evo ovo mi je malo hitno.
dali iko zna kako se zove ova pjesma : teški rock u pozadini, a žena zavija nešto poput ovoga : " i ja eeeeeooooooo, i ja eeeeeooo"
ako neko slučajno zna
hvala unaprijed
mozda ovo
evo ovo mi je malo hitno.
dali iko zna kako se zove ova pjesma : teški rock u pozadini, a žena zavija nešto poput ovoga : " i ja eeeeeooooooo, i ja eeeeeooo"
ako neko slučajno zna
hvala unaprijed
mozda ovo
Odnedavno sam počeo slušati (i gledati) Katy Perry nakon što sam je zapazio tek na ovogodišnjoj dodjeli MTV nagrada. Stvarno je dobra.
LJUDI POMOOOOOĆ! Danas ako je itko gledao utkamicu Bolton - Tottenham i ako je gledao spotove izmedu poluvremena, i vidio rock pjesmu neka mi javi ime! Super je pjesma, molim vas ako je netko gledao da mi javiii!
Ko bi rekao? Više od pola hrvatske zabavne glazbe je ukradeno.
Danas samo
+Da, istina...
Dosta ih dobije dozvolu od autora za obradu pjesme.E sad,koliko je ukradeno-Ne znam.
It’s one point six million people locked in jail
They do new slave labour force trapped in hell
They generate over a billion dollars worth to power
And only getting paid twenty cents an hour
They make cloths for McDonald’s and for Apple Bee’s
And working fourteen hour shifts in prison factories
And while we sit around debating who the wack emcee is
They have to work when arthritic pain attack the knees
Procitajte ostatak teksta.Jako dobra stvar.
To se i ja često pitam... Možda ne dvadeset godina, ali 10-15 bi bilo taman. No tada glazba nije bila tako dostupna kao danas i slušalo se više domaće nego strano.
Samo sretnici i entuzijasti su mogli nabavljati ploče/kazete od nekih stranih bendova kojih nije bilo za kupiti u music shopovima, ali su se zato tada albumi više cijenili nego danas. Danas svaki zvekan može skinuti diskografiju od (skoro) bilo koga za 2 h, jedanput poslušati i zaboraviti.
Evo što je meni na repertoaru danas. Snimam si cd pa sam samo kopirao popis pjesama za omot..
1.Azra – Kao ti i ja
2.Piloti – Zaboravljeni
3.Prljavo Kazaliste – Steta sto je kurva
4.Vatreni Poljubac – Muskarci ne placu (pravim se da sam snazan)
5.Parni Valjak – Kada kola krenu nizbrdo
6.Drugi Nacin – Prodje ovaj dan
7.Bijelo Dugme – Blues za moju bivsu dragu
8.Generacija 5 – Ti samo budi dovoljno daleko
9.YU Grupa – Crni leptir
10.Piloti – Kao ptica na mome dlanu
11.Film – Mi nismo sami
12.Tutti Fruti Band – Stvari lagane
13.Generacija 5 – Sta cemo nas dvoje
14.Riblja Corba – Ostani djubre do kraja
15.Riblja Corba – Kad sam bio mlad
16.Haustor – Sal od svile
17.Parni Valjak – Jesen u meni
Koji •urac tu rade thumb downovi??!!!
Vidim lijepo piše:
Kome se ne sviđa nek ne komentira,inače
Valjda ste shvatili,ako vi slušate drugačije šta me briga,onda ja slobono mogu počet davat thumb downove u 98% poruka ove teme!
Vidim lijepo piše:
Valjda ste shvatili,ako vi slušate drugačije šta me briga,onda ja slobono mogu počet davat thumb downove u 98% poruka ove teme!
Ja nisam dao thumb-down pošto svatko ima svoj ukus i glupo mi je na taj način izražavati negodovanje o nečem banalnom, ali bih se osvrnuo na ovo boldano...
Glupo je reći 'kome se ne sviđa, nek ne komentira'... Forum je tu da se komentiraju stvari, bilo pozitivnim bilo negativnim kritikama.
A što se tiče samih thumb-downova... Nemoj se previše sekirati, 10 thumb-downova ti neće skinuti rank...
Vidim lijepo piše:
cacophony- images
Zadnja dva dana slušam samo Linkin Park. Jedan od razloga je da se poveća brojka slušanih pjesmi od spomenutih na mome Last.FM-u, a drugi razlog je da je predobar.