- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najvise metallicu slusam ,i znam gotovo sve pjesme a sad dal se meni cini il je james izgubio glas il koji mu je k..
evo za usporedbu
cekajte da pocne pjevat
James je izgubio glas na Loadu, a počeo ga gubiti na Blacku još '91.
No unatoč tome, jako su me ugodno iznenadili sa Death Magneticom, vratili se malo trash i speed korijenima...
Jbg, Bob Rocka su se trebali rješiti davno a Rick Rubin je poznat po tome da ima potencijal uskrsnuti bend ako mu se daju slobodne ruke (što je Metallica učinila), isto je to napravio sa Peppersima na Blood, Sugar, Sex, Magic-u...
Edit: ako hoćeš čuti pravo uskrsnuće upućujem te na novi album Alice In Chainsa (jedan od najdražih mi bendova), unatoč smrti Staleya od prije nekoliko godina stara se postava skupila sa odličnim Duvallom koji je Layne skinuo do kraja i zvuči fantastično...
dobri su upravo slusam"Would"
....al onak pjevat boze......."screaming cant hear my call" pjeva ko da je promuko mogo si je uzet neke novije pjesme gdje se nebi cula razlika
Ma ima Rammo pregršt dobrih stvari npr. Ich Will, Mein Herz Brennt, Spieluhr,
, Mein Teil, , MAn Gegen Man, Te Quiero Puta, - jedan zanimljiv spot sa lego kockama, Mutter... i mnoge druge. Eto i ova nova mi nije loša... Kad si nešto bolje razmislim, mogao bih se malo baciti na Rammsteina, nisam ih odavno slušao. (možda sam neke pjesme krivo napisao jer ne stojim sa njemačkim na TI ako me razumijete
)
James je izgubio glas na Loadu, a počeo ga gubiti na Blacku još '91.
No unatoč tome, jako su me ugodno iznenadili sa Death Magneticom, vratili se malo trash i speed korijenima...
Jbg, Bob Rocka su se trebali rješiti davno a Rick Rubin je poznat po tome da ima potencijal uskrsnuti bend ako mu se daju slobodne ruke (što je Metallica učinila), isto je to napravio sa Peppersima na Blood, Sugar, Sex, Magic-u...
Edit: ako hoćeš čuti pravo uskrsnuće upućujem te na novi album Alice In Chainsa (jedan od najdražih mi bendova), unatoč smrti Staleya od prije nekoliko godina stara se postava skupila sa odličnim Duvallom koji je Laynea skinuo do kraja i zvuči fantastično...
Edit_2: Chainsi su ti inače veliki utjecaj izvršili na SOAD (kojeg sam primijetio da voliš) a novi im se album zove Black gives way to blue...
SOAD ih je čak i malo skinuo u nekim pjesama posebno na Mezmerize-u i Hypnotize-u, a i prije (aerials).
Alice in chains, jedino nekako Down in a hole, koja mi se nekad tako uvuce u mozak.
Zakk Wylde - Farewell Ballad
Paco de Lucia - Entre dos aguas (fina klasika, nevjerovatno brz, na youtube je cool verzija)
Steve Howe- Sharp on attack (nesto najljepše na svijetu)
Leslie West- Theme for an imaginary westerm (nevjerovatan zvuk, solo koji izvucu u vama zelju za sviranjem)
van Halen- Iain't talking 'bout love, Hot for teacher
Sviram gitaru (idem u skolu za akusticnu, dok sam ucim na elektricnoj), i najcesce slusam ono sto mi godi... Obicno mi pjesme stvore neki poseban osjecaj u prsima, i dodje mi da se sav savijem (pocnete shvacati svirace poput Slasha)... i te slusam.
Poslusajte Steva Vai-a, Satriani-a.
Obozavam:
Hendrix- Castles made of sand
Guns 'n' Roses- November rain, Don't cry, Welcome to the jungle
Na pogrebu bi htio da mi svira:
Hendrix- Angel
Nisam pratio ovu temu... Ne znam stanje... Pocinjem od sada.
sranje veliko jedino mozes dobit glavobolju od ovog
Nekako su mi oni cista demonstracija sta ljudske ruke mogu, dok je Slash melodija.... Prelijepo je sve sto on napravi...