- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pjesma je shit, a za klubove odlična.Danas se sve bazira na lovi, dok rulja služa i dok se zabavlja na takvoj muzici sve je super. Pa nece se valjda puštat metalika u klubovima ili AC/DC. Valjd si i sam svjesan gdje izlaziš i čuješ šta se pušta. Ni meni te pjesme ne odgovaraju, a gdje ces vidit cure sa štiklama i haljinicama nego tamo, osim ako nejdes u one klubove di se režu vene i pušta Ramstein onda ti naravno ovo nece odgovarat. Meni je ona naravno super, nebi se skidao sa nje. Prošao bi kroz nju ko tornado kroz Inidianu
Pjesma je shit, a za klubove odlična.Danas se sve bazira na lovi, dok rulja služa i dok se zabavlja na takvoj muzici sve je super. Pa nece se valjda puštat metalika u klubovima ili AC/DC. Valjd si i sam svjesan gdje izlaziš i čuješ šta se pušta. Ni meni te pjesme ne odgovaraju, a gdje ces vidit cure sa štiklama i haljinicama nego tamo, osim ako nejdes u one klubove di se režu vene i pušta Ramstein :D
Uopce ne kazem da treba pustati AC/DC i slicno ali ovo nije ni za pustati u staglju, coporu gluhih krava.
Ne kuzim kako netko kad ova pjesma u klubu krene moze reci "ajmo plesati super pjesma je pocela" da fuk?
Uopce ne kazem da treba pustati AC/DC i slicno ali ovo nije ni za pustati u staglju, coporu gluhih krava.
Ne kuzim kako netko kad ova pjesma u klubu krene moze reci "ajmo plesati super pjesma je pocela" da fuk?
Došlo je takvo vrijeme ;)
Pozzz svima... dali itko slusa tony-a cetinskoga ? i dali zna di se moze download zadnji njegov album jedna pijesma iz albuma je Opet si pobijedila
Hvala!