dugo ne čuh carcass, moćan bend, iako mal više preferiram stari carcass, 80-te (ipak su oni očevi gore/grinda )
eeee Da sam ptica
dugo ne čuh carcass, moćan bend, iako mal više preferiram stari carcass, 80-te (ipak su oni očevi gore/grinda )
eeee Da sam ptica
U zadnje vrijeme (mozda zadnjih mjesec dana) u autu svira Belfast food, jedna od boljih stvari
.Na poslu slusam radio, ponekad se navije Dorde Balasevic, a kuci svira rock i samo rock, domaci, strani, lagani, normalni itd. samo ne volim Hard rock.
u2, stones, bele zmije, van halen, clash, the who, aerosmith, ac grom dc, flojdi, springsteen boss, joplinica... neda mi se vise :)
kad sam je i ja prvi put čuo, odmah mi je "upala" u uho, ali nisam vidio kako se zove. kad sam čuo drugi put, odmah sam otišao do jukebox-a da vidim pa sam zapamtio. predobra pjesma. ima zanimljivu melodiju. zbog toga mi je nekako baš na neki način lijepa...
kad sam je i ja prvi put čuo, odmah mi je "upala" u uho, ali nisam vidio kako se zove. kad sam čuo drugi put, odmah sam otišao do jukebox-a da vidim pa sam zapamtio. predobra pjesma. ima zanimljivu melodiju. zbog toga mi je nekako baš na neki način lijepa...
Da, stvarno je posebna pjesma, najviše zbog violine, i definitivno odmak od njihovih ostalih pjesama (barem ovih poznatijih). Nikad nisam preveliku pozornost obraćao na Zabranjeno Pušenje, ali imaju stvarno izvrsnih pjesama.
molim da se post izbriše
Čovjek kojeg mlađi vjerojatno ne znaju iz ratnih dana.
Iako nisam ni ja onda imal puno godina, meni je jednostavno rulal svojom energijom kod pjevanja.
Ovo gore je jedna laganica.
Evo njegove vjerojatno najpoznatije pjesme, stare klasike od koje uvjek idu trnci po meni: