Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.886
|
čitano: 3.569.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Slušaona

Malo starih hrvatskih (zapravo ex-yu)

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 22:57 (i_rambo_plache).
17 godina
Slušaona

Linkin park

ili ovo

malo zabrijo na transformerse.... :)

http://www.youtube.com/watch?v=WmgT9OmRsGw
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 23:30 (keki77).
18 godina
neaktivan
RE: Slušaona
_Rainmaker_ kaže...
netko_namo kaže...

slušam maidene jako dugo i nemrem vjerovat da nisam čuo tu pjesmu.(ili mi bar nije ostala u sjećanju). pregenijalno :)

c c c

Mene je

navukla na Iron Maiden koje nakon toga slušam minimalno 2-3 put tjedno i jedino njih imam na CD-ima u autu.  Velika zasluga ide i igri Carmageddon II - Carpocalypse Now jer u soundtracku uz The Troopera ima još i
,
i
.

Ove četiri pjesme + destruction derby i gaženje ljudi = ultimate gaming experience.

A sad idem preslušati ove pjesme još bar 100 puta.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
_Rainmaker_ kaže...
netko_namo kaže...

slušam maidene jako dugo i nemrem vjerovat da nisam čuo tu pjesmu.(ili mi bar nije ostala u sjećanju). pregenijalno :)

c c c

Mene je

navukla na Iron Maiden koje nakon toga slušam minimalno 2-3 put tjedno i jedino njih imam na CD-ima u autu.  Velika zasluga ide i igri Carmageddon II - Carpocalypse Now jer u soundtracku uz The Troopera ima još i
,
i
.

Ove četiri pjesme + destruction derby i gaženje ljudi = ultimate gaming experience.

A sad idem preslušati ove pjesme još bar 100 puta.

super su te pjesme..ali trebaš preslušat malo više stvari...iznenadit ces se koliko boljih pjesama ima. :)
uglavnom, predobar bend :P

May The Earthmother walk with you.
18 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

super su te pjesme..ali trebaš preslušat malo više stvari...iznenadit ces se koliko boljih pjesama ima. :)

ove četiri sam naveo jer su me navukle na Iron Maiden, a bez brige preslušao sam ja sve njihove pjesme minimalno 10 puta, a ove tri mali milion

one su mi uz The Trooper i Man on the Edge neki top5, ali relativni top5 jer imaju puno jako dobrih stvari, npr
(zbog ove pjesme sam pogledao ovu seriju),
,
, da ne nabrajam sad dalje

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
16 godina
odjavljen
Slušaona

Moj last.fm profil tells it all ;) Link

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 14:34 (D.N.R.).
17 godina
neaktivan
Slušaona

18 godina
Slušaona

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
_Rainmaker_ kaže...

ove četiri sam naveo jer su me navukle na Iron Maiden, a bez brige preslušao sam ja sve njihove pjesme minimalno 10 puta, a ove tri mali milion

one su mi uz The Trooper i Man on the Edge neki top5, ali relativni top5 jer imaju puno jako dobrih stvari, npr
(zbog ove pjesme sam pogledao ovu seriju),
,
, da ne nabrajam sad dalje

toto :)

May The Earthmother walk with you.
17 godina
odjavljen
Slušaona

(ja doduše slušam u izvedbi Vanesse Mae, puno bolje zvuči al je nema nigdje na netu)

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
18 godina
Slušaona

Nakon godinu dana apstinencije opet sam počeo slušati The Clash, KAKO SU DOOBRI!

Nešto potpuno drugačije:

Evo kak su HRVATI peglali '95. 

, dobro je neko komentiro na videu, da je to izdano u nekoj razvijenijoj zemlji pjesma bi bila instant klasik (naravno RAVE scene Osmijeh).

Comfortably Numb
16 godina
neaktivan
Slušaona

Evo od mene svega pomalo..

Pink Floyd - Learning to fly

https://www.youtube.com/watch?v=xb-Nacm-pKc&feature=related

The Alan Parsons Project - Eye in the sky   

Dire Straits - Fade to black

Grace Jones - Libertango  

https://www.youtube.com/watch?v=_bsfpQq-DzU 

I, malo sa ovih prostora..

Mostar Sevdah Reunion - Mostarski dućani

Shantel - Bucovina

16 godina
neaktivan
Slušaona

I ovo:

Ocean's twelwe  soundtrack - The a la menthe (laser dance)

17 godina
neaktivan
Slušaona

Old School Techno ->

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
17 godina
neaktivan
Slušaona

Ma salim seBelji se.

I tako.....Cool

Da vas cujemmBelji se.....Tko jos slusa Green DayIzlanuo se?

Punk's not dead!!!!
18 godina
neaktivan
Slušaona

mi se cijeli dan vrti u glavi :D

Normal's overrated!
17 godina
protjeran
doctor_crash kaže...

Ma salim seBelji se.

I tako.....Cool

ja bas i ne slusam al neke pjesme su mi genijane ko 21guns svaka cast

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
18 godina
neaktivan
Slušaona

Sad trenutno slušam

- Led Zeppelin.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
18 godina
VirtUoso kaže...

Old School Techno ->

oldskul rula... pa ti vidi..

Comfortably Numb
17 godina
neaktivan
Slušaona

Pink Floyd:

Another brick in the wall part2

High Hopes

Comfortably Numb

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 20:43 (powerslave).
17 godina
neaktivan
Slušaona

^^

Music is my life :)
18 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Green Day? Ne bi komentirao, ali pošto je GD popularan na BOL-u ipak ću komentirati...

Ne znam otkud da počnem... Aha, krenimo s originalnošću. Kratko i jasno, nemaju je! Ekipa složi četiri akorda koji se ponavljaju kroz pjesmu, pjesme su toliko lagane da ih i početnici mogu svirati, a glas pjevača je prosječan.

To i nije tako loše kod nekih boljih bendova (Ramonesi isto imaju jednostavne pjesme pa su zakon), ali se GD prodao - i tako postao dio mainstreama - te je danas Green Day postao brend.

A svaki bend koji postane brend suxa. J*beš bend koji napravi album, a 95% ljudi sluša samo jednu pjesmu s albuma (tako je bilo s American Idiot i 21 guns).

Uz to, sami sebe svrstavaju pod pankere, a jedino što je pank na njima je njihov retardirani izgled. Anyways, oni su b(r)end koji obožavaju emo-curice i oni koji žele biti pankeri ili goth ili štoveć, a ne znaju što slušati pa evo ti Green Day - barem imaju preko milijun viewa za par pjesama...

NHF Green Day fanovi, to je samo moje mišljenje.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
18 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Evo Playlista:

;
;
...

Moram reć svaka čast na ovom Kralju.

https://www.youtube.com/watch?v=KbPTQlenU7M&feature=related

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 23:00 (hellraiser1110).
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
doctor_crash kaže...

Green Day? Ne bi komentirao, ali pošto je GD popularan na BOL-u ipak ću komentirati...

Ne znam otkud da počnem... Aha, krenimo s originalnošću. Kratko i jasno, nemaju je! Ekipa složi četiri akorda koji se ponavljaju kroz pjesmu, pjesme su toliko lagane da ih i početnici mogu svirati, a glas pjevača je prosječan.

To i nije tako loše kod nekih boljih bendova (Ramonesi isto imaju jednostavne pjesme pa su zakon), ali se GD prodao - i tako postao dio mainstreama - te je danas Green Day postao brend.

A svaki bend koji postane brend suxa. J*beš bend koji napravi album, a 95% ljudi sluša samo jednu pjesmu s albuma (tako je bilo s American Idiot i 21 guns).

Uz to, sami sebe svrstavaju pod pankere, a jedino što je pank na njima je njihov retardirani izgled. Anyways, oni su b(r)end koji obožavaju emo-curice i oni koji žele biti pankeri ili goth ili štoveć, a ne znaju što slušati pa evo ti Green Day - barem imaju preko milijun viewa za par pjesama...

nista od ovoga nisam,a istina je da samo slusam 21 guns ostale me ne privlace 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
Slušaona

Poslednih par dana mi se stalno vrti po glavi.

E da Green Day Sucks.

17 godina
neaktivan
Slušaona

Evo jedne dobre preporuke:

- prilično zarazna stvar, lako se uvuče pod kožu...

They took our jobs!
17 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Evo jedne dobre preporuke:

- prilično zarazna stvar, lako se uvuče pod kožu...

Opaka stvar! Dobar tekst, vokal i bend... Radikalna Promjena je super obradila tu stvar u HC/pank štihu...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
protjeran
powerslave kaže...

Pink Floyd:

Another brick in the wall part2

High Hopes

Comfortably Numb

Evo bas i meni doslo da ga poslusam...

Nirvana and Guns 'n' Roses these days....

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
18 godina
neaktivan
Horagio kaže...

mi se cijeli dan vrti u glavi :D

17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
doctor_crash kaže...

Nekima su mozda i dobri,al ok,pravit cu se da ovo nisam vidioVičeMršti se.

Meni se npr.svidaju jednostavne pjesme i nevolim duuuuge solaze i komplikacije.

Sve zavisi od ukusa.

EDIT:I mislim da se pjesme neprocjenjuju po tezini sviranja/pjevanja.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 19:00 (doctor_crash).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice