- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadalina- oliver...idemo u komercijalu za parama...blues će da pričeka.
Svi u ovoj temi su metalci, rokeri i nađe se poneki narodnjak. Mene zanima, sluša li tko Đorđe Balaševića? Meni je njegova glazba odilčna.
Ja!! Bravo! 
Trenutno sam raspoložen za stare rokačine
https://www.youtube.com/watch?v=4EqHZQvsaiE&feature=related
Trenutno pink floyd, dire straits, johnny cash i pearl jam
Wikipedia kaže elektronika, ?new age? i ambijentalna. Inače na Wikipediji piše za svaki bend/glazbenika što sviraju.
Mislim da bi barem jedan post trebalo posvetiti gitarističkom bogu Marku Knopfleru i njegovom legendarnom bendu Dire Straits.
Mark Knopfler možda ne može svirati onako brzo kao Van Halen, ali njegovi blues(-rock) lickovi su jednostavno savršeni. On izmišlja lick u hodu, dok svira, a to mogu samo najbolji gitaristi.
Da ne duljim, uživajte:
Večeras me je opet pukla Metallica... Master of Puppets album na repertoaru! 
Dugo sam razmišljao bili
u humor ili ovdje, no pjesma i nije toliko loša ( smiješna je ) pa je ode.
Od 1:15 do 1:22, najjače.
Mislim da bi barem jedan post trebalo posvetiti gitarističkom bogu Marku Knopfleru i njegovom legendarnom bendu Dire Straits.
Mark Knopfler možda ne može svirati onako brzo kao Van Halen, ali njegovi blues(-rock) lickovi su jednostavno savršeni. On izmišlja lick u hodu, dok svira, a to mogu samo najbolji gitaristi.
Da ne duljim, uživajte:
Odlicne pjesme imaju Straitsi, najviše mi se sviđa Money for Nothing 
Da ne duljim, uživajte:
Odlicne pjesme imaju Straitsi, najviše mi se sviđa Money for Nothing 
Meni je Brothers in arms najjaci! Ali sve pjesme sa albuma Brothers in arms su mi odlicne.
Obavezno i ova stvar
I poslušajte Samahain i Misfitse kada smo već kod toga