- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajme hvala ti puno, dužnik sam ti, koliko sam dugo ovo tražio, hvala ti...
Dobra stvar! OMG kakva je to igra! I koja su to zakucavanja! Pa naši tako ne bi igrali sve da im spuste visinu koša za pola metra. Nisu baš neki tehničari...
opak stvar, btw. tekst napisala, alka vuica
opak stvar, btw. tekst napisala, alka vuica
Alka je odlican tekstopisat ali mi nikako ne sjeda kao pjevacica:/
TU zbog scorpionsa...bas zato jer ubiti tu grupu rijetko ko slusa, a meni je super...bas sam mislio postat par pjesama od njih, posto nisam stigao, evo sad(neke moje najdraze):
ima ih jos puno...
EDIT: i naravno, WIND OF CHANGE - inace to je pjesma koju sam ko mali prvu naucio svirat na gitari i tako danas osnovao band...pa mi je u srcu ta pjesma!
Balkan Rap:
Edo Maajka,Frenkie,Conect,Ajs Nigrutin,Rasta,Dubioza Kolektiv,Marchelo itd. itd.
Balkan Rap:
Edo Maajka,Frenkie,Conect,Ajs Nigrutin,Rasta,Dubioza Kolektiv,Marchelo itd. itd.
si znao da Ajs Nigrutina uopce nezele priznat kao repera! ?
Balkan Rap:
Čuja san jednon prilikon,a i nema se tu sta priznat ili jesi ili nisi.
Balkan Rap:
Di ce njega prihvatit kad skoro svaku drugu rijec ima besmislenu i glupu..Cim sam cuo pjesmu indo grasa odmah mi je pao mrak na oci..Nebuloze,neki ga vole ali ja NE!
Edo majjka,Frenkie i ostala ekipa moze proc.
Coming out the nowhere I'm a Godhead rider...
Coming out the nowhere I'm a Godhead rider...
Neznam, al te 2 pjesme nešto mi nešto prečesto izlijeću na shuffle (2-3 puta u pola sata - i na mp3 playeru i na drugoj playlisti na Winampu)...
Malo power metala...
Edguy, Helloween, HammerFall, Iced Earth..
Pa se ubace Straitsi, Creed, Slayer, i John Frusciante