Molim pomoć Što da promijenim na svojon konfi

poruka: 7
|
čitano: 1.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo otvorio sam ovu temu jel trebam pomoč oko svoje komfiguracije maime komp mi služi pretežno za igranje i internet tu i tamo neki film ali igre na prvom mjestu

al problem je u tome što mi u nekim novim igrama igre trzaju i ne rade kako treba pa što da promjenim

1.Procesor:Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

2. Matična ploča: ECS nForce4M-A (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN)

3. GRafička kartica: Grafička kartica NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB)

4. RAM : 2Gb Kingmax (800 mhz)

HVALA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pomoglo bi da si rekao koje igre al pošto si napisao današnje mislim da bi ti pomoglo još 2GB RAM-a. Ostalo prepuštam drugima...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najpametnije bi ti bilo mjenjat proc...stavi Athlon-a 5000+

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda da probaš malo clockat procesor ...ako ne ide onda novi uzet :D

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 14:56 (makaweli).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ha mogo si napisat koliko novaca imaš na rasplolaganju, pa da ti ljudi znaju preporučit!!??

Stavi Phenom II, 4 GBDDR2 i 4850 grafičku....ono, kužiš.... koliko para toliko muzike (promjena)...

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim pomoć Što da promijenim na svojon konfi
Seky kaže...

Pomoglo bi da si rekao koje igre al pošto si napisao današnje mislim da bi ti pomoglo još 2GB RAM-a. Ostalo prepuštam drugima...

Samo 2 gb rama, ostalo se ne isplati... Bit ce ti to dovoljno jos neko vrijeme! Ako se razumijes klokni malo proc ali ne isplati se kupovati 5000, ni slucajno!
17 godina
neaktivan
RE: Molim pomoć Što da promijenim na svojon konfi
doktor1 kaže...

Ha mogo si napisat koliko novaca imaš na rasplolaganju, pa da ti ljudi znaju preporučit!!??

Stavi Phenom II, 4 GB DDR2 i 4850 grafičku....ono, kužiš.... koliko para toliko muzike (promjena)...

točno to:phenom2 710-1050 kn,hd4850-1100 kn,2 gb ram-a-170 kn i ako treba napajanje forton 400W-300 kn.bez napajanja=2300 kn a sa napajanjem=2600 kn
amd athlon 7750 BE i 2 gb ram-a=820 kn
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice