- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
c c c
Mene je
navukla na Iron Maiden koje nakon toga slušam minimalno 2-3 put tjedno i jedino njih imam na CD-ima u autu. Velika zasluga ide i igri Carmageddon II - Carpocalypse Now jer u soundtracku uz The Troopera ima još i , i .Ove četiri pjesme + destruction derby i gaženje ljudi = ultimate gaming experience.
A sad idem preslušati ove pjesme još bar 100 puta.
c c c
Mene je
navukla na Iron Maiden koje nakon toga slušam minimalno 2-3 put tjedno i jedino njih imam na CD-ima u autu. Velika zasluga ide i igri Carmageddon II - Carpocalypse Now jer u soundtracku uz The Troopera ima još i , i .Ove četiri pjesme + destruction derby i gaženje ljudi = ultimate gaming experience.
A sad idem preslušati ove pjesme još bar 100 puta.
super su te pjesme..ali trebaš preslušat malo više stvari...iznenadit ces se koliko boljih pjesama ima. :)
uglavnom, predobar bend :P
super su te pjesme..ali trebaš preslušat malo više stvari...iznenadit ces se koliko boljih pjesama ima. :)
ove četiri sam naveo jer su me navukle na Iron Maiden, a bez brige preslušao sam ja sve njihove pjesme minimalno 10 puta, a ove tri mali milion
one su mi uz The Trooper i Man on the Edge neki top5, ali relativni top5 jer imaju puno jako dobrih stvari, npr (zbog ove pjesme sam pogledao ovu seriju), , , da ne nabrajam sad daljesuper su te pjesme..ali trebaš preslušat malo više stvari...iznenadit ces se koliko boljih pjesama ima. :)
ove četiri sam naveo jer su me navukle na Iron Maiden, a bez brige preslušao sam ja sve njihove pjesme minimalno 10 puta, a ove tri mali milion
one su mi uz The Trooper i Man on the Edge neki top5, ali relativni top5 jer imaju puno jako dobrih stvari, npr (zbog ove pjesme sam pogledao ovu seriju), , , da ne nabrajam sad daljetoto :)
Evo od mene svega pomalo..
Pink Floyd - Learning to fly
https://www.youtube.com/watch?v=xb-Nacm-pKc&feature=related
The Alan Parsons Project - Eye in the sky
Dire Straits - Fade to black
Grace Jones - Libertango
https://www.youtube.com/watch?v=_bsfpQq-DzU
I, malo sa ovih prostora..
Mostar Sevdah Reunion - Mostarski dućani
Shantel - Bucovina
ja bas i ne slusam al neke pjesme su mi genijane ko 21guns svaka cast
Pink Floyd:
Another brick in the wall part2
High Hopes
Comfortably Numb
Da vas cujemm
.....Tko jos slusa Green Day
?
Green Day? Ne bi komentirao, ali pošto je GD popularan na BOL-u ipak ću komentirati...
Ne znam otkud da počnem... Aha, krenimo s originalnošću. Kratko i jasno, nemaju je! Ekipa složi četiri akorda koji se ponavljaju kroz pjesmu, pjesme su toliko lagane da ih i početnici mogu svirati, a glas pjevača je prosječan.
To i nije tako loše kod nekih boljih bendova (Ramonesi isto imaju jednostavne pjesme pa su zakon), ali se GD prodao - i tako postao dio mainstreama - te je danas Green Day postao brend.
A svaki bend koji postane brend suxa. J*beš bend koji napravi album, a 95% ljudi sluša samo jednu pjesmu s albuma (tako je bilo s American Idiot i 21 guns).
Uz to, sami sebe svrstavaju pod pankere, a jedino što je pank na njima je njihov retardirani izgled. Anyways, oni su b(r)end koji obožavaju emo-curice i oni koji žele biti pankeri ili goth ili štoveć, a ne znaju što slušati pa evo ti Green Day - barem imaju preko milijun viewa za par pjesama...
NHF Green Day fanovi, to je samo moje mišljenje.
Da vas cujemm
?
Green Day? Ne bi komentirao, ali pošto je GD popularan na BOL-u ipak ću komentirati...
Ne znam otkud da počnem... Aha, krenimo s originalnošću. Kratko i jasno, nemaju je! Ekipa složi četiri akorda koji se ponavljaju kroz pjesmu, pjesme su toliko lagane da ih i početnici mogu svirati, a glas pjevača je prosječan.
To i nije tako loše kod nekih boljih bendova (Ramonesi isto imaju jednostavne pjesme pa su zakon), ali se GD prodao - i tako postao dio mainstreama - te je danas Green Day postao brend.
A svaki bend koji postane brend suxa. J*beš bend koji napravi album, a 95% ljudi sluša samo jednu pjesmu s albuma (tako je bilo s American Idiot i 21 guns).
Uz to, sami sebe svrstavaju pod pankere, a jedino što je pank na njima je njihov retardirani izgled. Anyways, oni su b(r)end koji obožavaju emo-curice i oni koji žele biti pankeri ili goth ili štoveć, a ne znaju što slušati pa evo ti Green Day - barem imaju preko milijun viewa za par pjesama...
nista od ovoga nisam,a istina je da samo slusam 21 guns ostale me ne privlace
Pink Floyd:
Another brick in the wall part2
High Hopes
Comfortably Numb
Evo bas i meni doslo da ga poslusam...
Nirvana and Guns 'n' Roses these days....
Da vas cujemm
?
Nekima su mozda i dobri,al ok,pravit cu se da ovo nisam vidio
.
Meni se npr.svidaju jednostavne pjesme i nevolim duuuuge solaze i komplikacije.
Sve zavisi od ukusa.
EDIT:I mislim da se pjesme neprocjenjuju po tezini sviranja/pjevanja.

).