Pa neka sastavi čovjek sam sebi.
Ako covjek zna slagat neka si uzme po ducanima dijelove i sam slozi, tako bi ja napravio, prosao bi jeftinije i s gustom bi ga slozio, a ako nikad nije slagao onda je bolje da uzme u jednom ducanu, mozda dobi kakav popust i sigurno ce mu sloziti konfiguraciju, a sad dali ce to bit besplatno to ce morat pitati.
Sto se tice graficke neka si slobodno potrazi neku X2 s boljim hladjenjem, nebi bilo lose iako ga ni obicna ostaviti bez slike jer su kartice napravljene da rade na visljim temperaturama...
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=774&l4=0&model=2450&modelmenu=1
ti stvarno imaš zaliha=)
da uzmi tu asus, asusove su inače najjače 4870x2...pročito sam u pc chipu,vjerovatno imaju najbolje hlađenje.
Ako ne želiš sam sastavljat kupi komp u adm-u...jedni su od najeftinijih dućana s kompjuterskom opremom a gotovo uvijek imaju ono što tražiš.
Ja mislim da bi ti se više isplazilo uzet GTX280 jer se 4870x2 dosta grije a i negdje sam pročitao(ne znam di i dal je točno), da ako neka igra nema dobru podršku za multi-GPU sa 4870x2 ti performanse jako padaju, cca na razinu jednaku jedno 4870
Što se tiče sastavljanja konfiguracija taj subject sam davnih dana položio, u vremena kada je bilo puno više jumpera i ostalih zajebancija sa hardwareom.
Razmišljam da sve stvari uzmem u Diskontu24. Najjednostavnije je, a i dobivam popust na gotovinu. Mašinu ću sam sastavljati. Inače odlučio sam za sada da ne uzimam SSD disk, ali u budućnosti svakako. Monitor isto više ne bi bio Monitor Philips 240BW8EB, 24'', već jeftiniji Samsung SM 2343NW. Još me muči samo jedna stvar: kućište - da li baš mora biti big tower?