- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni kada je HC u pitanje mora se imati, zato i ne odlazim na ništa manje...
ma meni sve ispod HC to slowly, a kada ga na kraju oderu na nekom čistom i pravom HC/Industrial, nama kraja zabavi. HC rules. Ovako nešto:
ili (bio na jednom takvom hepeningu gdje je ovo bila zadnja stvar, ekipa u transu do boli jako kad ga raspiče u dvorani).jimi hendrix:voodoo child i purple haze
zeppelin:whole lotta love i stairway to heaven
sabbath:war pigs
nirvana:smells like teen spirit
clapton:cocaine
to su stvari...smrt cajkama
jimi hendrix:voodoo child i purple haze
zeppelin:whole lotta love i stairway to heaven
sabbath:war pigs
nirvana:smells like teen spirit
clapton:cocaine
to su stvari...smrt cajkama
Tko spominje cajke?-i Gdje?
Nitko ne slusa Gigi D`Agostino-a, Scootera, Jon Bon Jovi-a, Eros Ramazotti, Groove Coverage, Bryan Adamsa, HIM... ??? 
Nitko ne slusa Gigi D`Agostino-a, Scootera, Jon Bon Jovi-a, Eros Ramazotti, Groove Coverage, Bryan Adamsa, HIM... ??? 
Gigia sam slušao jos u osnovnoj i ja i frend smo kao mixali dodavajući pjesmu za pjesmom u određenom ritmu...strašno:) Ali onda je u moj život došla gitara pa zeppelin i sve otišlo u kur*c! ali onaj pozitivni
. Sada na repertoaru rock, blues pa i metal...evo bluesa, nažalost nemrem dodat link ali tko oće upišite u youtube "SRV Tightrope" i uživajte.
Za prvog nikad cuo...
Ni za drugog...
Jon Bon Jovi se slusha (ponekad).
Eros za pedere i zene.
Groove Coverage nikad cuo.
Bryan Adams-a ne slusam.
HIM nikad cuo.
Za prvog nikad cuo...
Ni za drugog...
Jon Bon Jovi se slusha (ponekad).
Eros za pedere i zene.
Groove Coverage nikad cuo.
Bryan Adams-a ne slusam.
HIM nikad cuo.
NIKAD čuo za Gigi D'Agostino?
lololololol
aj probaj ponovo
ga se
Molim da se drzite teme. Nek slusa tko sta hoce i voli. Hvala.