su Depeche Mode. Sa 5 godina sam cuo "Enjoy The Silence" i od tog dana mi je postala opsesija. Molio sam Boga da je puste na radiu, pa da cujem koji je naziv pjesme ali bez uspjeha. Sa nekih 7 godina, kopao sam po CDima od staroga i vidim ja jedan cija mi se slika svidjela. Album je bio The Singles 86>98, naravno od Depeche Mode...Nista, pustim si ja taj CD i kad je krenula prva pjesma "Stripped" prepoznao sam glas Davea...Enjoy The Silence je bila pod track 8...od tada taj CD nije vise nitko drugi taknuo {#} Ne znam na koji nacin sam povezan, ali svi mi kazu kako sve vise licim na Davida Gahana, sto sam i ja primjetio. Vjerojatno sam toliko puta preslusao njihove pjesme da sam mutirao {#} Ugl, do sada sam bio na 8 njihovi koncerata. Najdrazi mi je i prvi na kojem sam prisustovao, a to je 2001 godine, The Exciter Tour, One Night In Paris...Najbolja live izvedba pjesme Enjoy The Silence...tada me jos otac naravno vodio. On ih je slusao, ali ne toliko koliko ih ja slusam. Zivim u Italiji, malo dalje od Milana, pa cu biti prisutan na sva 3 nadolazeca. 18.2. su u Torinu, 20.2. u Milanu a 22.2. u Bologni. Ugl, ja stvarno slusam skoro sve. Od Marilyn Mansona do Davida Guette, pa Angerfist, Candy Dufler, Santana, Tears For Fears, Arzu, Prljavce, Severicu, Jolea, Acu Lukasa, Cecu, Brucea Springsteena, Bocellia, Chopina, i jos stotine drugih. Po meni, da bi netko znao procjeniti sto stvarno vrijedi, mora stvarno imati siroki spektar glazbe, a ne se zatvoriti i slusati jedan zanr. Naravno, svjestan sam koliko Bruce Springsteen, Sting, Phil Collins, The Clash, U2, Rolling Stonesi, Men At Work, Talk Talk, vrijede vise od Severine, ali za neke odredjene situacije, Severina mi bolje lezi. Ne bih nikada isao na neki njen koncert jer mi je to bacanje love. Ugl, Bieber po mojem misljenju ima dobre sposobnosti, znam ga poslusati i svidja mi se njegova glazba, sto ne znaci da ja njega velicam kao osobu. Meni se npr. ne svidjaju Beatlesi...njihova muzika mi nista ne znaci...to zapomaganje i cmizdrenje Lennona mi je ocajno. Istina, meni Lennon kao osoba se ne svidja, i moje misljenje je da se je sve dogodilo razlogom, i da njegov ubojica nije neki ludjak, nego je lik znao dobro sto cini i zasto.

Ugl, da zavrsim, evo jedan video koji se rijetko vidja...Tko bar malo prati Depeche Mode, osjetit ce nesto gledavsi ovu snimku. Meni pokoja suza krene svaki put. Zao mi je sto nisam bar 20 godina stariji, pa da sam bio u prilici dozivjeti njihov uspon. Ja osjecam da kao trojac nisu kompletni, a kamoli netko tko ih prati od prvog albuma Speak & Spell. Snimka ima 4 godine..."povratak" Alana Wildera nakon 16 godina.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
16 godina
Slušaona

The Cranberries - When You're Gone

17 godina
neaktivan
Slušaona

Maldoror - L'Arbre-Cimetiere

17 godina
neaktivan
Slušaona

Camel - The Snow Goose (2013 izdanje)

16 godina