Savjet za novu grafičku

poruka: 14
|
čitano: 1.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Savjet za novu grafičku

uskoro ću kupovat novu grafičku na postojeću konfiguraciju (moj pc) pa me zanimaju neki savjeti i prijedlozi oko performansa, kompatibilnosti s mojom konfiguracijom, di kupit i tak

primarno korištenje kompa je za 3d modeliranje (znam da nije neka pila, al služi) pa bi htio još pojačat performanse

na raspolaganju je oko 1300, 1400kn

i prilično više preferiram nvidiu pa ako baš nema neke velike razlike u cijeni/performansama, nemojte predlagat radeon. naravno, razuman sam pa ću razmotrit svaki prijedlog

hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 15:09 (Brduclek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet za novu grafičku
Nvidia GTX 460!
Full HD Addict :)
16 godina
neaktivan
Savjet za novu grafičku

još neko neki savjet? pliz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Savjet za novu grafičku

evo savjet: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gainward-gtx460-1gb-oglas-2162674

uzmi si to, takva nova ti je 1500 kuna, mislim čak malo više, a grafa je odlična!

preporuka!

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Savjet za novu grafičku

ili se probaj malo protegnit pa za 1805 kuna u adm-a uzet sapphire 6870 ------ uzeo je jedan moj prijatelj prekjučer, grafa je mrak...

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Savjet za novu grafičku

ak neces novu gtx 460 1gb, onda bi ti i ova mogla posluziti, jer je jaca od 460 sa 768MB.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

ili se probaj malo protegnit pa za 1805 kuna u adm-a uzet sapphire 6870 ------ uzeo je jedan moj prijatelj prekjučer, grafa je mrak...

ne znas sta pricas. ne igra covjek igrice, napisao je svrhu - treba mu CUDA!!!

15 godina
neaktivan
Brduclek kaže...

uskoro ću kupovat novu grafičku na postojeću konfiguraciju (moj pc) pa me zanimaju neki savjeti i prijedlozi oko performansa, kompatibilnosti s mojom konfiguracijom, di kupit i tak

primarno korištenje kompa je za 3d modeliranje (znam da nije neka pila, al služi) pa bi htio još pojačat performanse

na raspolaganju je oko 1300, 1400kn

i prilično više preferiram nvidiu pa ako baš nema neke velike razlike u cijeni/performansama, nemojte predlagat radeon. naravno, razuman sam pa ću razmotrit svaki prijedlog

hvala

najbolje bih ti bio kupiti za te novce Gtx460. Na tu tvoju konfiguraciju stavljati ati hd6870 je možda malo pretjerano naspram procesora koji imaš. To bih ti bilo najbolje riješenje ili možda ako te zanima hd6850 ona je tu u rangu u cijeni sa gtx460 

15 godina
Savjet za novu grafičku

ovo šta je naso xyan na njuskalu si uzmi to ce ti bit super

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savjet za novu grafičku

da, istina, trebala bi mi CUDA

hvala svima na preporukama

malo sam skeptičan prema kupovanju takve rabljene robe prek njuškala, znam da bi bio mirniji da kupim novo, al budem provjerio sve mogućnosti

edit: kolko bi se recimo isplatilo uzet ovo?

http://www.diskont24.com/product.php?productid=93925&cat=391&page=3

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 17:49 (Brduclek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Savjet za novu grafičku

Odlična je ta kartica, mozda ipak bolje golden sample uzeti iako i ta ce biti super !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Savjet za novu grafičku

pretpostavljam da ti treba cim veci broj cuda jezgri, pa baci onda oko na ovu tablicu 

nece prebaciti, pa sam stisni pod specifications

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 20:46 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savjet za novu grafičku

aha, da... ostalo mi je negde da sam pročital da te SE nisu baš najsretnije rješenje

znači, nazad u potragu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Savjet za novu grafičku

da odi radije na msi hawk alon attack, msi cyclone ili geinward golden samel, ili palit

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice