- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
balašević- balkanski tango, tj. cijeli album devedesete...
Pink Floyd - Wish You Were Here
Relativno lagana i za odsvirat :D
Ima upecatljivu melodiju
Infinity
Agnes - release me
Pink - sober
Star Trek XI - Enterprising young man, Star Trek, Nero death experience
Lady Gaga - Just Dance
Depeche Mode - Precious,John the Revelator, Enjoy the silence
Linkin Park - What I've done, New Divide, Somwhere I Belong
The Rasmus - Living in a World without you, No Fear, Justify
Alice Cooper - Poison
Scorpions - Send me an angel
Haddaway - What is love , What is love (club remix) - ona pjesma iz "Night at the roxbury club"
Evo što se trenutno sluša:
/ Going Home - dajte pjesmi šansu, možda vam se svidi - treba koja minuta dok gitarist ne zagrije prstiće a onda kreće ona prepoznatljiva tema koja vas ispunjava nekom čudnom toplinom...
/ video je malo statičan, ali je zato zvuk prilično dobar. uživajte narode!
layla
zna se čija
Led Zeppelin Stairway To Heaven
Jel netko možda čuo / vidio novi singl Rammsteina - Pussy? Ja sam se doslovno šokirao... upravo pogledao spot. Pa ti ljudi nisu normalni! Nisam očekivao da će do te mjere ići... ne mogu vam ja to opisati riječima - to jednostavno morate vidjeti (naravno spot bez cenzure).
LINK...
Ubacen soundtrack iz Resident Evila filma.
ništa čudno za HC/SC scenu
Jel netko možda čuo / vidio novi singl Rammsteina - Pussy? Ja sam se doslovno šokirao... upravo pogledao spot. Pa ti ljudi nisu normalni! Nisam očekivao da će do te mjere ići... ne mogu vam ja to opisati riječima - to jednostavno morate vidjeti (naravno spot bez cenzure).
LINK...
Vidio sam i puno gorih spotova, ali vrhunac je jedan gdje gola časna sestra koristi križ da bi se samozadovoljavala u crkvi. A onih s kasapljenjima ni sam neznam koliko sam ih pogledao.
Paolo,daj linkaj taj sa casnom sestrom!
LINK...
Vidio sam i puno gorih spotova, ali vrhunac je jedan gdje gola časna sestra koristi križ da bi se samozadovoljavala u crkvi. A onih s kasapljenjima ni sam neznam koliko sam ih pogledao.
ma takve bi ubio odkinuo glavu i na kolac nabio.....zna bit dobra pjesma i onda ju sa spotom upropaste i nemogu ju vise slusat
LINK...
ma takve bi ubio odkinuo glavu i na kolac nabio.....zna bit dobra pjesma i onda ju sa spotom upropaste i nemogu ju vise slusat
Ja inače volim poslušati black i death metal. Svaka čast onima koji rade dobru glazbu, ali nikad neću shvatiti ufurane budale (kojih naravno ima u svakom žanru muzike) i redanje što odvratnijih slika u spotu bez ikakve svrhe (osim da dokažu da su najodvratniji).