Konfa - može li tko bolje za tu paru?

poruka: 7
|
čitano: 1.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bit će ok ako promjeniš mb kad već stavljaš amd proc. i grafu mogo bi i chipset.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Konfa - može li tko bolje za tu paru?
Spank Master kaže...

Bit će ok ako promjeniš mb kad već stavljaš amd proc. i grafu mogo bi i chipset.

Hvala, to sam i sam mislio, ali kad sam već odlučio u ADM-u a oni nemaju nikakav izbor za takvu kombinaciju - može kakva preporuka?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina

mbo-gigabyte ma770-ud3

psu-corsair vx450

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...

mbo-gigabyte ma770-ud3

psu-corsair vx450

malo me zbunilo jer nisam baš u toku, a ova ima podršku za socket AM2+ a 3-jezgreni Phenom ima socket AM3 pa nisam bio siguran da li bi funkcioniralo? Jel to znači da bi kasnije mogao uzeti i Phenoma sa 4 jezgre i stvar bi radila?

16 godina
genije_čudo_prirode kaže...
8ax kaže...

mbo-gigabyte ma770-ud3

psu-corsair vx450

malo me zbunilo jer nisam baš u toku, a ova ima podršku za socket AM2+ a 3-jezgreni Phenom ima socket AM3 pa nisam bio siguran da li bi funkcioniralo? Jel to znači da bi kasnije mogao uzeti i Phenoma sa 4 jezgre i stvar bi radila?

Ima,ja ti tu maticnu imam i odlicna je...Ima ti jos i dual bios pa ak ces ic flashat pa se ne zezne pa drugi radi :D.poz

16 godina

islo bi... politika amd-a ti je da svaki noviji proc (am3) ide na svaku (skoro svaku) staru (am2,am2+) maticnu

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice