- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko sam to puta čuo u reklamama i filmovima, desetak godina nisam znao naziva pjesme do prije 5-6mj kada sam slučajno naišao u svojoj zbirci od 70GB uncharted(sve razbacano) pjesama koju sam pak dobio od bratića.
Taj zvuk je jednostavno legendaran.
Koliko sam to puta čuo u reklamama i filmovima, desetak godina nisam znao naziva pjesme do prije 5-6mj kada sam slučajno naišao u svojoj zbirci od 70GB uncharted(sve razbacano) pjesama koju sam pak dobio od bratića.
fakat
c&c generals...tamo je kashmir također, al se ne sjecam tocno u kojem dijelu
fakat
c&c generals...tamo je kashmir također, al se ne sjecam tocno u kojem dijelu
I u Matrixu, zavrsna scena kad Neo odleti..
Btw, pogledajte trailer za kompilacijski album Mothership od Zeppelina, jest da ima ven neko vrijeme da je izasao (stovise, kupio sam ga), no trailer rula..
Nekako me hvata nostalgija... Poceo sam slusat Gigi D`Agostino-a i onaj njegov cuveni hit L'amour toujours...
Obožavam ovu pjesmu!
(BUENA VISTA SOCIAL CLUB FTW!)
EDIT: SAVRŠENSTVO. Hvala što si me podsjetio, već dugo nisam slušo takvu vrstu glazbe.
MARUSHA! MARUSHA! MARUSHA! MARUSHA! MARUSHA!
PRCM ĆICM PRCM ĆICM PRCM ĆICM PRCM ĆICM PRCM ĆICM
(Danas RAVE8@KSET Zagreb, 25kn/35kn, FAKJEA!)
EDIT:
PRCM ĆICM PRCM ĆICM PRCM ĆICM PRCM ĆICM PRCM ĆICM
(Danas RAVE8@KSET Zagreb, 25kn/35kn, FAKJEA!)
Joj koliko to nisam cuo! Super! Malo ravea za dobru vecer.
ajd, napokon su decki iz valjka skuzili da je najbolje kad su ujedinjeni....pa su napravili pjesmu novu i novu WEB stranicu. Uzivajte! 
Johnny Cash tu i tamo 
Ja trenutno slušam glazbu na StereoMood.com. Jednostavno odaberete kakvog ste raspoloženja i generira vam se lista pjesama.