Pomoc oko nadogradnje!

poruka: 5
|
čitano: 1.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko odabira komponenti

Moja trenutna konfiguracija!

Matična ploča- MB Gigabyte P35-S3G ddr2

Procesor-Intel Core 2 Duo E4500 Box, 2x2GHz

Grafička-GF 8500GT,512 mb

Ovako kupio bi novu grafičku i procesor pa mi treba savjet pri odabiru da se moze ugraditi na postojeću matičnu!

Recimo ova grafička http://www.ekupi.hr/Graficka-kartica-Palit-GT440/1GB-DDR3-175221.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Pomoc oko odabira komponenti
marko.cakaric89 kaže...

Moja trenutna konfiguracija!

Matična ploča- MB Gigabyte P35-S3G ddr2

Procesor-Intel Core 2 Duo E4500 Box, 2x2GHz

Grafička-GF 8500GT,512 mb

Ovako kupio bi novu grafičku i procesor pa mi treba savjet pri odabiru da se moze ugraditi na postojeću matičnu!

Recimo ova grafička http://www.ekupi.hr/Graficka-kartica-Palit-GT440/1GB-DDR3-175221.aspx

Da mi je kuna za svaku ovakvu temu...

Uzmi barem GTS450, a procesor samo overclockiraj.

14 godina
neaktivan
Pomoc oko nadogradnje!

Hvala! Malo sam gledao po furumu za overlock. Pokušao sam ga dići na 2.60ghz kad izađem iz biosa krene se dizat al se ugasi i ponovo upali i windowsi se dignu i valjda se automatski resetira na tvornicke postavke...nemogu nikako skontat...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoc oko nadogradnje!
marko.cakaric89 kaže...

Hvala! Malo sam gledao po furumu za overlock. Pokušao sam ga dići na 2.60ghz kad izađem iz biosa krene se dizat al se ugasi i ponovo upali i windowsi se dignu i valjda se automatski resetira na tvornicke postavke...nemogu nikako skontat...{#}

Malo voltažu digni.

PM radi.
14 godina
neaktivan
Pomoc oko nadogradnje!

znaci 200*11=2200mhz  stavim 205 windowsi se upale cim idem preko toga rusi se i automatski vrati na tvornicko...pokusao sam i voltazu dizat i opet nije dalo rezultata{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice