Dakle... vrijeme je da se uzme novi komp, i odlučio sam se za Ve-Mil jer mi nude mogućnost plaćanja amexom na rate bez kamata - zato otpada ADM. Da su stvari malo drukčije posložene, uzeo bih komp u ADMu za mjesec i pol, ali ozljeda me spriječila da odradim jedan dobro plaćen poslić koji bi bio infuzija gotovine. Zato mi je važno beskamatno obročno plaćanje.
Uzeo bih ove komponente (screenshot priložen)... zvučnike, tipkovnicu i štakora nisam uzimao jer planiram produljiti MaxADSL ugovor, pa ću dobiti od T-Coma 
Da li se slažete sa izborom komponenti?
Čitao sam topic GTX260 vs HD4870 pa onda gledao neke reviewe i benchmarke, i ipak mi se ATI čini boljim izborom.
Čitao sam i o monitoru Samsung T220 kojeg svi hvale a ovaj LG mi se više sviđa dizajnom i ima slične karakteristike... a sa LGjem nikad problema (imam njihov LCD televizor i stvarno sam superzadovoljan slikom i sustavom menija)
Mislim da je za mene koji koristi komp isključivo za uredske poslove, internet i gaming (koliko mi vrijeme dopušta) bolji izbor dual core procesor... možda sam trebao uzeti E8400 umjesto E8500... što vi mislite?
Da li su memorija i napajanje overkill? Strah me uzeti preslabo napajanje pa da bude problema sa stabilnosti.
Da li je box cooler dovoljno dobar, jer ne mislim ništa clockati.
Hvala na pomoći

. Smanjuj to.